Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Tak, tak - panowie potrafią namieszać i w głowach i w sercach ... Wiesz Kiciu co jest najgorsze? Że po nich spływa jak po kaczkach , przynajmniej po niektórych ... Tulipanie , nie obraź się , to nie o Tobie ...

Niestety.. czasem to \"pożal się Boże\". Dlatego ja nie dałam sie wpędzić w poczucie winy. I nie pozwolę na to. Bo wiem, co jestem warta - nawet, jeśli czasem zapominam.. Teraz ważne jest to, żebym odzyskała siebie i dawną radość, ufność wobec ludzi :-) To mój cel na najbliższy czas.. :-)

I praktycznie koniec! :D Jupi! A mądre słowa okupione płaczem, ale warto było. Zawsze to nauczka :-) 🌻

Kiciu - 🌼 🌼 🌼 ❤️ Tulipanie - 🌼 🌼 ❤️ Tyle wirtualnie mogę Wam dać w Mikołajki , ale życzenia wprost z serca płynące wcale nie wirtualne ... :D miejcie się dobrze

Wesołych wiosennych mikołajków :D I żeby różgi omijały.. :D Nenufarze, Rycerzu 👄 ❤️ 🌼 :-) Niech nam dobrze ten dzień minie - niech Los da taki prezent ;-)

No i co mi zrobisz ? :P Mam nadzieje , Kiciu , że Tobie dzień dzisiejszy radości mnóstwo przyniósł i niespodziewanek wesołych ... :D Tulipan , Pan na włościach , po wielkim wysiłku, włożonym w zmianę punktu siedzenia , nie ma siły na dotrzymanie nam towarzystwa ... :P Oj , Kiciu , co my sie z nim mamy ... jaki pożytek z tak lichego kwiatu ? Tulipanie .... ❤️ :D

Hej Niewiasty Tulipana Powsinoge ponioslo dzisiaj...przepraszam jeszcze nadrobie te moje nieobecnosci obiecuje. Zyczenia zyczenia... hmm wiec kochane niewiasty zycze wam tego by pomimo przeciwnosci losu i tego ze czlowiek czesto zostaje zmuszony zgiac kark... pasc na kolana zawsze znajdowaly w sobie sile na walke z nimi ... uniesienie dumnie glowy i podazanie dalej droga jaka obralyscie ....niech was prowadzi dobrze ten dziwny duet jaki tworza... serce i rozum...

Wiedziałam , że mądrych tu spotkam , i czułych , i wrażliwych ... Nenufar , co łzy łykając , uśmiecha się do Was ...

Kiciu , wierz mi , to nie ważne ile masz lat ... miłość wzgardzona jednakowo boli... stąd te łzy... bardzo bolesne... :O

Ja wiem. Bo przeżywałam to samo. Ale odcięłam się i teraz spycham siłą te myśli w najdalsze zakątki pamięci. Ech.. nawet nie wiem, jak Ci mogę pomóc😭 Tylko kubek gorącej i słodkiej herbaty zaproponować umiem..

Gość Boże jakież to zamczysko
to jego serce jest jak szklana góra - nie do zdobycia :O Więc może lepiej oddać je innej ? Może on na nią czekał ? :O I choć boli , to dla niego jest lepiej ... ?

Gość Tulipanie
serce krwawi , łzy strumieniami płyną , myśli błądzą ... boli :O

Gość Nie ma nikogo niestety
tylko ból .

Gość Tulipanie
Przechodziłeś przez ten sam stan. To bardzo trudne :O

Nie, nieprawda! Kiedy myślimy, że jesteśmy całkiem sami - okazuje się, że jednak ktoś jest tam blisko, tylko w rozpaczy tego nie widzieliśmy..

... jeszcze nie przeszedlem juz pisalem ze to wraca jak fala podtapia mnie juz nie tak jak wczesniej inaczej na to troche patrze ale nadal boli... nie myslec ... chyba wszyscy w ten sposob postepuja czy to rzucajac sie w wir pracy czy tez meczac swoje cialo fizycznie do tego stopnia kiedy juz nie ma sie sily na zastanawianie i wspominanie...