Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga w chmurach

Dr. Dmytrzak - prosze o informacje!!!!

Polecane posty

Nie ma za co Karolino! Życzę powodzenia. Jak już poznasz dr. Pastuchę, sama się przekonasz, że było warto ;)

Gość sandra22
dobrze robi silikonki ten dr pastucha?? a jak nie on to kto?

Gość sandra22
no walsnie ja tez nie :-) al;e staram sie zbierac info, opinie i rozwazam wybor .

Gość majeczka33
DO MIKASKA widze ze zaczynasz miec watpliwosci co do doktora Dmytrzaka mowilas ze jest bardzo dobry a teraz sama nie wiesz co robic piszesz ze piersi nie wygladaja za dobrze.

No i stalo sie!Mam umowiona konsultacje na 13.12.Mam nadzieje ze mimo daty nie bedzie jakis nie milych niespodzianek.Jestem juz na 100%zdecydowana na operacje teraz tylko termin zeby byl na przelom stycznia lutego to bylaby juz pelnia szczescia.Wiem ze na wizycie wszystkiego sie dowiem ale moze ktoras z was pomoze mi jednak i napisze cos o tych wkladkach silikonowych i anatomicznych.Ktore lepsze?

Gość sandra22
to zalezy od twojeje budowy, lekarz ustali jakies da dla ciebie najlepsze, mi sosbiscie barziej pododbaja sie okragle, niz anatomiczne, do jakiego lekarza idziesz?

Ide do dr.Pastucha.Nie bylam nawet na konsultacji u dr.Dmytrzaka ale jakos nie mam zaufania do niego...Zbyt wiele niepohlebnych opinii o nim krazy.No nie wiem moze powinnam chociaz sprobowac pojsc na wizyte do niego zeby na wlasnej skorze sie przekonac ze to nie najlepszy lekarz...?

Gość julia9
do mikaska:jesli chcesz to podaj mi do siebie maila to napisze albo nr gg jesli masz . powiem szczerze strasznie sie boje tej poprawki,bo te moje blizny teraz wygladaja bardzo nieciekawie a one sa pod sutkiem a slyszalam jak dmytrzak kiedys do drugiego lekarza powiedzial ze poprawki takich blizn czasem moga sie skonczyc tak ze sutek bedzie wygladal bardzo nienaturalnie bo kawalek z jego dolnej czesci trzeba usunac by pozbyc sie blizny..wiec boje sie zeby nie usuneli mi za duzo z dolnej czesci sutka ..mam te obawy bo niekompetencja dmytrzaka jesli chodzi o mnie byla bardzo duza i nie mam zadnego zaufania do tego lekarza a na domiar zlego on jest wciaz taki zabiegany co tez jest na jego niekorzysc ..a twoja poprawka tez dotyczy blizn?

do Julia 9 ja mam bałagan w głowie, myślę, że pójdę do Dmytrzaka to prawda, że on jest zabiegany, jak pojechałam go niego żeby pokazać moje piersi byłam rozgoryczona na maksa siedział z moim Mężem i ze mną z godzinę pomimo,że na korytarzu była masa kobiet.Myślę, że dużo zależy od podejścia pacjenta też do lekarza ja nie krzyczałam na niego było mi przykro, nawet się popłakałam,że nie jest to tak jak sobie wyobrażałam, nie wygonił mnie, nie krzyczał obiecał, że mi poprawi gratis tłumaczył dlaczego tak jest.Ma u mnie duży plus za to,że nie jest na maksa pazerny na kase,robił moim 2-m koleżanką i rewelacja, jak oglądam zdjęcia w galeriach to ładniejszych nie widziałam, idę 9 stycznia na poprawkę,miałam swoje duże piersi przed operacja duze c tylko, że po karmieniu, nie są ponoć łatwe do zrobienia.Najłatwiej robi się małe piersi z dużymi juz nie jest tak prosto.Co do szycia jestem 3 miesiac po operacji a blizny są malutkie.Idę do Dmytrzaka myślałam nad lekarzem bardzo długo jego pracę widziałam na żywo i naprawdę robił już kilku moim znajomym i wszystkie są zadowolone.Boę się oczywiście, nie chcę, żeby kto inny to poprawiał.Ponoć tylko ten się nie myli, co nic nie robi.Podaję mój adres:kinga.piatkowska@wp.pl

Gość danangel
A ja robiłam sobie rok tremu u dr.Dmytrzaka lifting dolnej część twarzy wraz z liposukcją podbródka i jestem bardzo zadowolona. Wprawdzie wystąpił mały krwiak na prawej stronie, ale po serii masażów linfatycznych wszystko się wchłonęło. Ja nie mogę powiedzieć złego tej klinice i o doktorze. Moja synowa robiła sobie w tej klinice lifting brzucha i też jest zadowolona.

Zgadza się. Każdy pacjent to odrębny przypadek i nie należy uogólniać. Jednemu spodoba się praca i efekty tego lekarza, a drugiemu innego. Przynajmniej istnieje ten komfort, że sami podejmujemy decyzję - do kogo iść. Pozdrawiam :)

Proszę o informacje na temat operacji nosa u podanych lekarzy. W Szczecinie sa tylko te dwa adresy i tylko tych dwóch lekarzy? Będę wdzięczna za informacje

Gość ktos kto wie
dziewczyny pastucha nie jest takim specjalista jak dmytrzak...nie ma takiego doswiadczenia...ja nie wiem czy tu jakas autoreklama jest pastuchy??to wogole nieznany chirurg

Gość Fiinnka
gdzie polecacie w szczecinie zabiegi chirurgiczne np. korekty nosa?

Gość LULA32
Skreca mnie jak czytam te bzdury!!

Gość LULA32
8czerwca minie rok jak jestem po operacji powiekszenia biustu u pana Dr.Dymytrzaka.Moze jestem jedyna szczesciara????Ale jestem polka i traktowana bylam super !!Obsluga i klinika rewelacja!!A te panienki ktore pisza-SILIKONOWE PANIE-to czysta zazdrosc!!!

Gość LULA32
I z cztstym sumieniem moge powiedziec POLECAM Dr.Dymytrzaka...POZDRAWIAM.....

Gość LULA32
A to ze jest o nim glosno to tylko swiadczy o tym ze robi duzo operacji...a dlaczego?? BO JEST NAJLEPSZY W SZCZECINIE!

Gość uuuuuuuupppppppppppppp
up

Gość makkka
nie wiecie czy Dmytrzak operuje codziennie?

Gość Aurrrela
to który wg Was jest lepszy - dr Pastucha czy Dmytrzak? z tego co wiem to na operacje trzeba z wyprzedzeniem miesięcznym się do nich umówić.

Gość karusinka26
to w końcu jak z tym dmytrzakiem- godny polecenia?

Gość aaniedziela
z czystym sumieniem polecam Dmytrzaka, mialam u niego nos i usta, nos - super, bez najmniejszych zastrzezen, idealny, usta - tez, choc nie do konca jestem zadowolona, z tym, ze to ja nie zgodzilam sie na wiecej wypelniacza, czyli jedyny minus - za male. Opieka super, doktor tez, choc faktycznie i zaganiany i roztrzepany. Z tego co widzialam u dziewczyn, ktore ze mna lezaly, tez zadowolone.

Gość Owszem...
Kto chce fotki i info na temat dmytrzaka? mam tego sporo, jednego jak i drugiego, chetnie sluze pomoca :-)

Gość babaaa
no to dawaj!

Gość Owszem...
no to ty dawaj maila ! ;-) tu mam wlozyc foty? :P

Gość kisiiiiiaMyssssiiiia
dawaj tu pare fotek

Gość Owszem...
tu nie da rady ;)