Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Gość landryneczka55
Karola wiem dokladnie co przezywalas gdy go zobaczylas. serce w gardle tysiac mysli na minute i nadzieja ze w koncu moze zrozumial swoje uczucie. przezylam cos takiego dlatego wiem co czujesz

Gość landryneczka55
Karola tak po miesiacu czasu nie odzywania sie jestesmy juz razem a od tego czasu minelo juz ponad pol roku. dlatego wiem ze nadzieja zawsze jest a to co jest Wam przeznaczone nie ucieknie mimo iz bardzo cierpisz. sciskam Cie goraco i zobaczysz zaniedlugo wszystko sie ulozy

Gość landryneczka55
jak go widzialam serduszko podchodzilo mi do garla, nogi jak z waty a mysli ...... nie umialam nad nimi nadazyc. jak nie bylam z nim spotkalam sie z facetem......kazdy mowil zajebisty, badz z nim.... ale ja wiedzialam ze kocham tylko jedna osobe, a zeby byc z kims aby byc to nie jest rozwiazanie i krzywdenie drugiej osoby.

wiecie co, a ja powoli juz tracee nadzieje dzis jest okragly miesiac jak on mnie zostawil

wiecie co, a ja powoli juz tracee nadzieje dzis jest okragly miesiac jak on mnie zostawil

Rozstanie to, pozwolilo mi poznac moja wirtualna siostre Natię ❤️ i za to losowi dziekuje, bo dzieki Niej jest lżej. Nic jednak nie uleczy zlamanego serca...Kiedys on sam powiedzial, mi ze zlamane serce boli najbardziej, noga czy reka to pryszcz... Mielismy poraz ostatni zobaczyc sie z koncowka wrzesnia, nie udalo sie tego wprowadzic w zycie, potrzebowal pomocy wiec pomoglam... I wyglada na to, ze w listopadzie zobaczymy sie ponownie. Znowu spojrze w te oczy, zobacze ten usmiech, nie bede mogla wydukac slowa i przepadne... Cholera...

nie wiem co sie dzieje ale moje wypowiedzi sie kopiuja:) wlasnie puscilam mu sygnal, nie oddal

Gość landryneczka55
Grze ja tesknilam z dnia na dzien coraz bardziej a myslalam ze bedzie na odwrot. ja dostalam telefon od niego po 10 min. jak puscilam sygnal. nie martw sie moze w tym momencie nie ma kolo siebie tel, moze ........ no wlasnie mozna sobie tlumaczyc na wiele sposobów dlaczego sie nie odzywa......jak bedzie mu zalezalo to sie odezwie.

Gość landryneczka55
ja jestem moze byc????

Gość landryneczka55
ojjjj.... chyba nikomu tu nie jestem potrzebna :(

ha , ale ja wiem gdzie on jest, tzn tak mniej wiecej, z kumplami po pubach chodzi, tylko nie wiem czy z samymi kumplami. jutro jedziemy do lasu z psami i mamy porozmawiac. zobaczymy jak bedzie.

Gość landryneczka55
Karola :)

Grze, widzisz chce z Toba chociaz porozmawiac...Moj mnie zdecydowanie unika, tzn prywatnych spotkan, boi sie gadac, boi sie ze pociagne go za jezyk...zaslania sie brakiem czasu! Boli bo kiedys go interesowaly go moje uczucia teraz ma to gleboko gdzies. Smutne :(

Gość landryneczka55
Grze czyli jak dobrze zrozumialam jutro sie z nim spotkasz? Trzymam za Ciebie kciuki mam nadzieje ze sie odezwiesz i dasz znac jak bylo

Gość landryneczka55
Karola moze on sam nie wie czego chce, moze potzrbuje czasu. ile byliscie razem?

no dzis tez sie widzielismy, zadzwonilam do niego (bo oblokowali mi tel) i chcial zebym pomogla mu wybrac koszule. tylko ze te nasze spotkania sa z mojej inicjatywy. dzis znowu mu pow ze go kocham a on milczal. chyba sobie utne jezyk

hej takie pytanko z innej beczki, wybiera sie ktoras z was na swiatowa wystawe psow w poznaniu 11 listop. ?

dobry wieczor! Widze znajome twarze nie bylo mnie troche dziewczyny jeczmienie mnie rozwalaja mam ich 6:( i oczy napuchniete jak po walce boxerskiej.No i sobota do tego i sama w domu.....bo jakby inaczej