Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia jak ze snu

Co myślicie o czymś takim na studniowkę??

Polecane posty

Gość ludzie litości...
Flame ta dziwczyna ma 50 kg? Bez żartów - przecież widać , że to jakiś pączek - a jesli chodzi o sukienke to jest tandetna i pospolita - sory ale takie jest moje zdanie:/

Gość studniówka to NIE JEST BAL
wszystkie sukienki z gorsetami i kiecami sa tandetne i paskudne. I faktycznie jest tak, ze im gorszy paszczak, tym większą kiecę sobie funduje. Ale efekt jest odwrotny od zamierzonego... Bo niestety przez kontrast między sukienką w jej właścicielką nie da się na cos atkiego spokojnie patrzec bez uśmiechu na twarzy:D

Gość wielkiwooooor
Albo laska jest ładna albo nie. Jak jest ładna to najlepiej wyglada bez niczego, więc sukienka prosta jej starczy, najlepiej żeby było widac figurę. Jak jest brzydka, to niech się zakrywa:) Ale nieważne co założy i tak brzydka będzie. A zakruwać się powinna, zeby ludzi nie straszyć:)

Gość tylko woreczku
przypomocy dobrze dobranej sukni , odpowiedniej fryzurze i makjazu nawet z paszczaka da sie zrobic cos przyzwoitego... niestety autorka uparła się na te tandetne suknie i chociazbysmy nie wiem co tutaj pisały i jakie suknie jej pokazywały ona i tak wybierze jakąs tandete podobna do tych na zdjęciach które wkleja... mam tez nieodparte wrażenie , że nie chciała sie poradzic tyko chciała usłyszeć jaka to piekna suknię znalazła...

Gość ja myślałam żeby uciec
na studniówkę moje dzieci to się ubiera na czarno!! zawsze tak było i powinno być, co to rewia mody??

Gość a masz piękne nieskazitelne
plecy żeby je pokazać w tej sukni?

Nie spodziewałam się, że ludzie mogą być tacy wstrętni i okrutni. Im większy paszczak, tym bardziej strojną suknię załozy? Skąd Wy bierzecie te poglądy? Gdzie byli Wasi rodzice, kiedy Wy uczyliście się takiego słownictwa jak: \"pasztet\", \"paszczur\", \"brzydula\"?? Można wyrazić swoje zdanie, które niekoniecznie pokrywa się z opinią innych ale to co niektórzy wypisują, to już grube przegięcie. Ja mialam studniówkę rok temu. Sala, w której studniówka się odbywała mieściła się w Operze, więc miejsce luksusowe, pełne smaku i elegancji. Muszę przyznać, że dziewczyny mialy calkiem różne sukienki, począwszy na skromnych na ekstrewaganckich skończywszy. Największą furorę robiły suknie z gorsetem albo właśnie proste, klasyczne jak te zaprezentowane powyżej. Nikt nie został wyśmiany, czy pokazany palcem tylko dlatego, że założył sukienkę, która nie wszystkim musi się podobać. Moim zdaniem suknia zaprezentowana przez Autorkę (ta bordowa), jest suknią balową, która zdecydowanie nadaje się na studniówkę, i zapewniam Cię, że nie będziesz jedyną osobą, która założy coś takiego. Na mojej studniówce Miss szkoły zalożyła właśnie coś takiego i olśniła wszystkich, a nikt mi nie wmówi, że ona jest paszczakiem. 🌼

Gość ludzie litości...
jak ma ochote to niech idzie w takiej sukience...dam sobie reke uciac ze i tak nie bedzie sie rzucac w oczy...

Gość Lola22
mi sie nie podoba...ja bym jej nie nałożyła.

Gość no juz widze jak olśniła
wszystkich ta miss, za plecami pewnie nieźle ja obgadali...

Gość o ta pomarańczowa też jest
świetna:) Na pewno lepsza niz gorsetowa wieś tańczy i śpiewa. Nikt mnie nie krzekona. W gorsecie każda myśli, ze taka z niej księżniczka, a wygląda jak gnom ogrodowy:D

Gość u mnie tez połowa lasek
była ubrana w takie suknie jak chce autorka do tego oblesne koki od fryzjera, pozlepiane lakierem włosy i wyglądały bardzo tandetnie, nie tańczyły bo w tych falbanach źle się czuły i zauważyłam , że 99% dziewczyn które ubrały taką suknię to były szkolne szaraczki, te szare myszki, które nigdy się niczym nie wyróżniały i chciały w ten jeden wieczór olśnić całą szkołę... niestety żadnej się to nie udało..

Gość no bo tak to jest na wiejskich
potańcówkach... Każda larwa myśli, ze się nagla przepoczwarzy w motyla:D Niestety, musze was zmartwić- faceci nie są jeszcze kompletnie ślepi:o🖐️

Gość no to teraz spróbujmy
Gość o kuźwa ale wieśśśśśśśśśśśśśśs
:o Nie mogę, ludzie, bo jak zobaczyłam te dwa ostatnie wpisy i sukienke autorki "niczym ze snu", to się zakrztusiłam kawą:o

Gość klub go go
przestancie! zjadłam pyszny obiad, nie chcę, żeby wyladował w muszli ;P

Gość klub go go
miało byc :P

Gość hyhyhyhyhy
w takiej suknie wyglada sie jak ksiezniczka z bajki :) :O

mi sie nie podoba ta sukienka, takie byly modne ale pare sezonow temu..zreszta ten kroj jest bardzo niekorzysny bo niepotrzebnie pogrubia nawet mega szczupla dziewczyne

Gość dobrze że 90procent
dziewczyn i kobiet to takie kretynki bez gustu i rozumu....:o Przynajmniej jest się na tle czego wyróżniać:D 🖐️

wiecie co ? moja siostra miała gorset w zeszlym roku , i taką suknie , dosc drogą bo az 500 zł , bordowa podpinana z boku i wszyscy mowili,ze wygląda super :O coscie sie tak tych gorsetów uczepili:O poza tym studniowka to nie dyskoteka:O ehh