Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kristina

Chce wyjsc za obywatela Emiratow Arabskich...Jakie macie opinie na ten temat?

Polecane posty

To nie jest zadna prowokacja...Nawet nie myslalam, ze ludzie az tak zareaguja...Zeby sie dowiedzisc jak to bedzie po slubie bede musiala wyjsc za niego. Chyba, ze jest jakis inny sposob

Dlaczego chcialabym zamieszkac w ZEA? sa 2 powody: po pierwsze wspolpracuje z nimi i byloby mi wygodniej realizowac moje plany tam na miejscu, po 2 uwielbiam klimat tego kraju, uwielbiam ta kulture i uwielbiam moich przyjaciol tam, ktorzy stali mi sie bardzo bliscy :)

Gość a po trzecie to Twój narzeczon
jest arabskiego pochodzenia, a co do Kristiny, to pewnie pozytywne wypowiedzi to są jej, bo widać , ze ma kilka nickw i sobie zmienia. IDIOTKA!

hmm na poprzedniej stronie pisałam, ze moj narzeczony jest Polakiem

Gość jej stopka znaczy
że dupczy się z Arabmi, bo inaczej nie wstawiałaby tych głupot w stopce po arabsku. W sumie to nie to chyba chciała zaiponować ta stopką, ale efekt jest odwrotny :(

Gość do amfa
zadaje się z arabami, bo to polaska k****

Gość precz a Arabami

Gość Vincentt Vega
Ona jest tepa i malointeligentna dlatego tak ja urobil, a Wasze wypowiedzi nie pomoga jej, oan chce sie przekonac na wlasnej skorze. To smutne ze niektore Polki sa tak glupie i naiwne, by dawac sie urabiac tym brudasom. Jedna moja znajoma powiedziala ze nie rozumie co kobiety w nich widza, bo wg niej arabowie maja w oczach szal, cos niebezpiecznie dzikiego i przewaznie nie wygladaja na inteligentnych, wiec chyba takie glupsze dziewuchy sie daja urabiac.

taaaaaa wy najwiecej wiecie na stronie 2 podala link do forum http://gromader.nazwa.pl/salam/viewtopic.php?t=1647 zajrzalam tam i zastanawia mnie jedno : czy tam sa jakiekolwiek mezatki , ktore moglyby opowiedziec o zyciu z partnerem muzulmaninem ? nie trafilam na takie posty. w jednym tylko poscie dziewczyna napisala , ze mieszka w Egipcie - ale nic wiecej. tam wypowiadaja sie dziewczyny , mlode kobiety ktore jeszcze nie zawarly zwiazku malzenskiego z partnerem. zyja sobie gdzies w Europie, jest fajnie , nie wiedza gdzie beda mieszkac , moze tu, moze tam. zaznaczam - byc moze sa - ja czytalam forum pobieznie. jezeli natomiast takich kobiet tam nie ma , po co dawac takie linki i robic dziewczynie wode z mozgu.

Gość strumyczek tam jest wilele
mezatek i mieszkaja w roznych stronach swiata, tylko trzeba sie zarejestrowac, i "watku zapoznawczym" napisac cos o sobie... i wtedy cale forum "sie otwiera" przed toba

Gość strumyczek tam jest wilele
tam jest 35 kateorii i jeszcze sa podkategorie

Po przeczytaniu tego watku mam jedno pytanie na poczatkowych stronach napisalas ze Twoj chlopak jest w Londynie tylko chwilowo a potem ze znacie sie 4 lata to nie uwazasz ze to juz dosc dluga chwila??Po co on Ciebie tam ciagnie?? Powiem Ci tak milosc jest slepa, widaz ze go kochasz, uwazam tez, ze nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka i trudno powiedziec ze kazdy muzulmanin jest zly ale najbardziej niepodoba mi sie to ze on nie idzie juz na kompromisy wcale a wcale to caly czas Ty musisz sie dostosowac dlaczego??W mieszanch zwiazkach najczesciej i nazdrowiej jest jak sie szuka wspolnych komprosmisow... Nie podoba mi sie tez bardzo szaunjesz i przejmujesz sie tym co pomysla lub zrobia jego rodzice a swoimi sie nie przejmujesz, przykre... Nie zgadzam sie ze oni smierdza i sa brudni itp no wiadomo ze pewnie i tacy sie znajda ale czy wsrod europejczykow takich nie ma??ja znam 2 muzulmanow a czesto przebywam otoczone nimi ( jest dosc sporo grupa muzulmanow u mnie na uczelni) i sa przesympatyczni i nie mam im nic do zarzucenia ale wiem ze sa tacy bo sa tu czesto to podreslaja ze tu to oni moga to czy tamto ale u siebie w domach ooo nie to tak by nigdy!!troche to dla mnie falszywe bo dlaczego jak sa w europie to moge mieszkac z kbietami sypiac i jest ok ale jak tam jada to udaja takich \"swietych\"? Jeszcze z innej beczki moja przyjaciolka mieszka w Londynie i tez przezyla romans z muzulmaninem ale potem odkryla ze ja dradza i byl tak wulgarny dla niej i obrazliwy jak poprosila o wyjasnienia, byl oburzonych ze ona ma pretensje uwazal ze powinna sie cieszyc ze ja chcial itp a poowiem Ci ze byl dla niej wspanialy jak wszystko gralo jak pisala opowiadal to az jej zazdroscila jaki czuly wyrozumialy, kochajacy i powiedzial jej ze mimo ze jest muzulmaninem to nie uznaje poligami ehh... aaaa i jeszcze mi sie przypomnialo ze jedne z moich kolegow muzulamnow ( ale mame ma polke) mieszkaja w emiratach tam konczyl szkole srednia a teraz z siostra studiuja tu ( on ze mna na roku jest) szczerze nie mam pojecia czy rodzice sa dalej razem i jak to wyglada ale on sisotre traktuje z goru Ty pisalas ze Twoj traktuje ja normalnie moj kolega niby tez sie smiechy wyglupy i jest wszystko ok ale jak tylko ona ma inne zdanie na jakis temat niz on to on nawet publicznie nie zawacha sie jej skarcic slownie i uciszyc nieraz mi juz bylo jej zal mimo iz powiem ze generalnie za nia nie przepadam lepiej mi sie z nim dogaduje niz z nia ....i wydac ze ona jak to sie mowi zna swoje miejsce w szeregu mimo ze pochodza z mieszanej rodziny... Decyzja nalezy do Ciebie to Twoje zycie Twoja decyzja poradz sie rodzicow to napewno i nie wiem ja po pierwsze nie zmienialabym wiary dla niego ojjj nie tez uwazam ze Bog jest jedne ale jednak zasady oni maja inne( i juz pomijam te skrajne mamrotanie ze tam sami terrorysci bo to znaczna przesada:) )i jednak unikalabym mieszkania w Jego kraju jak sie kochacie gdzie indziej tez Wam bedzie dobrze :) nie musi to byc Polska niech bedzie ten Londyn :) ale sie opisalam ufff :) Pozdrawiam i zycze powodzenia mam nadzieje, ze podejmiesz decyje taka, ktora bedzie sluszna i Cie uszczesliw:)

Gość jupi i jak tam jest OK
?

\"Dlaczego chcialabym zamieszkac w ZEA? sa 2 powody: po pierwsze wspolpracuje z nimi i byloby mi wygodniej realizowac moje plany tam na miejscu, po 2 uwielbiam klimat tego kraju, uwielbiam ta kulture i uwielbiam moich przyjaciol tam, ktorzy stali mi sie bardzo bliscy \" Realizować z gazrurką na garbie mam rozumieć:P.

dobrze wam! taj najezdzacie na muzulmanow. teraz ja sie z was smieje :))) idioci. a tak naprawde to mam chlopaka muzulmana i jest on najlepszy na swiecie ps nie daje sobie pozytywnych odpowiedzi

Gość smiej sie pipo
poki mozesz :-D bo potem bedziesz juz tylko plakac i wspominac

jego tato jest z emiratow a mama z iranu.... j NIE WIEM CZY WY PO Prostu zazdroscicie czy naprawde tak ich nie nawidzicie. to tez przeciez ludzie...

Gość armena2
do Kristiny! Pomyśl o tym, ze tam jest zupełnie inna kultura i religia i moze Ci być bardzo, bardzo trudno.... Na twoim miejscu poczytałam bym o ich zwyczajach... lepiej dokładnie przemyśl tą sprawę to decyzja na CAŁE ŻYCIE!!!!

Gość kristina co z toba

Znam ich zwychaje bardzo dobrze: nie jedza wieprzowiny, swietuja ramadan, kobiety nie musza pracowac ale jesli chca to tez moga....modla sie 5 razy dziennie(moj facet 1 w tygodniu)

Gość forgetmenot
Nie wiem czemu chce wyjechac do swojego (k)Raju? Zostancie w Londynie i tu mieszkajcie. Tak jest chyba ok. Ja poznalam Iranczykow. To bardzo ciekawi ludzie. Ale moze tylko wtedy jak sa w Londynie??

Gość no takkk
Kristina daj już sobie z tą prowokacja dziecko - jedz z narzeczonym i tu ludziom głowy nie zawracaj :-p

\"jego tato jest z emiratow a mama z iranu.... j NIE WIEM CZY WY PO Prostu zazdroscicie czy naprawde tak ich nie nawidzicie. to tez przeciez ludzie...\" To są bandyci którzy nie pozwalają na oficjalne bycie ateistą.Z tych arabusów to przynajmniej 20%(a może nawet z 70% ale tego nie jestem pewien) od razu powinni pod mur i i z giwery potraktować.Prawdopodobne że ten kochaś też się kwalifikuje :classic_cool:.

Gość jezeli to tacy religijni ludzi
a twoj chlopak tez to DLACZEGO ZE SOBA SYPIACIE??????????????????????????? dla muzulmanow cudzolostwo to BARDZO ciezki grzech!