Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Tu narzekamy na FACETOW!!!!!!

Polecane posty

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Cziken, ale ja jestem za równouprawnieniem. GOŃ SIĘ :d :P

Witam! Mój mąż jest blisko mnie, a ja się czuje jakby był strasznie daleko... Patrzy na mnie ale mnie nie widzi, słyszy ale nie słucha... ...niby mnie rozumie, ale tak naprawdę nie wie co jest w moim sercu, w moich myślach. Moje marzenia są dla Niego głupie, moje lęki wyolbrzymione, nie wierzy we mnie... ...i ja pytam samą siebie co się stało z tym człowiekiem, który kochał, szanował, czy to moja wina, czy proza życia codzinnego zabija nasze uczucie...

Gość jeszcze raz ja od tego faceta
co kocha zwierzeta i ma w d. dom, ale i tak jest lepszy. od innych.( ktos sie na to oburzal) Nie ma idealow niestety. Dla mnie wazne, ze mamy takie same poglady polityczne, ze facet jest mądry, uczciwy do bólu,ze sie cieszy z moich sukcesów. No ma w d. dom, ale zarabia na fachowców . Kocha swojego psa podejrzewam najbardziej na świecie, ale przeciez nie bede zazdrosna o psa, tez go lubię. NIe pamieta, kiedy sie urodzily dzieci, ale zawsze z nimi pogada i poradzi jak trzeba . W ogole mi nie daje prezentow, no ale to lepiej, bo jak kiedys dawal, to musialam przez uprzejmosc się z nich cieszyc, straszne byly. Zakrywa sie gazeta i nie gada, ale przynamnie nie gada głupio ( odzywa sie tylko wtedy, kiedy ma cos sensownego do powiedzenia) Dobrze tanczy i jest reprezentacyjny - w koncu chlop to najlepsza ozdoba kobiety. W zyciu sobie sam nie kupil zadnego ciucha,bo mu sie nie chce, wszystko ja wybieram.Więc nie pojdzie gdzies na rozbierana randke, bo mu na wszelki wypadek nie kupuje sexownych gaci Moja corka sie dziwi, ze ja z nim wytrzymuję, ale ona jeszce nie wie, ze malzenstwo to pasmo kompromisów. Ja tez nie mam wady a on ich nie demonizuje. I to jest fajne. Trzymajcie sie, trzeba czasem ponarzekac, to zdrowo, ale w sumie tyle samo jest wrednych facetów, co bab.

Gość klawiatura
a ja myśle że to nie tylko wina tych drani...myśle ze to my też troche jesteśmy ślepe i trawamy przy draniach (bo strach że będę sama itd.....)

Jesteśmy razem, a jednak osobno... ...to takie smutne, a najgorsze jest to, że żadne z nas nic w tym kierunku, aby to zmienić. Brak nam sił, chęci, motywacji...

Jestem nareszcie... Ponarzekam najpierw na to ze wstalam o 7 do sql a tu mi mowia ze lekcji nie ma...Ale nvm... Calkowicie rozumiem AGE M...-mam zupelnie tak samo... Roznica tylko taka,ze jestesmy mlodzi,wiec nie jestemy malzenstwem,ale reszta jest zupelnie taka sama... Zycie jest trudne...

Nie macie innych doswiadczen z NIMI ?? Piszcie... moze innym pomozemy uniknac naszych bledow...

Wyżera serki z lodówki ? Zostawia puste opakowania ? Zwija śmierdzące skarpety ? Nie ma przymusu mieszkania razem ! Zostawcie drania ! :classic_cool: Tylko narzekać umiecie.

idz na swoj topik osle... to tobie przeszkadza wszystko co twoja kobieta robi... nie musiales zakladac swojego topiku...

A wam głupie pindy jakieś pierdoły przeszkadzają.

wiesz co?? jednego nie kumam?? dlaczego,skoro podobno reprezentujes ztak wysoki poziom intelektualny,wyzywasz mnie i wszystkie inne kobiety?? Dlaczeo zaczynasz konwersacje od wyzwisk??

nie lubię jak mnie pinda wyzywa od osłów

Chcialam zauwazyc ze to ty na swoim jakze genialnym topiku zaczales... wiec nie mieszaj faktow i przyznaj sie ze jednak nie jestes tak inteligentny... wstyd co??

Chcialam zauwazyc ze to ty na swoim jakze genialnym topiku zaczales... wiec nie mieszaj faktow i przyznaj sie ze jednak nie jestes tak inteligentny... wstyd co??

Flame , *** *** kobieto. Ty weszłaś na mój topic pierwsza i zaczęłaś swoje "światłe rady" prawić.

Milcz ch*** i odpieprz sie ode mie-TY JESTES KOLEJNYM POWODEM PRZE KTORY MOZNA NIENAWIDZIC MEZCZYZN!!!

he he frustratko lecz się na nogi bo niektórym qrwom na głowę to już za późno.

Ja mam super faceta :D Oczywiście nie jest bez wad - głównie takie drobne codzienne sprawy, ale ja też je mam ;) nie ma ideałów :)

Gość co za skandal
moj wczoraj powiedział ze moja przyjaciolka jest piekna :( :-O zastanawiam sie czy on w ogole jest normalny

za ta przyjaciolke to bym sie obrazila :/ moje na szczescie to paszczuchy i do tego blondynki a moj nie cierpi blond...:P

Gość co za skandal
no wlasnie mi napisał czy sie na niego pogniewałam i za co :-O faceci nigdy nic nie zrozumieja