Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia jak ze snu

Co myślicie o czymś takim na studniowkę??

Polecane posty

Gość klub go go
o rany, to dopiero rewelacja, wszyscy faceci beda Twoi i ci zajeci i nauczyciele i nawet dyrektor szkoły jest bajecznie seksowna

Gość tylko co z biustem
dodatkowy koszt to biustonosz wiazany na dole, bo nie kazda moze zalozyc bez...zreszta bez byloby zbyt frywolnie:P

Gość klub go go a ty to
facetem jesteś??

Gość klub go go
kobietą o męskim wyczuciu, wiem, co ich kręci do takich sukienek to tylko bardotki, mają takie cieniutkie silikonowe paseczki wokół obwodu pod biustem i z boków, że na pewno nie spadną

Gość a ile takie
bardotki kosztuja i czy nie sa usztywniane? mam rozmiar 75c i nie lubie tych niewygodnych usztywnianych stanikow :/

Gość klub go go
to zwykły biustonosz z odpinanymi ramionkami, sa bardziej i mniej usztywniane. Zrozumiałe tez, że faceci wolą te mniej usztywniane. Zwróć tylko uwagę, żeby były te silikonowe paseczki, na ogół na całym obwodzie pod biustem.

Moim zdaniem ta suknia bąbka to rzeczywiście troche za bardzo szykowna jak na studniówkę. Powiem tak samo jak ktoś przede mną ze nie potańczysz w tej kreacji. Na moj gust to najfajniejsza jest ta czarna i czerwona czyli 3 typ sukienki. Ta zlota tez wporzo ale trzeba miec do niej biuscik. Ta ostatnia tez moze byc ale dziewczyna musi miec dlugą szyję. Poza tym to zalezy od tego jaka bedzie najlepiej lezec na twojej figurze bo ilez razy bylwalo tak ze na manekinie suknia przepiękna a jak sie zalozylo to jednak odpadala.

Gość 11111111111111111
ja bym radziła coś -na miejscu autorki posłuchałabym Twoich rad -sukienki są eleganckie z klasą a nie kiczowate jak z wiejskiego wesela

Gość 11111111111111111
ja też :)

Gość Studniówki teraz ...
to rewie mody, wszystko zmierza nie w tym kierunku :-D Przeciez jesteście uczennicami, ... dawniej by bylo nie do pomyslenia zeby dziewczyna w takiej kreacji przyszła na studniówkę, dyrektorka by na pewno nie wpuściła ja na salę :-D ... Brak dzisiaj we wszystkim smaku i umiaru, no coż - takie czasy, pozdrawiam :-D

Mi też się bardzo podobaja te suknie,ale skoro dziewczyna mowi,że ma raczej kobiece ksztalty to nie beda jej one pasowaly,nawet jelsi ubierze wyyysokie obcasy.. Wiesz co ci powiem??ta sukienka ,ktora pokazujesz bedzie ok jesli zamiast tej \"bombki\" na dole bedzie prosta...ciut rozszerzana-ok,ale nie kolszowana... jak znajde jakis link to tego o co mi codzi to wkleje...

Gość ta czrna jest oropna

Gość ale ta czarna sukienka ma tak
nisko wyciete plecy, że nie nadaje się do stanika:O Zauważcie, że linia pleców przebiega tak, że akurat tył stanika będzie wystawał. Bop przecież na pęlpku sobie go nikt nie zapnie. Także taka sunieknka TYLKO bez stanika.

Gość suknia jak ze snu
Nie mam na myśli sukienki dokladnie takiej jak na linku, ja planuję kupić bordową, bez tej róży, z większym wycięciem w gorsecie i dol zupelnie inaczej wygląda. Nie przypomina sukni ślubnej, a raczej balową i właśnie coś takiego mialam na myśli: http://republika.pl/marget/Images/Galerie/Wieczorowe/images/Fotki_sukni/Rosita/550/rosita_550_15.jpg Tzn. chodzi mi o ten kolor i może nieco dol jest podobny do tej, którą planuję zakupić. Poza tym to jest okazaja, bo sukienka, która tak mi się podoba jest dostępna w różnych kolorach i fasonach za..... 300 zl!

Gość klub go go
co to za bordowa tragedia?!

Gość no teraz to juz
zupełnie zwątpiłam w Twój gust autorko topiku... :o

moim zdaniem niezłe jak na studniówkę ( a tam się nie chodzi w jakichś kiecach do ziemi, szpilach, jak pod latarnię albo jak na wesele:o ) i dla osoby o tęższej figurze, dobre sa takie kiecki: http://allegro.pl/item132935868__fz_vila_nowa_bordowa_fantastyczna_sukienka_m_38.html http://allegro.pl/item132948224__fz_vila_nowa_piekna_morska_sukienka_roz_s_36.html http://allegro.pl/item133047581__fz_al_dente_nowa_rewelacyjna_sukienka_roz_m_42.html http://allegro.pl/item133319832_vila_nowa_przepiekna_fioletowo_srebrna_nowa_42_xl.html Do takie sukienki obowiązowo jakiś elegancki, zdobny i wieczorowy szal. Do kolorowej jakiś stonowany, np do turkusowej pasowałyby delitakne, czarne buty i czarny, lśniący szal. Odradzam brąz, bo ostatnio jest zbyt oklepany. Jeżeli masz ciemna karnację, to polecam beż do turkusu. Wtedy buty też raczej w kolorze naturalnej skóry, taka sama torebka. Jeżeli masz ciemne włosy, to może czerwona sukineka, z czarnymi dodatkami i czerwona szinka byłby ok? I np. takie buty podobne jak do flamenco;)? Czarna, na małym obcasiku, zapinane nad kostką? Do czarnej sukienki pasuje każdy szal, np. beżowo-złoty i złote dodatki. Teraz łatwo kupisz zlote buty, ciekawe są np. w Bacie. I bardzo łądne i wygodne. Wydaje mi się, że te sukienki są zwiewne, dziewczece i nie podkreślają zwalistości sylwetki. Poza tym pamiętaj, że na studniówce masz się dobrze bawić. Nie ma tam nic ciekawego, po prostu tańczysz sobie, żadne to wydzarzenie, szczerze mówiąc;) Więc lepiej zadbaj o WYGODNE buty (ja swoje musiałam zdjąć ok. 2 w nocy i tańczyć w rajstopach:o) i o to, żeby było Ci wygodnie, żebyś czuła się komfortowo. Z włąsnego doświadczenia wiem, że najlepej wyglądają dziewczyny bez tony tapety, z normalną fryzura, a nie kokiem z lat 60.:o i wygodnie ubrane. W takich kiecach nastolatki wyglądają niemodnie, ociężale i jak stare malutkie... A jeżeli ktoś pieknościa i sylwetką nie grzeszy, to sory, ale wciskanie się w gorset powoduje, że przypomina ściśnięty baleron albo pasztetową:p Mi się np. szalenie ta podoba: http://allegro.pl/item135202828_vila_nowa_fantastyczna_suknia_rozm_s_rarytas.html do tego czarne szpilki, opaska na głowę, blade usta i mocny makijaż oczu:) może nie wygląda na wieczorową, ale juz ja bym się postarała, żeby tak wyglądała:D Móiwę ci, nie warto martwic się sukienką. Moim zdaniem im bardziej "wystawna" tym gorzej sie w niej wygląda....

Gość suknia jak ze snu
Flema bardzo nie podoba mi się ta sukienka.

Gość klub go go
ta przedostatnia - bomba, ta niby fioletowo-srebrna, choc na zdjęciu śliwkowo-brazowawa. Szal koniecznie, bedzie z klasą. A jeśli jesteś taka troszkę przy kości, to może nie powinnas odkrywac ramion?

tak, widzieliśmy ale zauważ, że juz ta kobieta na zdjęciu wygląda jak jakis mops:o Sory, ale ona idzie do ślubu.... Jeżeli ktos chce tak iść na studniówkę, to..... przemilcze to:o🖐️ tak się składa, że akurat pracuję w szkole, jestem nauczycielką i wiem, jak się ludzie ubierają na studniówki. Przynajmniej w moim liceum (Warszawa, bardzo dobre liceum) tylko sporadycznie pojawia się ktoś, kto wygląda jakby uciekł z wesela:D Na wszytsko jest czas i miejsce:) Moim zdaniem takie wdzianka na studniówke sa śmieszne:)

Gość flame paskudna jest
ta sukienka, którą pokazałaś, strasznie tandetna...

smieszne... twoim zdaniem trzeba sie ubrac w cos typu:\"letnia sukienka\"... sory ale to jest BAL MATURALNY a nie dyskoteka...

Gość Żałosne jestecie...
brak wam gustu... ;x przemilcze to...