Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek1

ginekolog- Elbląg

Polecane posty

Gość moniaaaaaaaaa powinna
:):):):):):):):):)

Gość elblążanki
a co sądzicie o Filipkowskim??

Gość tttyukiu
filipek jako lekarz to fachowiec. wada: drogi i czasami zapisuje na wiecej wizyt niz trzeba

o Filipkowskim wiem tylko tyle co koleżanki mówiły, a jedna nawet bardzo go źle wspominała-nie chciał jej zrobić cesarki (dwa lata wcześniej miała cesarkę z pierwszym dzieckiem) bo uznał, że akcja porodowa się zaczęła-dopiero kiedy dziecku tętno zaczęło zanikać poszła na stół-musieli ją uspać bo jeszcze trafił się anestezjolog do d*** i nie mógł się jej wkłuć w kręgosłup o Rzepie też nie słyszałam dobrze, a głównym zarzutem jest to, że pomimo chodzenia do niej prywatnie nie traktuje pacjentek zbyt dobrze. Na własnej skórze przekonałam się jaka potrafi być nieprzyjemna kiedy moje dziecko miało zakażenie dróg moczowych w 3 dobie życia. Latałam po cesarce do niego przez dwa oddziały, a ona nie zainteresowała się moim samopoczuciem na obchodzie, właściwie to moje łóżko omijała-bo zajmowałam miejsce. Wypisałam się na właśnie życzenie, jak udało mi się załatwić miejsce w hoteliku dla mam przy oiomie noworodka. Dobrze mogę powiedzieć tylko o dr Chlebowskiej, Bukato i mojej dr Lubereckiej-uważam ją za kompetentną i interesującą się pacjentką. Leczyła mnie 1,5 roku na hiperprolaktynolemię, prowadziła obie moje ciąże i też mam ciekawe historie z pobytu w SZp wojewódzkim. Za pierwszym razem dr Rzepa kazała mnie położyć na wywołanie a po 5 godzinach z powrotem na oddział bo miałam tylko 2 cm rozwarcia (na porodówkę przyszła Luberecka z dr Chlebowską, bo tego dnia dyżur miał też Prus, a kobiety strasznie się go boją, uspokoiła mnie i obiecała, że Chlebowska się mną zajmie w razie czego). W dwa dni później moja była na dyżurze i położyła mnie na wywołanie. Cudowała ze mną niesamowicie, żeby tylko pomóc mi urodzić. Pomimo okropnych bóli miałam tylko 3 cm rozwarcia, było późno i dyżurny anestezjolog był przy operacji tętniaka. Ściągnęła kogoś z domu, żeby przyszedł mnie znieczulić do cesarki bo inaczej męczyłabym się do 21-szej. Urodziłam o 17.50. Przychodziła jeszcze do mnie kilkakrotnie na salę-wytłumaczyła czemu nie mogłam urodzić(rzadka wada miednicy) itp byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Za drugim razem też był numer. Miałam mieć cesarkę 25 lipca, ale dr Rzepa zmieniła nasze plany i przetrzymała mnie do 28 lipca-ustawiona była sala i anestezjolog, ale lekarza już nie ustawiła. Moja pani dr schodziła o 7.00 z dyżuru nocnego, ale została i o 9.10 zrobiła mi cesarkę. W ogóle to Rzepa się czepiła czemu ja na cesarkę przyszłam, bo jak mnie zmierzyli to niby miednicę miałam książkową i nawet wpis w karcie ciąży ją nie przekonywał-ona się w tym szpitalu czuje jak Pani Władczyni dlatego tak jej nie lubię....chyba że się jej dobrze posmaruje z tego co mi się o uszy obiło-nie wiem czy na prawdę, ale tak się wśród pacjentek mówiło. Moja dr nigdy nie dała mi do zrozumienia, że coś się jej extra należy. Polecam ją gorąco przyjmuje na Częstochowskiej 2c i teraz ma nawet USG

Gość wieloródka
hm. a ja słyszę zewsząd fatalne opinie o de Chlebowskiej,przykro to pisać/Drozd-ok, Psieczny no i dr Flak-jeszcze nie wpsomniany.W sumie wszystkie koleżanki chodzą do Flaka i bardzo chwala.Przyjmuje na Bałuckiego

Gość BLADI
tylko Dr. macinkiewicz pomoe doradzi .Jest mila dla pacjetów .POLECAM.

Gość o rany nawet
nie wiedziałam, że jest tylu ginekologów w Elblągu, ja chodzę do Filipkowskiego i jak na razie jestem zadowolona - szybko działa i to w nim mi się podoba. Chociaż fakt - zdzierca niesamowity ;/

Gość do bladi
Szanowna pani dr Macinkiewicz- niech pozwoli pani innym oceniać swój gabinet i pracę, to nie jest miejsce na reklamę swojego nowego gabinetu!

Gość bladi
Nazywam się Joanna Witkowska i jestem pacjentką drMacinkiewicz już od trzech lat,jeszcze gdy pracowała w poradni K w Braniewie,a właśnie tam mieszkam.Wiele zawdzięczam mojej pani doktor.Wcześniej nie mogłam zajść w ciążę,dzięki niej jestem mamą 1,5-rocznego Piotrusia.Nadal do niej chodze .Chciałam tylko wyrazić swoją opinię -ciekawe komu to przeszkadza

Gość monia wracaaaaaaaaaaaaaaaaj

Witam, Własnie robię rekonesans wsród elbląskich ginekologów. Czy któraś z Was zna może dr Sławomira Owczarka? Wiem, że przyjmuje w szpitalu na Komeńskiego (wojskowym). Proszę o opinię

Gość asik28
A co sądzicie o Osadowskim???

Gość elblążanka
sorry,ale ja "z innej beczki" tanio sprzedam ubranka dla dziecka,wózek itp. -moze ktoras z pan zainteresowana? to po szczegóły zapraszam na gg5980433 Pozdrawiam.

I Owczarka (młody lekarz? dobrze kojarze?) i Osadowskiego znam z tego że leżałam w Wojskowym około miesiąca. Owczrek miał jeszcze średnie doświadczenie wtedy styczeń/luty2006. Osadowski to już lekarz z doświadczeniem widac.Nie czekał zbyt długo.Działał tak szybko jak Filipek.Nawt zastępował Filipka jak miał tydzień wolnego. Myśle ze pierwszemu lepszemu lekarzowi nie daj sie kierowac oddziałem przez tydz. Ogólnie lekarze we Wojskowym szpitalu mają bardzo dobre podejscie do pacjenta.Nie czułam sie tam nigdy olana. Położne to już wogóle super babeczki.

Dzięki za opinie. Prosiłabym jeszcze o inf. gdzie przyjmuje Osadowski prywatnie???

Gość S.28
Witam Jestem w 21 t.c. Od początku, nie tylko ciąży, ale wizyt u ginekologa chodzę do Pasiecznego. Jak na razie nie zraziłam się do niego i uważam że jest kompetentny w tym co robi. Zawsze chodzę do niego na nfz. Teraz w ciąży również i nie namawia mnie na żadne badania ponad normę. Dostałam skierowanie na mocz, krew, cukier i WR. We własnym zakresie toksoplazmowa i tarczyca. Na każdej wizycie mam badanie na fotelu a potem sprawdza czy u dzidzi wszystko oki. Dostaję fotki z usg. Przed planowanym zajściem w ciąże doradził jakie badania powinnam zrobić. Na jedno badanie zawsze namawia, to kolposkopia, którą powinno się wg niego robić raz na jakiś czas, tj.1- 2 lata, ale to badanie dobrowolne. Pozwala ono na wykrycie raka szyjki macicy, na którą tak często kobiety zapadają. Ale to jest wyłącznie indywidualna sprawa każdej z nas czy chce wydać 70 zł na to badanie raz na 2 lata. Na 80% wiem, że nie jest lekarzem w żadnym szpitalu. Ale ja wolę zainwestować w osobistą położną, która będzie przy mnie przez cały poród. Już od kilku znajomych słyszałam, że mimo że chodziły prywatnie do lekarzy, rodziły w szpitalach gdzie przyjmowali a na porodzie nawet się nie pojawili. Z opinii z zasłyszenia słyszałam, że Rzepowa jest ok, ale nie dla kobiet w ciąży, Filipkowski dobry, ale drogi i każe przychodzić częściej na wizytę niż potrzeba. Osadowski słyszałam złoty lekarz. Chlebowska zdania podzielone.

Ja kolei za namową koleżanki byłam u dr.Marcinkiewicz,naprawdę warto.Jestem z niej bardzo zadowolona.Wytłumaczy,poświeci więcej czasu niż przysłowiowe pięć minut.Zachęcam

Gość Ja tez dojezdzalam do
Pasłęka do doktora Trębacza. Swietny,miły i bardzo delikatny lekarz! Polecam naprawdę:)

witam kobietki:) czy mozecie mi doradzic naprawde dobrego lekarza bo tyle tu opinii ze juz sama nie wiem, zalezy mi tez zeby moj maz byl np na USG, jemu tez bardzo zalezy, ja obecnie jestem w 20 tyg ciazy i chodze do dr. Genge, nie wiem co mam powiedziec najego temat. nic sam nie powie zbada albo zrobi USG i nic, wypisze karte a o jakiekolwiek informacje czy wszystko dobrze czy nie to trzeba samemu, ostatnio bylam na badaniu z mezem i weszlismy oboje do gabinetu zapytac czy mozemy oboje byc, pogonil meza i z wielki pretensjami ze on sie nie bawi w takie rzeczy kazal mu wyjsc. wydaje mi sie ze to nic zlego jak ojciec sie interesuje dzieckiem a dr Genge ma chyba inne zdanie:( prosze o pomoc i porade do kogo sie udac z gory dziekuje:)

Slyszałam o filipkowskim nieciekawe opinie - jak wie ze moze byc skuteczny, to sie podejmuje, a jak widzi ze bardzo zalezy - to rypie wszystkie badanie jak leci - byle wiecej kasy. Najlepsze zdanie slyszlam o flaku - zajefajny facet, gada sie z nim podobno jak z kumplem. Prus walniety, a te jego teksty pozal się Boże Chlebowska+prus+rzepka odbierały mojego syncia - nie moge narzekać, tyle ze chlebowska \"zle\" zważyła- wyszlo jej ze bedzie 3700 a \"malutki\" ważył 4900. ale warunki i podejscie w nowym szpitalu- jak dla mnie ok a malbork - TRAGEDIA

Witam ja chodze do Doroty Piekarskiej, choc nie mam do niej przekonania!wykryla mi nadzerke ale nie chce mi nic przepisac ani probowac jakos jej zapobiec, twierdzi ze jeszcze jest zawczesnie.... Byl ktos z was moze?? Prosze o Wasze opinie!!!!!!

Gość angel_1711
a co powiecie o dr Gaydzie? kolezanka go poleca, podobno kompetentny i rzeczowy bylam u Pasika ale nie jestem przekonana

Gość oriana86
ja dojeżdżam do Pasłęka, też do Trębacza na NFZ . Koleżanka mi go poleciła. Zdecydowałam się głównie dlatego, iż czas oczekiwania na wizytę to zaledwie 1 dzień. w Elblągu nie jest to możliwe nawet prywatnie. To młody lekarz, bardzo wyrozumiały, cierpliwy, poważnie podchodzi do pacjentki.

Gość betiprxyszlamama
Ja chodzę do Gaydy na Myliusa.Doktor bardzo miły i rzetelny.Polecam:-)

Gość a czy któraś
ponawiam pytanie o dr Flaka :( napiszcie co o nim sądzicie, proszę

Gość martyna 79
Witam was drogie panie Ja lecze sie u pana dr Winkiel i uwazam ze jest najwspanialszym i najbardziej fachowym, kompetentnym lekarzem u jakiego bylam, !!!!!! polecam dziewczyny!!! martynka

Gość oriana86
ja już znalazłam idealnego ginekologa, no i czeka się u niego na wizytę tylko 1 dzień na wizytę z NFZ(na wsi mało kto korzysta z usług tego specjalisty), chodzę do doktora trębacza w pasłęku. możesz pytać o wszystko, a on spokojnie odpowiada. ostatnio byłam tylko na badaniu kontrolnym, a przyjmował mnie przez 25minut. naprawdę polecam

witam, co sadzicie o dr bukato? bylam u niej 3 razy prywatnie i mam mieszane uczucia...jest mila ale nie jestem pewna co do jej kompetecnji. za pierwszym razem bylam zadowolona ale to byla tylko wizyta kontrolna. za drugim razem robilam cytologie ktora wyszla nieprawidlowa a p.dr niezbyt sie tym przejela...nawet nie zajrzala do mojej karty, o szczegoly dot. przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych z nowo zapisanymi musialam sie dopytywac itp. itd... takze nie wiem czy moze zmienic lekarza? dodam, ze bylam prywatnie wiec troche uwagi nalezaloby poswiecic pacjentce...? napiszcie co sadzicie o dr bukato i kogo polecacie:)