Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnabezradna

Co robić jeśli chłopak ma stulejke i nie chce jej leczyć?

Polecane posty

Gość Tarnobrzeg Tarnobrzeg
Bezradna Bezradna ja jakbym mial taka motke jak twoj chlopak to bym sie nie zastanawial ale na szczescie moj jest zdrowy i w pełni sił chcesz sie przekonać ? ;D

Gość evere
sory za blendy spieszylem sie

Gość Wrak
Witam na wstępie zaznaczam że robie dużo byków bo jestem dosc wkurzony i nie lubie pisac powoli mam 17 lat jestem z legnicy urodzilem sie ponoc zdrowy lecz w to watpie gdzies z 3 lata temu odkrylem ze mam stulejke od tego czasu nie wierze w siebie malo tego kiedys jakos latwiej rozmawialo mi sie z dziewczynami a teraz to juz historia zycie stracilo dla mnie sens mam postanowienie ze w wieku 18 lat zrobie z tym porzadek mam nadzieje ze nie oszukam samego siebie i za rok stane przed urologiem zciagne gacie i ujawnie mu swuj problem rodzicom nie chce nic mowic bo samemu ciezko mi z tym maja wystarczajaco duzo problemow na glowie z ojcem mam kontakt bardziej na pokaz nigdy nie byl zemna szczery ani ja z nim matce nie powiem bo w tajemnicy powie ciotce ciotka dalej bratu brat synowi syn kolegom i wszyscy beda wiedziec jakie mam posrane zycie wiec pozostaje mi tylko czekac nie jestem typem twardziela ktory ma w dupie wszystko i robi to co powinien mam juz tak hory umysl przezylem duzo horub zabiegi zwiazane z drogami oddechowymi problemy finansowe matki z ktora obecnie mieszkam ( przeprowacka spowodowana exmisja ) to wszystko wszyskie te sytuacje spowodowaly ze zamiast cieszyc sie placze malo tego zaluje pewnych chwil w swoim zyciu stracilem dwa razy milosc do ktorej teraz bym wrucil nie popelnil bym tego blendu dwa razy lecz czasu nie cofne wiadomo stulejka jak kazde inne problemy da sie rozwiazac zwlaszcza ze to nie jakas powarzna dolegliwosc tylko poprostu za duzo skury na penisie cos jak wrastajacy paznokc ale to wszystko mnie doluje dzieki za przeczytanie tego jak ze zalosnego tekstu pozdro dla odwarznych twardzieli !!

Gość stulejka jest niebezpieczna zw
laszcza dla partnerki faceta ze stulejka poniewaz takiego czlonka trudniej domyc i to co sie zepsuje nie wplynie na narzady plciowe chlopaka poniewaz jest na zewnatrz, ale rak macicy jest bardzo prawdopodobny\ dodatkowo czesto faceta to boli ja akurat mialam pecha, bo bylam z takim facetem lat 35- sex raz w miesiacu i zarazil mnie

Gość Wrak
Ale chyba jeden rok zwloki nie doprowadzi mnie do katastrofy ??

Gość klawesyn
Ja pierdziele, dlaczego nikt nie próbuje naciągać???!!! Ochujeliście nawet dosłownie! Przecież dwa tygodnie treningu i po problemie!

Gość Pechowiec 28
mam 28 lat , miałem stulejke całkowitą jakies 1,5 miesiąca tem zdecydowalem sie na zabieg . Do te pory mam z tym problemy , zrosty , zapalenie żołedzia , za krótkie wędzidełko . usunięto mi częściowo napletek , zbyt wysoko i blizna za bardzo uciska - jednym słowem przejebane zamierzam prosić lekarza o obrzezanie całkowite jest to najlepsze wyjście . 1,5 miesiąca bez seksu !!!!!!!! rzed zabiegiem nie mialem z tym problemu ( mam kobiete i kochanego synka :) ) prosze was o rade co do obrzezania .

Gość Larry Lurex
a nie wiecie czy można zrobić to za darmo z nfz czy trzeba tylko prywatnie?

Gość AsiaPOmoc
Cześć ja tez mam chłopaka który 3 lata temu tez miał stulejke. Na początku mielismy małe problemy w czasie stosunków, było to związane z tym ze musiałam uważć zeby nie zchodziła skórka.Postanowilam jednak wziac sprawy w swoje rece bo bardzo kocham swojego chłopaka i nie chciałam zeby to było przszkoda w naszym związku. Wystarczy czesto ale delikatnie sciagac skorke podczas pieszczot warto tez uzywac duzo nawilzaczy ktore ta czynnosc ułatwiaja i przy okazji członek nie jest taki czuły na dotyk poniewaz czlonek ze stulejka jest bardzo wrazliwy szczególnie jego zakonczenie.jestesmy ze soba juz 3 lata i teraz nie ma sladu po stulejce kochamy sie normalnie bez stresu i czesto warto było troche ukochanemu pomoc i do tego was dziewczyny namawiam nie wstydzic sie i rozmawiac a na prawde nie bedzie problemu:)kochajcie sie wszyscy tego wam życze

Gość pocharatek
na NFZ jak najbardziej się da, nie trzeba płacić 1000 pln w prywatnej klinice za taki zabieg co jak co ale w Polsce mamy naprawdę wysoki poziom bezpłatnej opieki medycznej. Ja miałem robiony zabieg na NFZ całkowicie bezpłatnie, jedyny problem w tym ze taki zabieg wykonywany na kasę chorych będzie się wiązał z trzydniowym pobytem w szpitalu (z tego co się dowiedziałem od lekarza szpital dostaje więcej pieniędzy za zabieg jeśli położą pacjenta na trzy dni różnica sięga 950pln). U mnie problem był niewielki wręcz urolog dziwił się ze mam z nim problem ale widział ze byłem zdecydowany więc wypisał mi skierowanie na leczenie operacyjne. Obecnie jestem bardzo zadowolony z roboty jaką wykonali lekarze można by rzec "koronkowa robota" nie mam z niczym problemów wygląda 100 razy lepiej, nie ma przykrego zapachu. Polecam wszystkim nawet nie stulejkowiczom!

ps dodam iż u mnie pod żołędziem znajduje się cięka nitka która nie pozwala mi naciągnąć skury tak daleko... gdy próboje żołędź "wykrzywia" się... (na obrazku nie wiem czy przed czy po operacji ale widać ucisk na prąciu.. coś takiego właśnie mam)

Gość plka
co ja mam zrobic jak nie chce isc do lekaza GG(8889098) prosze pisac z gory dziekuje ;/

Gość Gieniu
Witam! Czytałem na stulejka.com, bo sam mam stulejke. Na początku jakmiałem 6 i więcej lat nawet pzy spoczynku napletek nie chcał zejść. W wieku tak 12 lat zacząłem sobie zdejmowac, ledwo co było widać czubek. Teraz mój penis jest więkrzy i widać cały żołądź. Rodzice nie kazali mi tam nic robić , musiałem sam na to wpaść.

Gość damianek234
to się dziwię twoim rodzicom Mnie jak pamiętam mama gdy mnie kąpała zawsze ściągała napletek wiec nie mam teraz problemu

Gość Daro_8
1. Stulejkę powinno się usunąć. Ma to ogromny wpływ na higienę mężczyzny i kobiety. Pod napletkiem gromadzi się zdecydowanie mniej bakterii. Jest udowodnione, że w krajach w których wykonuje się obrzezanie liczba kobiet zapadających na raka szyjki macicy jest sporo mniejszy. 2. Wykonując zabieg z NFZ należy poszukać solidnej prywatnej kliniki, która ma podpisany kontrakt. Przez co zabieg trwa ok. 20-30 min. i do domu. 3. Po zaleczeniu ran należy cieszyć się nowymi doznaniami z seksu.

Gość Malo bzzzykana
Moj facet ma stulejke, 28 lat i seks to makabra... konczy w polowie bo go boli... peka skorka i w ogole jest mu nie fajnie... Ale nie chce dac sie namowic na zabieg. Zaczyna mnie to wkurzac... bo uwielbiam jego kutaska a on mi przerywa w polowie i do tego obrazony jak dziecko... obwinia mnie ze go boli. Po seksie nastepuje conajmniej tydzien do trzech rekonwalescencji jego sprzetu... a co ja mniszka jestem... Przez to zaczynam sie czuc coraz mniej atrakcyjna i zaraz sobie zaczne wmawiac ze to moja wina i ze to ja go krzywdze. Skorka mu nie schodzi a jak juz to z wielkim trudem musze ja nawiilzac jezyczkiem superdlugo zeby go nie bolalo a i tak efekt marny bo jak mu ta jego superpaleczka stanie i skorka zejdzie do konca to tak mu sciska grzybka ze wyglada jak w zaciasnym golfiku i dalej boli... przy stosunku jeszcze gorzej... Spuszcza sie mniej wiecej co 3 , 4 raz kiedy sie kochamy.... Jak namowic tego starego konia na zabieg, jak mu wytlumaczyc ze czas leczenia po zabiegu potrwa ni mniej ni wiecej jak czas rekonwalescencji po naszym bzzzykanku?

Gość golemik srelik
stulejke powinno się wycinać razem z prąciem w takich przypadkach

Gość Fallus Waligruszyński
Osobiście pieprze swoją stuleje (dosłownie) ! Kiedy mi nie stoi zawsze mogę obciągnąć do końce i domyć. Gdy stoi ściąga się trudno, no cóż taki tego urok. Poza z kapturem trzepie się znacznie przyjemniej. Próbowałem też na obciągniętym, ale moja "goła" grucha nie toleruje dotyku, tzn. na mokro jeszcze ujdzie, ale nie należy to do zbytniej przyjemności. Wolę się "skórować". A na obrzezanie nie pozwala mi wyznanie ;)

Gość male pytanie
mam male pytanie ale prosze was zebyscie sie nismiali mam 16 lat i niewiem co to jest stulejka czy to ten kawalek skorki ktory niechce zejsc z żoledzia prosze odp me

Gość niech mi ktos wreszcie odpisze
ja Ci odpowiem na to pytanie chociaz mi nikt nie chce doradzic... codziennie wchodze na ta strone zeby sprawdzic czy ktos mi nie odpisal ale niestety bezskutecznie:( (chyba nikt nie wie jakie to dla mnie wane) No wiec sluchaj... po pierwsze to nie wiem dlaczego ktos mialby sie z Ciebie smiac... Tak, stulejka jest wtedy gdy skora na zoledziu nie schce schodzic. Nie wiadomo jednak jakie ma sie stadium tej choroby... Jezeli nie wielkie to mozna dzialac samemu poprzez stopniowe naciaganie napletka, ale gdy jest to zaawansowana stulejka, to... no wlasnie... dalej Ci nie pomoge bo sam nie wiem co mam... Czekam na rade i sie nie moge doczekac. Niew eim co lepiej robic czego nie (ale za wszeka cene bez operacyjnie...). Jak na razie zalozylem ze stan nie jest powany i staram sie pomalu... moze sie uda:))

Gość Makos
A za te operacje trzeba cos płacić albo cos?

Witam mam 17 lat i mam pytanie czy jest jakiś inny sposób na uleczenie stulejki oprócz operacji. Bo mam chyba stulejke niepełną bo jak nie stoi to napletek schodzi bez problemu a gdy jest w wzwodzie to schodzi do połowy a dalje to dupa. Prosze o odpowiedź bo trochę się boje operacji i wolałbym to uleczyć w jakiś inny sposób.

Gość Bistula
:/ Boje sie ze i ja mam stulejke tak czytam i czytam i chyba mam :/ boje sie powiedziec o tym rodzicom , mam 14 lat i jesli za 1 miech nie bede mogl to powiem i zrobie to .. warto sie 2 tyg pzremeczyc :) narazie cwicze to w wannieno i sciagam tak 3/4 i tak mysle ze za 3 dni sciagne calosc :) tylko jak jest podczas wzwodu to sciagam tak 1/4 nawet polowe 1/4 i dalej jest opor. :/ pozdro i jesli sie boicie tak jak ja poczekajcie 1 miech jesli nic to warto sie tego go*** pozbyc :) tak mysle ;] jesli nie pzrejdzie to nic innego do wyboru jak zabieg :] pozdro

Gość co sie tyczy
W zadnym wypadku nie daj sie obrzezac.Po prostu lekarz skopal ci ten zabieg usuwania stulejki.To powinno byc poprawione i tyle a nie usuniety w calosci napletek .Napletek jest POTRZEBNY.Gdyby nie byl-TO BY GO NIE BYLO. Twoj przyklad jest ostrzezeniem dlA INNYCH ZEBY NAJPIERW SIE DOWIADYWALI O CHIRURGU-CZY JEST DOBRY A POZNIEJ SIE DECYDOWALI NA ZABIEG U NIEGO.pOZA TYM POWINIENES TO ZGLOSIC do sadu lekarskiego.Powinni cie teraz zbadac naprawde dobrzy fachowcy i ustalic jak to naprawic.Ten kolo co to skopal powiinien miec to powiedziane-a najlepiej zeby zostal ukarany.TAK-UKARANY.Przeciez w razie czego nie dosztukuje ci napletka-prawda?ja na twoim miejscu bym poszedl gdzie trzeba i po pierwsze zlozyl skarge na tego kolesia.Po drugie-domagal bym sie ustalenia i przeprowadzenia naprawy tej operacji.Ta druga operacja-musi byc przemyslana bo jak juz teraz ktos cos zgrzebie-to uz nie wiem? Co do opisu autorki(znow odezwaly sie mundre-czyli wszystko wiedzace facetki)-pisze ona WYRAZNIE I Po POLSKU ze jej chlopiec ma ZA DUZO SKORY wiec komentarze tych mundrych sa po prostu smieszne. Ja doradzalbym zabieg usuniecia czesci napletka u DOBREGA fachowca.Niech nie idzie do byle kogo.taki zabieg wykonywany jest w znieczuleniu miejscowym.Okolica wkolo penisa jest ostrzykiwana srodkiem znieczulajacym.Nic nie boli.

Gość maciek19343
Witam wszystkich.Przestudiowałem cały temat,i się zdecydowałem,bo również mam stulejkę!;( Mam 19 lat, w sumie przy stosunku nie miałem problemu(może przez to że miałem prezerwatywę),ale zrobię tak,przez jakieś pół roku będę próbował sam,może mi się uda,a jednocześnie będę sobie odkładał na zabieg w klinice:) W każdym razie na pewno tego nie oleje... Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś rady to pisać... POZDRO :)))

Gość Bistula
Noo jeden ktory sie nei boi :]

Gość titania lands
Ja chciałbym skierować moją wypowiedź w szczególności do panów z tym problemem, ale i nie tylko :) Miałem stulejkę od gimnazjum. Była w stanie, że mogłem ściągać napletek w spoczynku dość swobodnie i bez bólu, ale we wzwodzie nie było nawet o tym mowy. Byłem przerażony jednym słowem, bo to wstyd przy intymnych sprawach i nie tylko. Facet najlepiej wie co to za uczucie. Ból i zgrzytanie zębów. Seks odpada ;/ Jak każdy z was i ja również, bał się pójść z tym do lekarza albo powiedzieć o tym rodzicom :P Znam to uczucie. Dlatego nie zdecydowałem się na to i wolałem sam podjąć jakieś kroki. Przede wszystkim musicie cały czas naciągać napletek. Nawet jak was boli. Musicie przyzwyczajać go do takich ruchów, bo to jedyne wyjście. Gorące kąpiele? hmm... próbowałem i moim zdaniem bez rezultatów. Tyle co namięknie, ale to na nic nie wpływa, bo przecież to jest skóra jak każda inna i ma te same właściwości. A po kąpieli nie rozszerza się tak skóra na ciele, że zaczyna się powiększać. Posłuchajcie mnie uważnie: Musicie ciągle się nim delikatnie mówiąc bawić ^^ innymi słowy masturbować się przy każdej okazji. Ale tylko w taki sposób, żeby nie rozkrwawić napletka! Broń Boże. Naciągajcie go stopniowo i codziennie rano i wieczorem smarujcie kremem nawilżającym. Ja używałem Bambino a nawet Cepan. Najważniejsza jest regularność i nie poddawanie się. Stulejka jest do wyleczenia i mówię to z własnego doświadczenia. Nie będę pisał wszystkich moich poczynionych kroków, które uwolniły mnie z tej strasznej traumy, bo za dużo do pisania. Teraz mam 17 lat, ciesze się życiem seksualnym i nie mam z nim najmniejszych problemów :D

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html

mój były facet miał... okropieństwo... boze koszmar jakiś... jak miałam mu zrobic loda to mnie odpychało... fuj fuj i jeszcze raz fuj... i tez uważał że to normalne jest...