Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia jak ze snu

Co myślicie o czymś takim na studniowkę??

Polecane posty

Gość przepiękna...

Gość katranka
Moje drogie uczepiłyście się jak rzep psiego ogina... Propozycje autorki nie sa takie najgorsze - fakt, że bombki są już troszkę niemodne, ale to nie znaczy, ze ją na studniówkę nie wpuszczą. Skoro jednak dziewczyna twierdzi, że w takim fasonie jej najlepiej - niech idzie w takiej! Tylko poszukaj skarbie sukienkę, jak najmniej strojną - bo sam fason już sam w sobie taki jest:) Jesteś mniej więcej mojego wzrostu - co prawda ja raczej jestem filigranowa, ale wiem jaki to problem będąc niską osobą dopasować kreację. W sukienkach tego typu co proponowana przez koleżanki - srebrno fioletowa lub ta w gorszki - wyglądam jak Zuzia lalka nieduża:) skracają sylwetkę. Gorsetówkę miałam raz w życiu na weselu i poza faktem, że siostra pana młodego założyła identyczną ( poza kolorem;)), to nie było źle;). Tylko, ze nabawiłam się nerwobólu międzyżebrowego i musiałam jechac do domu się przebrać. A w tańcu plątała mi się między nogami:)Nigdy więcej! Więc przemyśl to jeszcze, nawet jak nie tańczysz - gorsety to katorga! Tak na marginesie to najlepsze na mojej figurze okazały się sukienki asymetryczne, takie latynoskie:) Do takiej trzeba mieć szczupłe nogi, więc mało kobiet na takie się decyduje - spróbuj może w takiej.

Przymierzalam ta sukienke z topicu, ale rzeczywsicie jest strasznie szeroka i nizbyt wygodna do tanczenia i siedzenia. Wiec wybralam inna ale rownierz z gorsetem