Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaa

młode mamuski!! jak to jest z Waszą nauką?????

Polecane posty

Gość miamusiunia
spojrz na to z innej perspektywy!Ja zawsze sobie utrudniam!Poszłam na chemie choc nie była moją specjalnością!!Kazdy mowił ze nie dam rady j.juz jestem na 4 roku z 250 studentow bylam 20 na liście najlepszych i moglam wybrac specjalnosc jaka chcialam.oczywiscie wybralam najbardziej ambitną!!I wiesz wcale tego nie zaluje a jak patrze teraz ilu potrzebuja inżynierów to myśle ze z pracą nie bedzie wiekszych problemów.........!Moj mąz też skończył politechnike moja siostra rowniez i to kierunek Transport.Takze nie zastanawiej sie nawet.Bo co bedziesz robila po tych humanistycznych studiach??????????????????/

Gość miamusiunia
jakbyś byla sama byloby troche niezrecznie!!Mi moi wykladowcy powiedzieli ze becikowego mi nie zaplaca ale jak najbardziej sa za tym zeby narod byl coraz liczniejszy wiec pojda mi na reke!!i naprawde ida na reke jak tylko mogą najbardziej!!!

Gość justaaaaaaaaaaa
ja zawsze chcialam zostac mlodą mamą i chcialam isc na studia zaoczne wiec malenstwo nie pokrzyzowalo mi zadnych planow , mozecie wierzyc lub nie ale moje dziecko jest zaplanowane moze nie 100 % ale jest, juz w tamtym roku myslelismy o dziecku wiem ze jestem mlodziutka ale jakos chyba do tego dojrzalam skoro to czulam ,swiadomie przestalam brac tabletki i powierzylismy nasz los Bogu co ma byc to bedzie no i tak za pierwszym raem jestem w ciazy:)

Gość miamusiunia
Wiesz ja musze juz znikac bo moja dzidzia nie lubi jak dlugo siedze a dzisiaj mialam 6 godzin wykladow wiec malenstwo musi troszke sie odprezyc!!!A i my za dlugo nie powinnysmy siedziec przed kompem!! Pozdrawiam i glowa do gory!!!!!Wszystko sie ułoży!!!

Gość Zołzowataaaaaaaaa
ja pierdziu hahahahah Matury jeszcze nie ma a już rozłozylo dziewcze nozki i bedzie miec dzidziusia,lol gratuluje glupoty panienko...

Gość ktostam bla bla
A co jak ktos musi studiowac humanistyczny kierunek bo jest z matmy za słaby na techniczny... a moze obok studiow zrobic jakis kurs techniczny albo studium ??(latwiej bedzie niz studia techniczne). A studia humanistyczne dadza wyzsze... Kurde, teraz robotnik na budowie zarabia więcej niż humanista po studiach.. A tak straszyli, ze jak sie nie bede uczyc to bede na budowie,.. I co wyuczony i zarabia 800 zl :| uciekam z tego kraju