Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Oj, służba Pana zaniedbuje. To mam szczęście, że moje śniadanie niedługo będzie gotowe :D

Witaj Kiciu :D A kto dla mnie śniadanie przygotuje? :O O matko , ale bym zjadła cóś dobrego ... goloneczkę na przykład :P

Nenufarze 🖐️ :-) Wstyd przyznać, ale znowu przysypiałam na wykładzie :D Hehe, od przyszłego tygodnia się wysypiam porządnie!

Cześć Tulipanie , Witaj Kiciu :D Nie myślałam , że tak to wszystko się poukłada i że tak szybko będę musiała Was pożegnać :O Jesteście wspaniałą parą młodych ludzi, którzy potrafią akceptować innych , bez względu na wszystko :D Cieszę się , że mnie tu przygarneliście, że mogłam się u Was wypłakać i pośmiać z Wami - jestem bardzo wdzięczna za Wasze dobre słowa i dobre myśli. Kiciu - Tobie życzę , żebyś zdobyła co jest do zdobycia , żebyś znalazła to za czym tak bardzo tęsknisz i co nadaje sens naszemu życiu - miłość :D Tulipanie - tu Nanufar dygnęła pięknie :D , chłopaku , będę trzymać za Ciebie kciuki , pamiętaj , że czasami tęsknimy za czymś co niekoniecznie byłoby tak piękne jak nam się to wydaje ... Rozejrzyj się wokół siebie , \"tego kwiatu jest pół światu\" :P a na tak pięknego Rycerza każda dziewczyna łaskawym okiem spojrzy :D Powodzenia dzieciaki i nie zapominajcie , że to dziecko w sobie trzeba zawsze pielęgnować , żeby nigdy nie dorosło do końca , żeby nie zatracić jego ufności i naiwności , bo to czynić Was bedzie szlachetnymi ludźmi. No to Nenufar się powymądrzała ,a teraz pięknie się Wam kłania i odchodzi. Przed nią drzwi świata otwarte - musi tylko zdecydować jaki kierunek obieże :D pewnie jak zwykle - do przodu :D Do zobaczenia !!! ❤️ ❤️ ❤️ 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Ściskam Was gorąco , a za tą Nencię , to całusa gorącego masz Tulipanie ode mnie 👄 :P

Ja nic nie chce mowic ale z tego miejsca sie nie odchodzi... mozna sie oddalic na czas jakis ale i tak sie wroci ;) Wiec do zobaczenia przeczytania pogadania ;P i Powodzenia. p.s. no to Kiciu sami zostalismy ...

Nenufar, wracaj! To dobrze, żeś szczęśliwa, ale tak nas zostawisz?... 😭 Ja dziś miałam dzień pełen przeżyć negatywnych jednak. Dlatego weekendowo zrelaksuję się martini - a od soboty zjazd na studiach2. Rycerzu.. jak ona mogła nas tak zostawić?.. 🌻

Hehe, GG mi służy głównie do komubikacji z rodziną i znajomymi, wszelkie opcje \"od nieznajomych\" mam wyłączone.. Lista i tak jest długa. Ech, matematyka jest wstrętna!!!! 😭

A ja uciekam na zjazd😭 Proszę o trzymacie nciuków koło 15.30 za mnie.. Miłego dnia, Rycerzu, zajrzę ty jak wrócę, czyli po22 :O 🌻

Gość Gdzie te kwiaty
Kici. kici ❤️ Tulipan ❤️ :D

no i taki dobry topik się zakończył..........:( szkoda......

Gość Dzień dobry ...
❤️

Hej Hej. ;) Wyspana ...ja sie zdrzemnalem moze jakies trzy godzinki... teraz sie slaniam z lekka ;) nie ma to jak z werwa zaczac nowy tydzien :P Przeprowadzka... niby koniec... przenioslem balagan z jednego punktu zadymionego i zimnego do troche przytulniejszego ... bez podpalajacego szefa za drzwiami i z klima...teraz probuje z tym wszystkim dojsc do ladu :classic_cool: przegrana bitwa :P p.s. coz to byl za zjazd ?

Zjazd z drugich studiów, tych ekonomicznych. Ojj, ciężko, nie myślałam, że aż tak będzie wszystko razem uciągnąć.. Ale się przecież nie poddam, nie?:D Widzę, że nowa siedziba jest całkiem całkiem, pełen komfort.. :] Pozazdrościć tylko mogę, bo w akademiku z klimatyzacji to możemy okno otworzyć;-) ;-)

Hmm... komfort... wlasnie robie liste niedorobek ... nie ma to jak polscy fachowcy beda mielic co naprawiac :/ Pewnie ze nie zwlaszcza ze z jednym kierunkiem juz finiszujesz tak ?:) we mnie tyle dobrej woli i zaparcia nie bylo... zeby zaczynac drugi a szkoda bo bym teraz siedzial w akademiku ze znajomym ktory doktorat ciagnie na uczleni.

Rycerzu 🖐️ Tak, na pierwszym powinnam mieć już połowę magiosterki napisaną.. ale to kwestia czasu, nadrobię i to :-) A polski bodowlaniec.. to chyba tylko na zachodzie stara się jak najlepiej pracować - a przynajmniej większość tak ma. Na dziś już koniec pracy, teraz tylko ułożyć testów kilka i czas \"na naukę\", ale nie mam siły, więc pewnie tylko odpoczynek:D Mhm, a wiesz, że na studia doktoranckie zawsze można się udać?;-)