Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Kiciu , Tulipanie - gdzie Wy? Przecież nie odeszliscie w swiat? :( Będę zaglądać - może przed Świętami będę mogla Wam zlożyć życzenia? ❤️ 🖐️ 🌼

Nenuufaaaaaaaaaaaar! 👄 No wreszcie wróciłaś. Może i Rycerz się w końcu odezwie :D Gdzie byłaś i co robiłaś?:P 🌻

Hej Kiciu !!! Milo Cię widzieć ! Zaniedbaliscie się - topik prawie utonąl :O Bylam .... w Klasztorze Zapomnienia :P , probowalam leczyć serduszko :) I troszkę się uspokoilo ... mam nadzieję :) Ale bardzo za Wami tęsknilam , więc pomyslalam , że wrocicie ... :) Powiedz co u Ciebie?

Ja ostatni tydzień spędziłam bardziej imprezowo.. i zdycham.. co tu ukrywać.. Ale było SUPER:D Teraz tylko zebrać sie do domu pod koniec tygodnia - święta.. :-) Wesoło tu u nas w akademiku.., hyh, tylko strasznie zmęczona jestem teraz:O A u Ciebie jak świąteczne przygotowania? Prezenty gotowe?

Kicieńko , nie robię Świąt , podejdę do nich w tym roku troszkę inaczej :) Prezenty oczywiscie będą - Gwiadka będzie pamiętać o wszystkich , może i o mnie ... :)

Kiciu , ale jak pogadamy ze soba , to może nas zauważy :) Przecież na pewno nic sie nie stalo :D Kiedy wyjeżdżasz do domku?

Rycerzu , mam nadzieję , że jednak przypomnisz sobie o swoim zamczysku i pannach , ktore zostawiles .... Chlopaku - wracaj .... :)

Jutro, jutro chyba się zbieram. Trzeba trochę pomóc w przygotowaniach, prawda?:-) Chociaż po ostatnim tygodniu naprawdę nie mam siły.. chodzę połamana jak staruszka :D Ale było warto. I chyba zagoiło się moje ❤️. Jest lepiej. Już całkiem opadły klapki z oczu - mimo, że krzywdy potrafią zaboleć, nie umiem wybaczyć zdrady.. Spędziłam za to ostatnio dłuższą chwilkę na miłej rozmowie. Znając życie nic z tego nie wyniknie więcej.. ale i tak warto było. Dla samej przyjemności pobycia z drugim człowiekiem i dobrą herbatą :D Mniam! A jak u Ciebie, nasz topicowy Kwiatku? 🌼 Hihi.. ;-)

Kiciu moja kochana ... :) Nigdy nie mow nigdy :) Czasami ze zwyklej znajomosci piękne uczucie zrodzić się może :D Czego Ci tak bardzo , bardzo serdecznie życzę :) U mnie też ciszej , lagodniej - przytulilam to moje serce i kolyszę je w ramionach jak male dziecko.... a ono przestaje plakać. :) Jeszcze trochę, a może uda się zapomnieć? Może ... Szkoda że nasz wiosenny kwiat się nie pojawil ... Kiciu!!! A może Tulipan swoją milosc odnalazl? Może się do niego odezwala? :D

Noo, to mogłoby wytłumaczyc jego nagłe zniknięcie z forum.. :-) Ale to byłoby miłe. Pozytywne. :-)

Nenufarze 🌼 Właśnie pakuję się do domu :-) Zbliżają się dni niezłego chaosu przygotowań, więc chcę miec w tym udział, hehe :classic_cool: Co do Rycerza - to mógł się chociaż pożegnać :-( Życzę Ci, Nenufarze, spokojnych, wesołych świąt. Oby przyjemności przewyższały ilość obowiązków i pracy :D I mało ości w rybce, ładnych i trafionych prezentów pod choinką.. Niech wszystko będzie najpiękniej jak się da! 👄 ❤️ =^^=

Kiciu - dzieweczko - wszystkiego najlepszego , radosnych Świąt , odlotowego Sylwestra , a przede wszystkim szczęsliwego Nowego Roku , wszystkich dni jak puchar , wypelnionych po brzegi , żebys mogla smakować życie , we wszystkich jego smakach :D Wesolych Świąt Kocie :) ❤️ 🌼

Nenufarze 🌼 Mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzysz.. Już jutro sylwester, nowy rok, nowe szanse.. start z czystym kontem i mam nadzieję, że rok będzie udany :D Obyśmy dobrze i wesoło się jutro bawiły. :-) Ciekawe, co tam u Rycerza słychać.. Chyba już całkiem o nas zapomniał 😭 Do miłego Kwiatuszku Nasz 👄 ❤️

Kiciu 🌼 - kochana dziewczyno ! Witaj! ❤️ Tulipan jak widać zapomnial o nas , ale mnie jest bardzo milo , ze o mnie nie zapomnialas! :D Sylwestra spędzę w milym towarzystwie :) a Nowy Rok rozpoczne z nowymi nadziejami :) A życzenia zlożę Ci jutro :D żeby byly najswieższe :P Pozdrawiam serdecznie :D

Kiciu .... czyżby .... ? :D Witajcie .... i do jutra :) Mam nadzieję , że dożyję .... :)

Rycerz aż się skrzywil na nasz widok ? :P Witaj Kiciu 🌼 Witaj Tulipanie 🌼 Noc przeżylam - jest szansa na dalsze życie :D

Nenufarze 👄 Mam nadzieję, że Rycerz się jednak nie przestraszył - w końcu to Rycerz prawdziwy! - i zawita tu niedługo. Co się dzieje, że pojawia się wątpliwość w przezycie? :-( 🌻 ❤️

Kiciu :) w moim wieku serca czasami szaleją nie tylko z milosci :) Wiesz - ja sobie tak myslę , ze nasz Rycerz chyba nie bardzo jest zadowolony z naszej tutaj obecnosci .... nawet się do nas nie odezwal :( Ale coż - takie jest życie - jak znajde sily , to i tak będę się odzywać - do Ciebie na pewno :D 🌼

Jeden dzieciak właśnie wstał, ąby raźno pomaszerować na zajęcia. Aaa, spać mi się chce;-) Ale koniec ze spaniem do południa. To musi się skończyć, albo w końcu jakieś niefajne konsekwencje wyjdą.:D Nenufarze, rzeczywiście, Rycerz tylko nas \"skropkował\" i znowu poszedł sobie. I bądź tu mądra kobieto :D Jak serce? 👄 🌼 ❤️

Witaj Kiciu :) Mamy zupelnie rożne postanowienia noworoczne :P Obiecalam sobie dbać o siebie , czyli .... wysypiać się rano :D Corkę wyprawiam do szkoly i wracam pod kolderke na godzinke przynajmniej :) Jest to też troszke wymog zdrowotny , ale bardzo mily :) Serce nie sluga - za mocno pracowalo i sie zbiesilo :P Ostatnie miesiące nie należaly do latwych , a już na pewno byly bardzo intensywne :) Pora odpocząć :) Mam nadzieję , ze Ty czujesz się dobrze ..... no i że praca ukończona :D Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Jestem jestem wypalony... zdalo by sie obudzic ale jakos mi sie nie chce ;-) Teraz patrze to ja nawet zyczen nie zlozylem ... ale co to warte slowa tylko ludzie je klepia na lewo i prawo i dalej robia swoje... Szczescia zdrowi pomyslnosci a pod nosem szepcza polamania kosci ;-) Pozdrawiam Niewiasty.