Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Tu narzekamy na FACETOW!!!!!!

Polecane posty

A mój niby mówi, że mnie kocha, daje mi drobne prezenty bez okazji, często dzwoni (mieszkamy daleko od siebie), ale jak pytam, co dalej z nami, to odpowiada \"zobaczymy\". Taka sytuacja trawa już ponad dwa lata, coraz bardziej brak mi sił

Ja przez ten rok dostalam dwa preznty-na urodziny i na walentynki... Bez okazji nie ma mowy o prezencikach... Mowi ze mnie kocha tylko gdy ja mu to powiem-sam nigdy mi tego nie powiedzial... Ja mam dosc...:(

Gość Polcia4
Nie można żyć z kims kogo sie nie kocha-to nie wyjdzie ,naprawde-to jest cos okropnego.Nie chce mi sie pisac tutaj co ja przezyłam,ale dziewczyny lepiej odejśc póżno niz wcale .Mówie serio.Ja przeszłam przez istne piekło

Gość Polcia4
Ale wiedz,że są tacy ,którzy nie pamietaja o urodzinach swojej żony i dziecka -to jest okropne

Gość Polcia4
A teraz ułożyłam sobie zycie drugi raz.Kupiliśmy właśnie mieszkanie i zaczynamy remont,bo mi juz nie chodzi o to ,by słyszec każdego dnia kocham...chodzi o to,bym widziała ,ze ktoś sie stara by było dobrz i zabiega o mnie ,adoruje i patrzy tak jak pierwszy raz

Taa domyslam sie... wiecie co?? ja juz nie mam nawet sily anonimowo pisac co ja przechodze...

Opowieści z mojego małżeństwa starczyłobny pewnie na kilka scenariuszy do trilera ... Faceci bywają naprawdę okropni w stosunku do kobiet. Jak chciał mnie zdobyć , był kochany, grzeczny , miły , nosił mnie na rekach itd. i tp. jak mi czasami ludzie \"donosili\" żebym na niego uwazała , bo jest całkiem inny , on mówił \" zazdroszczą nam\" . I tak mnie omotał. A już po podpisaniu papierków w urzędzie nastepnego dnia miałam wrazenie, ze nie znam tego człowieka. I zaczał się koszmar, wszystko to co do tej pory mu się u mnie podobało teraz było największa wada , stalam się zerem totalnym , głupia, bezguście itp. Za wszelką cenę chciał pokazac kto jest kim w tym związku i gdzie jest moje miejsce. Teściowa wiedziała jaki jest i powiedziała żebym mu coś dosypywała na uspokojenie! A on z dnia na dzień był bardziej koszmarny, brutalny itd. Wieził mnie w domu, z nikim nie miałam kontaktu ( telefon wyłączony) i robił mi pranie mózgu zalewając się gorzałą ( tak jak w filmie \"Przesłuchanie\") . I nic nie mogłam zrobić tym bardziej, bo to dzieło się w Niemczech , ja bez znajomości języka, pieniędzy, samochodu itd. I chociaż mineło już 10 lat od momentu kiedy uciekłam ( podstępem) cisnienie mi własnie podskoczyło strasznie. :(

Och wspolczuje... ja tez sie czuje czasem wiezniem wlasnego zwiazku,ale mowie sobie ze to minie-w koncu go kocham... Eh,nie mam sily do bycia z nim dla niego,chcialabym byc dla nas... ale tak sie chyba nie da... wczoraj chcialam powiedziec:koniec! ale nie dalam rady...byl mily,do momentu,bo gdy tylko dostal to co chcial(wyladowalismy w lozku) znow stal sie \"soba\"... Moje zycie nie ma sensu... 😭

Najbardziej \"podobała\" mi sie wypowiedź jednej z Was która narzekała że koles ma wszystko w d... , nie interesuje sie domem ale : \"(...) i tak jest lepszy od innych bo zarabia dobrą kasę, nieźle tańczy (...) \" Przez szacunek dla inaczej mysłących KOBIET( WIERZE ŻE SĄ TUTAJ TAKOWE !!!:) ) litosciwie powstrzymam sie od komentarza ...

Gość ksiondz stefan brzeszczot
ta :p Tylko zauważ że ten topic mówi bardziej o życiu uczuciowym a tamten o codzienności i denerwujących czynnościach. I tu siędogadać nie możemy.

najbardziej wnie wku....... jak otwieram lodówke a tam opakowania po serkach, masle - PUSTE mówilam mu z 1000 razy ze jak zje do konca - to niech wyrzuca do smieci - a on robi to z premedytacja otwieram serek - a tam pusto na moje pytanie dlaczeego znow to zrobi l - odpowiada - bo zostawilem troche dla ciebie!!!!! chyba do oblizania scianki !!!!!! po serku, jogurcie, masle czy czego tam jesczze po wyrzuceniu tych opakowan z lodówki - jest pusta i nie ma nic do jedzenia

"na moje pytanie dlaczeego znow to zrobi l - odpowiada - bo zostawilem troche dla ciebie!!!!!" - :classic_cool: robię tak samo a potem stwierdzam "poznaj dobroć serca mego" zawsze coś zostawię.

smierdzace skarpety - zwija w kulki - a ja ja piore to te kulki musze wyprostiwywac - wtedy smrod leci ja siie goli to uwali cała łazienke mydło cale we włosach a jak pusci baka to mówi ze to dla mnie z miłości

{ a jak pusci baka to mówi ze to dla mnie z miłości } :D🖐️ Masz wrażenie ze nie jest z tobą szcery ? :o

qrwa a co ma na balkon wychodzić ? Czy może ma mu d*** rozerwać ?

Gość wrrrr.wrrrr..wr...
warczę, jak pomyśle sobie, ile musiałam znosić prez niego (jego rozwód, czekanie na to, zebyw końcu był wolny), jego picie piwska w ilosciach przemysłowych, i właściwie żadnych sygnałów, że mnie uwielbia, a jest kilkanaście lat starszy... wrrrrr.......wrrrrrrrr.......

cziken bo myślałem żeś facet i stąd "goń się" ! :p

a ja kobietka widzisz jaki ty niedomyslny i o tym wlasnie mowimy - faceci nie myslą myslenie - boli

Gość wrrrr.wrrrr..wr...
jestem, niestey... bo ciągle myślę, że coś zrozumie.. że doceni co ma ... ale jakoś ciezko mu to idize.. jakaś męska ambicja, czy co..? jak tylko znajdzie się ktos inny to natychmiast znikam z jego życia..