Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia jak ze snu

Co myślicie o czymś takim na studniowkę??

Polecane posty

Gość hyhyhyhyhy
sa gorsety i gorsety...suknie i suknie...materialy i materialy..

Gość suknia jak ze snu
No to teraz spróbujmy, nie wysilaj się, niepotrzebnie tracisz czas. Z zaprezentowanych przez Ciebie sukienek podoba mi się tylko jedna, notabene ta, którą sama wkleiłam: http://www.allegro.pl/item135695527_usluga_szycia_sukni_suknie_balowe_rosita.html#photo Napisalam wyraźnie, że nie zależy mi na tym, żeby kogoś olśnić, wręcz przeciwnie wyraźnie napisałam, że nie chcę za bardzo odstawać, więc może czytalibyście czasem, to co piszę?? Nie podoba się komuś moja sukienka? OK! ale to nie powód, żeby nazywać mnie pasztetem czy bezguściem. Ja się Was nie czepiam, że wklejacie linki więśniackich sukienek, więc proszę o to samo:)

chyba koleżanka nas nie zrozumiała, te ostatnie zdjęcia to były wklejone w ramach protestu GORSETOM MÓWIMY NIE!!!

Gość to kup sobie jeszcze większą
kiecę:D Wtedy się na pewno nie "odstawisz" O kuźwa, co za pustak!!!!!!!!!:D

TĄ OSTRO CZERWONĄ w połowie wieczoru pan zdziera z niej dół i pani tańczy przy rurce, solo dla dyrektora szkoły

Gość w zeszłym roku bylismy z moją
dziewczyną na balu na zakończenie studiów. Tyle, że on wypadł jakoś jeszcze w zimie:D Przyjeżdżam do niej, a ona sie ubierała. Na fotelu leżała jakaś kiecka wełniana, taka jak sweter, wydziergana na drutach... No coś takiego, według was, jakby tam jej babcia zostawiła:) Zwykła, z rękawami, taka jak długi sweter, prosta sukienka zrobiona na drutach. Brązowa z jakimś tak jeszcze kolorem, troche malanż taki... No i siedze sobie, mama mnie zaprowadziła na dół na kanapę, piję kawę, gadamy, a moja dzieczyna schodzi nagle na dół.... w tej sukience! Myslałem, że to jakiś wymysł taki jej mamy czy coś, taka sobie kiecka po prostu, po domu cz jakoś tak... Wyglądała jak przydługi sweter:p Ale jak ona w niej zeszła na dół... Wyglądała po prostu zjawiskowo i bosko:classic_cool: Założyła do tego fajne buty, takie dłuższe kozaki w tzw. kolorze orzechowym, czy jak to się nazywa (takie dośc jasne, brązowawe), szeroki, skórzany, pozłacany pasek i jakieś tam złote kolczyki, dość spore. I w tej zwykłej, swetrowatej sukience wyglądała tak pięknie.... jak nigdy. Kiedy przyjechaliśmy na miejsce, to mnasz kumpel witając się z ami, kiedy ją ściskał najpierw się gapił, gapił i zaraz dostał... erekcji z rodzaju namiot między nogami:o Na początku byłem strasznie zły, dosłownie zirytowało mnie to. Ale zaraz mi przeszło i szkoda mi było kumpla. Ale nigdy tego nie zapomnę:D Ze wszystkich osób na tej imprezie moja dziewczyna w swojej sukience (która sama zrobiła tak w ogóle...) wyglądała najpiękniej. Ale to też saługa tego, ze ma bardzo łądną figurę, która taka sukienka podkreśla. Nie jest cycasta co prawda;) ale ma śliczną, okrązgłą dupkę i szczuplutką talię, wyglada bardzo kobieco.

Gość suknia jak ze snu
Deli fajna jest ta sukienka, z tym, że kolor nie ten i w sklepach nie moglam znaleźć takiego fasonu, a nie mam czasu, żeby cały dzień chodzić po sklepach.

Gość może cosik takiego
http://shop.nordstrom.com/S/2910644/0~2376776~2374327~2374331~6001837?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6001837&P=1 http://shop.nordstrom.com/S/2919097/0~2376776~2374327~2374331~6001837?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6001837&P=1 http://shop.nordstrom.com/S/2910553/0~2376776~2374327~2374331~6001837?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6001837&P=3

Gość cos wam powiem
nie bede wypowiadac sie na temat gustu autorku topiku bo jest straszny:O ale przypomniala mi sie moja studniowka heheh oczywiscie 80 % panienek w takich wiesniackich sukienkach gorset + ta spodnica do tego kok, oczywiscie kilka loczkow wypuszczonych, rozyczki we wlosach, na sukni i na szyi:O i REKAWICZKI :D:D takie burackie haha wszytskie wygladaqly podobnie, no ale czuly sie jak ksiezniczki:O przez te ich kiecki nie starczalo miejsca na parkiecie hhehe i dziewczyno zastanow sie w takiej sukience nie bedziesz mogla swobodnie tanczyc!

Gość suknia jak ze snu
cos wam powiem: do tego kok, oczywiscie kilka loczkow wypuszczonych, rozyczki we wlosach, na sukni i na szyi i REKAWICZKI takie burackie haha. Nie będę miała koczka ani loczkow, ale dlugie proste, rozpuszczone wlosy, żadnych różyczek we wlosach ani tym bardziej rękawiczek. Inaczej wygląda dziewczyna w koczku, biżuterii i rękawiczkach, a inaczej taka, która wlosy ma rozpuszczone i dodatkowo nie ma żadnej biżuterii.

Gość to rób co chcesz ale
dla mnie takie kiecki to DNO:o wieś i bezguście totalne:)🖐️

Gość suknia jak ze snu
Deli moim zdaniem w takich sukienkach, to ja grubo wyglądam i niespecjalnie się czuję:P

Gość to rób co chcesz ale
Garniera----> a twoje sukienka jest okropna, po tym bukiecie i wystudiowanym zdjęciu widać, że to ślubna lub "drużebna" kieca:o Fajnie, że to odpowoedni strój dla maturzystki:o Zastanów się...:o Poza tym takiej sukienki w życiu bym nie założyła na żadną okazję, bo jest o-k-r-o-p-n-a🖐️

Gość do autooooooorki
a ile masz wzrostu?

Gość ta pierwsza suknia
rzeczywiście jest jak ze snu :-) tylko, że ten sen to jakiś pieprzony koszmar z Freddym Kruegerem... :o

Gość suknia jak ze snu
Mam 164 cm wzrostu, ale planuję zakupić buty na wysokim obcasie. Wiele osob pisze, że ta suknia przeszkodzi mi w tańcu- jestem anty taneczna:P Nie lubię tańczyć i zrobię to zapewne tylko z musu, a na studniówkę idę by spotkać się ze znajomymi.

Gość o kuźźźźźźźźźźźźźźźźwa
i ty uważasz, że nie jesteś gruba?????? Raaaany! masz 164 cm wzrostu i 95 cm w biodrach i biuście:o Pewnie jeszcze zero talii:o Jak założysz ten gorset, to bedziesz wyglądac jak szynka!:D Hahahahahahahahahah:D No sory, ale jak uważasz, że nie jesteś absolutnie gruba, to super:D