Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga w chmurach

Dr. Dmytrzak - prosze o informacje!!!!

Polecane posty

Gość beastad
Jakiś czas temu miałam robiona korektę brody u dr. Dmytrzaka. Przyznam szczerze, że zaraz po zabiegu byłam załamana brakiem zainteresowania ze strony doktora. Rzeczywiście jest zabiegany i troszke roztargniony. Ale to było zaraz po zabiegu. Wiadomo, człowiek obolały, niepewny efektów więc rozdrażniony i łasy na zainteresowanie i pociechy. Teraz, nie pamiętam juz o tych niedogodnościach, za to do końca życie będę wdzięczna doktorowi Dmytrzakowi za to co dla mnie zrobił. Powoli dojrzewam do kolejnego zabiegu i nawet przez sekundę nie pomyślałam, że może to zrobić inny chirurg.

cykoor Pamiętaj, żebys wzięła min.30 masaży, żeby wszystko się ułożyło, lucia zostawać grudki, nierówności, odradzam Ci odsysanie pośladków i brzucha jednocześnie, nie będę ściemniała ból jest niesamowity, jak bedzie Cię bolał brzuch nie bedziesz miała jak sie położyc nie mówiąc już jak usiąść. Mnie Dmytrzak robił lipo rok temu skóra obkurcza sie po bardzo długo mnie obkurczyła się dopiero po roku i to nie do końca. To bardzo, ale to bardzo skomplikowany zabieg, przemyśl to 100 razy. Życzę trafnego wyboru.

Gość roleta
czy moge zaufac dla dotora dmytrzak prosze oszczera odp.chce robic u niego piersi

Gość cycki ponoc robi dobre
anatomiczne czy okrągle?..

Gość roleta
anatomiczne

ja robiłam u Dmytrzaka piersi, w sumie miałam 3 operacje9oczywiście związane z piersiami), myślę, że na 100 % bym u Niego nie zrobiła, jak będziesz w klinice sama się przekonasz o co mi chodzi. Wejdź na www.beauty w polsce, tam jest bardzo obszerne forum, dziewczyny opisują wiele przypadków, nie patrz na rankingi gazet, moim zdaniem to ma niewiele wspólnego z rzeczywistością!

Gość mikasa i tak i nie
wlasnie to jest dmytrzak , przepracowany miliony klientek z niemiec , widzialm dobre prace dmytrzaka jak i spartaczone, bledy zawsze sie zdazaja

Gość buzia..
up

Gość Tomek z Gorzowa Wlkp
Miałem parę dni temu operację plastyczną wraz z korektą przegród. Przeprowadzał ją dr.Dmytrzak i jestem taki szczęśliwy że skaczę do góry.Potraktował mnie naprawdę super ( nie mówiąc o cenie ) i z całą szczerością GORĄCO POLECAM. Obok mnie miał chłopak odsysany tłuszcz po 2 tygodniach go widziałem !! Poprostu APOLLO.I pamiętajcie słuchajcie pacientów lub pacjentek dr.Dmytrzaka a nie bo kogoś ciotka lub znajoma...Gość jest Doktorem Nauk i tyle. A że jest mało osiągalny to nie znaczy że zły poprostu ma dużo pracy , a za niego pracuje sztab ludzi,którzy też znają się na rzeczy.Doktorze pozdrawiam PRZYSTOJNIAK z Gorzowa

Gość karolina szczecin
Jego OJCIEC doktor powiedzial ze z niego taki lekarz jak z koziej dupy traba... Dlatego na operacje nosa poszlam do sankowskiego w warszawie i jestem zadowolona. doktor sankowski zrobil mi taki nos jak mu narysowalam i po operacji co 5 minut przychodzil wraz z synem takze chirurgiem pytac o moje samopoczucie, nazajutrz w sobote takrze przyszedl z synem , bylo bardzo sympatycznie. dr sankowski jest bardzo spokojny i zrownowazony co moze wydawac sie ze jest on zimnym czlowiekiem ale jest swietnym fachowcem. operacja kosztowala mnie 6tys dla mnie to bylo duzo ale bylo warto!!!

Gość karolina szczecin
mam pytanie do osob po operacjach powiekszenia piersi. jak widze dr Dmytrzak duzo spiepszyl. prosze wszystkie niezadowolone z piersi panie o wiadomosci co takiego dokladnie zostalo spiepszone ze musicie miec poprawki? prosze pisac na moj e-mail pozdrawiam karolina

Gość martaaaaaaaaa23
nie polecal, miala robiony nos,, cziacie ze on nawet mi badn z krwi nie zrobil przed operacja , jak poszlam do innego chirurga i powiedzialam ze pan D nie zrobil badan to mnie koles wysmial i powiedzial ze sciemniam. kasy malo nie wzial... a efekt niewidocznyu, nie widac roznicy nos jaki byl taki jest tylko ja lezejsza o poarfe tys , dobrze przynajmniej ze sie nie rozpadl jak jacksonowi :O

Gość on nigdy nie robil zadnych
badan! teraz chyba dopiero zacząl , pozatym to nie jest fachowiec a hurtowmnik, ceny ma juz jak w warszawie. a do szczyta mu daleko , jak juz to bym pojechala do szczyta takie same ceny

Gość dmytrzak nie jest dobrym
plastykiem , nie robi dokladnie

Gość Do Tomka z Gorzowa Wlkp.
Witam! Ile Cię to kosztowało ??? Jak samopoczucie po operacji ?

Osobiście nie robiłam nic u Dmytrzaka,ale moje 3 koleżaki robiły u niego cycki i wszystkie musiały mieć poprawki ja sama jestem ze szczecina,ale na zabieg zdecydowałam się jechać gdzieś indziej. Pozatym jego klinika jest droższa od innych ponieważ jego ceny są podawane z myślą o pacjentkach z zachodu.

Gość China
Ja i moje 2 kolezanki powiekszalysmy biust w tym roku u dr Dmytrzaka i jestesmy naprawde zadowolone z zabiegu! Klinika jest super, lekarz bardzo mily a po operacji nie mialysmy zadnych komplikacji! piersi sa naprawde ladne! jestemy wszystkie ze Szczecina i wcale nie bylysmy traktowane gorzej od przebywajacych tam Niemek! nie rozumiem po co niektore osoby, majace informacje "z trzeciej reki" oczerniaja dr Dmytrzaka i jego klinike! jesli nie bylyscie tam i nic nie robilyscie to dajcie sobie spokoj!

Gość Jufa
Miesiąc temu miałam zabieg powiekszenia piersi. Bałam sie ogromnie. Zastanawiałam sie nad wyborem lekarza .Zrobiłam u dr Pastuchy i jestem bardzo zadowolona Piersi sa przepiekne i blizny ładnie sie goja a to dopiero miesiac po . Dr Dymytrzak był świetnym specjalista ale kiedys ,w tej lepszy jest Pastucha i to on poprawia po nim efekty nieudanych operacji. To jest wasze ciało wiec zastanówcie sie dobrze nim podejmiecie ta decyzje .

Gość alexxandra
Jestem juz calkowicie skolowana i nie wiem co o tym sadzic:-/Kilka dni temubylam na konsultacji u doktora Dmytrzaka;niestety spoznilam sie 2h od umowionej godziny i pielegniarka dala mi jasno do zrozumienia,ze dzisiaj juz nic nie zalatwie. Wtedy z gabinetu wyszedl on i spytal w czym moze pomoc. Na korytarzu omowilismy pospiesznie o co mi chodzi (korekta nosa)opowiedzial mi jak bedzie wygladala operacja, o dostepnosci terminow, o zagrozeniach. Nie mogl poswChcialam przejsc abieg w polowie grudnia. Co o tym sadzicie? Z gory dziekuje za jakies rady :)

Gość izabela.84
Witaj alexxandra Ja również przymierzam się do całkowitej korekcji właśnie u dr Dmytrzaka. Na konsultacji doktor wyjaśnił treściwie co i jak z moim nosem, co proponuje. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie, ale na tym się przecież nie kończy:/ daty korekcji jeszcze nie planowałam, ale przymierzam się na marzec 2009. Po tych informacjach o doktorze to mam mętlik w głowie... czy będę tą zadowoloną pacjentką czy może kolejną niezadowoloną pełną złości i bezradności kobietą z pochlastanym nosem... Jeśli masz możliwość to napisz proszę na mojego e-maila

A ja uwazam ze to wspanialy Lekarz mialam sama robione piersi i sa cudowneeee kazda moja znajoma ktora robila jest zadowolona a ceny napisz do mnie powiem jak bedzie taniej:)

Gość kasianor
miałam odsysanie tłuszczu 1o lat temu jestem bardzo zadowolona zadnych blizn i dobra obsługa teraz przytyłam po dziecku i ma zamiar w pazdzierniku powtórzyc operacje i napewno wróce do Dmytrzaka.Nie gdybajcie tylko słuchajcie pacjentek to po pierwsze a po drugie kazda z nas jest inna i na kazdej inaczej sie to goi czasem trzeba cos poprawic ale nie przesadzajcie to naprawde dobry lekarz

Gość agaroemer
Szukam dobrego chirurga, specjalisty w powiekszaniu piersi i korekt nosa. Dmytrzak jest slawny w mediach ale po tych wszystkich komentarzach ktore tutaj przeczytalam az wlos sie jezy na glowie.... Czy to jakis rzeznik ?? Te wszystkie opinie zdecydowanie przemawiaja na jego niekorzysc... Bardzo prosze o pomoc i byc moze pare innych opinii na temat jego i jego prac. Mam nadzieje ze pomoze mi to w podjeciu decyzji. Generalnie nie musze przeprowadzac zabiegu w Szczecinie, kazde miasto mi pasuje - byle lekarz byl sprawdzony i naprawde polecany. Piszcie na moj adres mailowy - z gory serdecznie dziekuje.

Gość spartaczyllll
Ja mialam powiekszane Piersi cos strasznego ,2 korekty tanie implanty ,jednej pielegniarce za beszczelnosc mogla bym kark urwac. Mam ogromny zal jedna piers taka druga taka.Ach szkoda gadac

Gość kajaja8
A ja musze szczerze powiedzic ze mi bardzo ladnie zrobil Dmytrzak piersi. Robilam w kwietniu dwa lata temu, zmniejszanie i podwieszanie. Lezalam z babeczka z Niemiec i nie zauwazylam zadnej roznicy. Nawet mi pozwolili pierwszej na operacje mimo ze ona sie domagala jak najszybciej. Blizny mam naprade bardzo cieniutkie, biale (bliznie sie na bialo). Zmniejszal mi z F na D. Obie sa jednakowe. Mieszkam w Holandii (ale nie przyznalam sie jak bylam w klinice bo sie balam ze mnie moze skasuja wiecej). Jak mi sciagali szwy w Holandii i pozniej na kontroli to mi powili lekarze ze rzadko widza tak ladnie zrobione piersi. Rowniutkie sutki, tez jednakowe. Wiec chyba mialam szczescie...

Gość julka1822wp.pl
Dziewczyny napiszcie cos o operacji nosa u Dmytrzaka bo ja mam na 20 pazdziernika termin i nie wiem co mam robic po waszych opiniach.

Po pierwsze- bardzo mnie intryguje, skąd osoby na tyle niewykształcone, że robią karygodne błędy ortograficzne, mają pieniądze na operację plastyczną i krytykowanie lekarza z takim wykształceniem, praktyką. Po drugie- leżałam jako pacjentka kilka razy i nie wyobrażam sobie bardziej profesjonalnej i miłej opieki niż u Doktora Dmytrzaka. Serdecznie wszystkim polecam!!!

Po pierwsze- bardzo mnie intryguje, skąd osoby na tyle niewykształcone, że robią karygodne błędy ortograficzne, mają pieniądze na operację plastyczną i krytykowanie lekarza z takim wykształceniem, praktyką. Po drugie- leżałam jako pacjentka kilka razy i nie wyobrażam sobie bardziej profesjonalnej i miłej opieki niż u Doktora Dmytrzaka. Serdecznie wszystkim polecam!!!

Gość anucha35
Ja również miałam operacje u dr.Dymytrzaka 3 lata temu,powiększałam piesi.Jestem bardzo zadowolona!!Profesjonalna klinika i lekarz.Polecam wszystkim.

Gość edna gorzów wlkp
Witam poprawiałam swój wyglad , robilam cztery operacje jestem bardzo zdaowolona poilecam oprerowalam biust , nos ,brzuch, usta polecam Super lekarz z doswswadczeniem oraz wiedza.