Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Gość Tulipanie
mam doła , wielkiego... dupa panie... :O

Gość Tulipanie
dziękuję , jutro będzie lepiej - 🌼

Dajcie no tutaj drabine... i jakas lampe... koc wino i cos slodkiego zejde tam na dol i zobacze kto sie smuci... jak by was doszly moje krzyki i wrzaski to mnie wyciagac byle predko ... ;/ wiadomo moze jakis drapiezny zwierz sie podszywa.

Gość Tulipanie
drapieżny ... a jakze ... ale tylko wtedy , gdy ktoś ból mu sprawi .. dziś nie daje rady - za bardzo boli ... :O

Gość Tulipanie
Ten którego moje serce pokochało ponad życie :O Ależ jestem głupia ...

Glupia ? nie... zakochana :) Napisz cos wiecej... chociaz przeciez ja nic nie pomoge co najwyzej czlowiek moze pocieszyc ale chyba lepiej jak bys zrobila sobie spacer i sie polozyla spac ... a nie czytala jakis pseudowywodow Tulipana ;)

Gość Tulipanie
Muszę przez to przejść , muszę swoje uczucia zniszczyć . Oddać to co mogło być komuś innemu. Ja nie jestem ważna. Nie liczę się. Ważny jest on.

Gość Tulipanie
Jeśli kochasz tak naprawdę , to Ty czy ja nie liczymy sie wcale , liczy sie to czego pragnie osoba przez nas kochana..

Gość Tulipanie
Ja już sama nie wiem co jest dla niego dobre ... moje serce płacze...

Gość Tulipanie
Tyle czekałam .... nie odezwał się . Widocznie nie byłam mu potrzebna , i nie ja byłam osobą której chciałby swoje serce podarować ... :O

Gość Tulipanie
Twoje życie jeszcze przed Tobą , moje zatrzymało się ... ale bez nadziei , niestety. Nie wiem jak mam żyć . Nie daję sobie rady z uczuciami . Nie żyję ...

Gość Tulipanie
Wiem więcej niż mógłbyś się spodziewać. Poza tym jestem głupią babą wierzącą w prawdziwe uczucia - w miłość ... i nie bardzo idzie mi życie w dzisiejszym świecie ... Tulipanie , nie wiem kto bardziej cierpi ... chciałabym mieć znowu Twoje lata , byłoby mi lżej ...

Gość Tulipanie
Oj , chłopaku , a ile jeszcze cudownych chwil :D ile spełnionych marzeń :D I kobieta , której oddasz całego siebie :D I radość z każdego dnia , który się wydarzy . :D Tulipanie - szczęściarz z Ciebie :D , ja mam to już za sobą ... miłość też...

Gość Tulipanie