Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

No powiedz chlopaku - bedziesz tu czasem zagladac ? Czy likwidujesz topik? Może warto jeszcze z życzliwymi duszami pogadac? :)

Tak ... bezpiecznie z daleka bo wy wszystkie macie nie rowno pod sufitem ;-) przykro mi to stwierdzic ale taka prawda ... ;-) albo ja mam szczescie do takich kobiet...a moze ze mna jest cos nie tak ;-) cholera wie.

hmmmmm ....... to nie bylo mile :( i nie wiem czym sobie zaslużylam ? Ale mniejsza z tym - jesli uważasz , że nie warto ze mną rozmawiać , to trudno .... Z jednym masz rację - na pewno mam nierowno pod sufitem :P Jak większosc ludzi :) Życzę Ci powodzenia .....

Nenufar bo jeszcze uwierze ze sie przejelas ;-) nie przesadzaj ... Ja tu na chwile a moze dluzsza nie wiem fascynacja tym forum minela na szczescie ;-) Masz tutaj kwiatek [kwiatek doniczkowy] kradziony oczywiscie zeby lepiej rosl.

Jako jeden z obiektow obiegu wtornego i kobieta z problemami natury emocjonalnej, mowie Ci chlopaku - obrażanie innych nie jest najlepszą metodą na życie . Kiedys się o tym przekonasz . 🖐️ I nie podaruję Ci smierdzącego sledzia .... chociaż może powinnam? :P pa

Ech. Czytam tak - i aż się wierzyć nie chce Cóż. Widać rycerze naprawdę przestają istnieć :-( 😭 Nenufarze 🌼 Witaj! Heh, staram się trzymać moich postanowień \"noworocznych\", i opanować mętlik w głowie. Uważaj na serce.. ono przecież najważniejsze:-) Z wczesnego wstawania hm.. no staram się, jutro zjazd, więc już na pewno się nie poddam. Znowu tyle zajęć, znowu natłok obowiązków. Życie. :-) I wiesz co? Straszną ochotę mam na wyjście do kina, obejrzeć film w miłym towarzystwie. Trzeba będzie pomyśleć i jakiejś wyprawie. :classic_cool: Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie ❤️ :-)

uwazaj zebym w ciebie miesem nie zaczela rzucac :P a teraz gadaj co sie dzieje, co cie uwalilo w ten twoj leb?

kiciu pozdrawiam serdecznie, jestes wspaniala dziewczyna.mysle ze rycerz wpadl w niezly dol, moze mu przejdzie, ale bedzie musial sobie z tym sam poradzic.na nas juz pora.sciskam serdecznie.trzymaj sie dziewczyno gdzies tam napewno jest Twoj rycerz :)

Sw Mikolaja tez nie ma ;-) Ej no ;P bo zaraz sie winny poczuje za to co napisalem :P Nenufar a co tu pisac czlowiek poznaje kobiety a ze trafia na takie przypadki troche niezrownowazone to mu sie zdanie wyrabia ;) p.s. prosze o wybaczenie zacne niewiasty ja tylko chlopina co ma slome we wlosach i w glowie...

Gość Chłopina spojrzał uważniej
i w Nenufarze zobaczył Cornelię. Było czego się przestraszyć

Za takie porownanie wypada mi tylko Misiowi pięknie podziękować :D :P

Hmmmm .... szczerze powiem , że strach się do tego wariata odezwać :P Ale dzień dobry zawsze można odpowiedzieć :) Witaj Tulipanie :)

Nenufarze 🌻 Ha, udało mi się wstać o ludzkiej godzinie jakiejś ;-) I nawet nie z przymusu, jak w weekend szkolny.. :D Nie powiem, jestem z siebie dumna, chociaż pokonało mnie Allegro i kupiłam coś całkowicie mi niepotrzebnego - przez nieuwagę.. Na szczęście dużo $$ nie straciłam na tym, ale mam nauczkę, że trzeba wszystko sprawdzić trzy razy. Jak ❤️? Już dobrze? Witaj panie Tulipanie.. Czas uciec pod prysznic ;-) Miłego dnia! 👄

Hahahahahahaha .... duchy niewiast porzuconych :D Kiciu - przedni żart :D:D:D:D:D 🖐️ ..... i niestety - trafiony :P

Dzien dobbbbrrrryyy ... hmm tak sobie pomyslalem powinni u mnie w pracy wprowadzic tzw lezakowanie jak w przedszkolu ;-) marzy mi sie z godzinka snu teraz...jeszcze. Klaniam sie duchom niewiast...

🖐️ Nenufarze, gdzie jesteś? Rycerz przeniósł się, z tego co widzę, w inne rejony kafeterii, ale gdzie Ty zniknęłaś? 😭 🌼

Witajcie :) Nie spodziewałam się , że ktoś za mna zatęskni :) Kiciu - witaj miła dziewczyno 🌼 Jest mi bardzo , bardzo przyjemnie, że o mnie pamiętasz :) U mnie wiele nowego - przede wszystkim nowa , bardzo ciekawa praca :) Praca w domu i praca przy kompie ..... i z ludźmi :P Jestem osobą pośredniczącą między producentem a dużymi odbiorcami jego produktów ... i czuje się jak rybka w wodzie :D uwielbiam pracę , w której mogę się wykazać nabytymi kiedyś umiejętnościami :D No i jeszcze jedon - najważniejsze - mogę pracować w pidżamie :P A co u Ciebie Dziewczyno:) 🌼 Tulipanie - widzę , że już z Tobą lepiej :) głowa po wstrząsie już w dużo lepszym stanie :P i widzę , że równo ściemniasz laski :P Powodzenia :)

Och, zazdroszczę Ci, Nenufarze 🌻 Też chciałabym móc pracować w stroju \"domowym\" :D Najważniejsze, że możesz się w tej pracy spełniać, o to powinno przede wszystkim w pracy chodzić (albo siedzieć:D) A jak tam Córa?:-) U mnie sesja, i jeszcze jedna sesja. I chciałam praktyki pedagogiczne skończyć, ale co z tego wyjdzie to nie wiem :O Chyba trochę przesadziłam z dobieraniem sobie kolejnych obowiązków. Zobaczymy, mam nadzieję, że jednak sobie poradzę, nawet, jeśli ferii nie będzie, byle wszystko zamknąć w terminie. W życiu bardziej prywatnym też jest lepiej. Czuję, że naprawdę się \"posklejałam\" z tych kawałków, na które mnie rozbił. I znowu potrafię się śmiać - fantastyczne uczucie, naprawdę. Uwielbiam się śmiać. Uskuteczniam też eksperymenty kulinarne - obywa się bez ofiar, nawet smakują te \"dzieła\" :D Poznaję nowych ludzi, i jest wesoło. Studenckie życie bardzo mi odpowiada. :classic_cool: Mam nadzieję, że samopoczucie dobre 🌼 ❤️

Gość uppppppppp

czesc ,na razie nic nie wymysle jak pisanie tutaj...za pare dni moze jakos inaczej sie urzadze,super ze jestes w formie...martwilam sie ...:)

A tam martwilas nie przesadzaj... od tego sie nie umiera chociaz nie powiem zeby bylo lekko :P . Mieszkasz u tej swojej znajomej ... jak z komunikowaniem sie... napisz cos wiecej chyba nie musze za jezyk ciagnac co ? :) p.s. U mnie statycznie ... bez rewolucji niestety.

a jakos mi tam leci,raz lepiej,raz gorzej.ale dlugo tu nie zabawie,wiem to juz na pewno,wracam do domku,do JG,wiesz?