Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia jak ze snu

Co myślicie o czymś takim na studniowkę??

Polecane posty

Gość suknia jak ze snu
Zapyutałaś o wzrost tylko po to, żeby potem stwierdzić, że jestem gruba? To co ja mam założyć na siebie? Worek pokutny? To, że nie noszę rozmiaru 36 nie oznacza, że wyglądam jak salceson. Można mieć 1,64 a wyglądać na więcej, jak i można mieć 95 cm w biodrach i wyglądać na mniej. Rozumiesz? Czy trzeba Ci to wbić młotem pneumatycznym?

Gość faktycznie ten gorset to
zły pomysł:o Bedziesz jeszcze bardziej zwalista:o Ale nie wiem, jaki fason pomoże komus takiemu. Nie znam się na modzie. Ale taka sukienka na pewno NIE:D

Gość Wiesz co tobie ...
poradzę, najlepsza jest prostota, umiar i elegancja ... niektóre propozycje z allegro tutaj są po prostu smieszne , to studniówka dziewczyny, a nie wesele ... brak co niektorym wyczucia sytuacji :)

Gość oj brak brak.....
a najwięcej to chyba autorce.,...

Gość w tej czarnej będziesz
wyglądać jak piłka:) Skoro jesteś niska i masz dość bujną budowę ciała, to nie zakłądaj długich i wąskich sukieniek, bo bedziesz wyglądac zdecydowanie niekorzystnie. To jest fason dla szczupłych i wysokich. Przeciez nie założysz 10centymetrowych szpilek:o No i takie dość pokaźne biodra przy niskim wzroście będą wyglądac komicznie. Najlepsza jest sukienka prosta u góry i rozszerzana na dole, ale NIE do samej ziemi. . Taka jak ta: http://allegro.pl/item133780222_vila_nowa_przepiekna_fioletowo_srebrna_nowa_s_36.html Tyle, że dla ciebie pewnie w rozmiarze 40. I już. W takiej sukience jak wkleiłas na początku będziesz wyglądać jak karykatura:)

Gość i po co wy się wysilacie
?? autorka i tak od samego poczatku jest zdecydowana na konkretny fason sukienki i i tak niczym jej nie przekonamy.... jesli po trzech stronach wklejania jej eleganckich i odpowiednich sukien ona dalej obstaje przy jakims ohydztwie, to nie widzę sensu dalszego przekonywania jej....

ta śliwkowa jak widać wygrywa skoro dziewczyna ma 1,64 nie jest niska, a 10-cm obcasy jak najbardziej, na 12-cm przetańczyłam kiedyś cała noc, na wyższych tańczy sie lepiej niż niskich, takze z butami miałaby 1,74, a wtedy juz bedzie wysoka

Gość sory ale moim zdaniem 164cm
to nie za duzo... Zwłaszcza jak ma 95 cm w biodrach:o Pewnie tą wielka kiecką chce się zakryć:) Tylko nie wzięła pod uwagę, że takie kiecki zawsze prezentują zgrabne modelki, a nawet one wyglądają w nich nieciekawie i zwaliście:) Moim zdaniem autorka to jeszcze dziecko, nie ma własnego zdania, gustu, o czym świadczy to, że chociażby "idzie na studniówkę, żeby się spotkać ze znajomymi" :o Jakby n9ie mogła w pubie czy w parku:o I jeszcze się pyta, co założyć, żeby wyglądac jak większość... No dziecko po prostu. Zero własnego zdania, zero zmysłu estetycznego, zero polotu. Wybór najgorszy z możliwych, ale jako szczeniak każdy popełnia błędy;) Myślę, (mam nadzieję!) że autorka kiedyś dorośnie i zacznie mieć jakieś własne zdanie i wtedy jeszcze będzie się ze swojej "kreacji" śmiała:)🖐️

Gość taka niespotykana
Gość Robi 72
Do ... taka niespotykana Te suknie są okropne i pasują na studniówkę ja pięść do nosa

Gość Do ...klub go go
Suknia ładna tylko czy na studniówkę ????????????????, a poza tym za tą cenę ????????????? Pewnie jak się usiądzie i wstanie to bedzie tak zmięta, że szkoda mówić, nie radze jej nikomu kupować :-D

Gość noa a ja
ja jestem bardzo szuplutka..mam 172cm...i figure typowych modelek;/ nawte nie wiecie jak cizko jets mi znalezc dobra sukienke...wsyztsko na mnie wisi:( doradzicie cos..?

Gość nie kumam
po co sie wysilasz-Ty i wszystkie inne.... autorka wie czego chce i ma w nosie inne wasze propozycje... dajcie se siana...

chyba tak, trudno a 1,72, chyba dobrze wyglądałbyś w sukience o kroju zbliżonym do tej w grochy, przy szczupłej budowie nawet na grochy możesz sobie pozwolić, no i nie za wysokie obcasy

Gość suknia jak ze snu
Dla mnie 95 cm w biodrach to nie jest dużo, bynajmniej z takimi wymiarami czuję się doskonale, nie jestem ani masywna ani szczupła, raczej kobieca, co dla niektórych oznacza gruba. Przymierzałam sukienki balowe, czułam się w nich szczupło, zwiewnie i tak też wyglądałam. Zazwyczaj jak mierzę sukienki marudzę, że ten fason mi nie pasuje, że w tej wystaje mi tylek, a na tamtą mam za szerokie biodra. Wreszcie znalazłam coś co mi się podoba, to zostałam zjechana. Wiecie co nie kupię tej balowej sukni, jeśli tutaj zostalam zjechana, czuję, że na studniówcę zostanę po prostu wyśmiana. Najlepiej będzie jeśli wcale nie pójdę na studniówkę, bo po co? Nie idę tam ani dla chlopaka, ani po to, żeby się pokazac, więc po co mam tam iść? Jeszcze w dodatku w sukience, w której grubo wyglądam.

Gość kie ka
A co będzie pasowało dla mnie jeśli jestem niska (164 cm) i baardzo szczuła-około 46 kg ??:/

Gość boze wystarczy
NIC!!! idz do sklepu i sama wybierz tu ci nit nie pomoze...

Gość przejrzyj cały
topik, jest tu wele ładnych sukien (poza propozycjami autorki :o )

Gość ojejejejejejejeeje
obraziła się autorka:o To jeszcze dobitniej świadczy o tym, jak jest dziecinna. Nie chcesz tańczyć, nie chcesz się bawić, nie idziesz z kimś, to faktycznie, lepiej zostań w domu. Po co masz się męczyć do rana siedząć na niewygodnym krześle?:o Poza tym, skoro najpierw mówisz, ze jesteś spora, że wygladasz w jakichś sukienkach grubo, a potem piszesz, ze nie, nie super laska ze mnie i jestem taka kobieca, tylko nie mogę założyc innej kiecy niz takiej stumilowej, bo mi tyłek odstaje i się denrwuje, to chyba coś jest nie tak....:o

Gość jezu to chyba
wesele a nie studniowka...

mi tez podoba sie ta sukienka jaka wybrala autorka, mam 164 wzrostu i waze 50 kilo nie mam zbyt duzych bioder, ale kazda prosta sukienka mnie jeszcze bardziej wyszczupla, dlatego mysle nad sukienka z tego teamtu...zeby nie wygladac jak patyk, czy naprawde jest taka straszna??

Gość tegoroczna maturzystka
co wy gadacie autorka topiku ma swietny gust , naprawde 1 suknia jest boska ale za bardzo bogata moim zdaniem na studnówke 2 tez jest swietna :)) tez szukam czegos w tym stylu:))