Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Tu narzekamy na FACETOW!!!!!!

Polecane posty

Flame.... A może czas powalczyć? Może to Ty powinnaś do niego pojechać i pogadać? Z tego zamartwiania się nic nie będzie! Ja uważam, że zawsze lepsza jest najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo. Ja tak zrobiłam kiedyś dawno, dawno temu. On powiedział, że to koniec.. walczyłam bo wiedziałam, że mnie kocha, że to TEN człowiek, TA miłość. I do dzisiaj jesteśmy razem .. a to już ponad 5 lat!!!! Powodzenia i wszystkiego dobrego. Pozdrawiam :)

Ksandi->z pewnoscia zrobilabym tak gdyby on byl innym czlowiekiem... jest szalenie konsekwentny w tym co robi-jak raz powie nie to juz koniec...-wiele razy mi to udowadnial... wiem,ze kocha-jego kumple mi to mowia,jego opisy na gg i wogle-wiem to,ale dal nas juz nie ma szans... on ponad szczescie-wlasne i cudze przedklada swoj honor... wiem,ze moze nie jest mnie wart ale to nie dociera do mojego serducha-ono nadal go KOCHA...

Gość trening
Flame... może to nie jest pocieszające, ale z moja pierwsza miloscia skonczylo sie po 5 latach.tez stwierdzil ze juz nie kocha i nic go nie obchodze.myslalam ze zwariuje i taki stan trwal 2,5 roku...az poznalam innego.teraz dopiero wiem co to jest milosc! odwagi, wszystko jeszcze przed toba:-)

Gość mnie moj kochanek
zalamal i zlamal jednoczesnie. nawet nie che myslec o tym co bylo.bo i po co drapac strupka, ktory juz przysycha.....jak ja za nim tesknie...

Gość mnie moj kochanek
bardzo tesknie. on chyba tez, przynajmniej troche.tak mi sie wydaje,bo sa takie chwile, kiedy ni z tego ni z owego poczuje sie jakos blogo i przyjdzie mi on na mysl.to jego mysli mnie przyciagaja...to chore, wiem, ale ja tak bardzo tesknie za nim.ktos tak ma?

Gość mnie moj kochanek
a popisze sobie....teraz mi sie przypomnialo jak to milo bylo tulic sie do niego i....cala reszta. slonce, jak mi ciebie brakuje...aaauuuuu

Gość mój teraz spi
chrapie kołysz\e się jak dziecko z choroną sierocą i wogóle nie potrzebuje seksu jest super facey jak tylko zobaczy inna zaraz sie mizdży ale dupek

Gość zla....
a mnie gnoj wkurzyl z samego rana,bo jest inaczej niz mialo byc,pajac jeden i mowi,ze zadzwoni pozniej,pozniej to mnie moze w tylek pocalowac 😡 ale i tak go kocham,no moze dzis troszke mniej :P

Ksenia-> nawet nie wiesz jak ja tego pragne... Jestem młoda-to fakt,ale faceci dali mi juz niezle popalic... Najgorsze jest to ze kochalam po raz pierwszy i po raz pierwszy tak mocno dostałam po tyłku... Nic juz nie ma dla mnie sensu... Ciesze sie,ze chociaz tobie sie tak dobrze ułożyło...-ZAZDROSZCZE!:(

Gość hmmmmmm.....
Flame, stopke masz piekna a nadto taka prawdziwa.....

Hmmm-> co z tego,ze stopka piekna jak nie moge jej realizowac?? 😭