Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Kicia - zestaw do foundee !!! Jupi !!! Uwielbiam banany w czekoladzie :D , ale można też robić foundee serowe - mniamsiu ! :P Dobry prezent dla syna /ja też skorzystam :P/

Mhm, w ogóle można tam cudeńka znaleźć. Chyba znalazłam kolejne dobre miejsce na internetowe zakupy, dodaję ten adres do ulubionych :D Mama jeszcze poleciła mi stronę: www.bidz.com Jedna jej koleżanka tanio (bardzo!!) kupiła tam kilka rzeczy i to z niezłym zyskiem :-) Więc i tym się dzielę. I coś muzycznie, zdradzę trochę moje gusta: http://veron.lap.pl/kruk/index.php Polecam przesłuchanie pierwszego kawałka na stronie - \"Mistreated\". Jest super! Taki, jaki koty lubią najbardziej \\m/ \\m/

nooooooo, Kicia, moje gusta. nie spodziewalam sie, ze mlode dziewczyny sluchaja takiej muzy :D Tulipan, odezwij sie.

Nieładnie, panie Rycerz, nieładnie tak ;-) Niewiasty same, bez opieki zostawiać.. W tym niebezpiecznym świecie.. :P

A uchowaj Boże ! \"Przechodzoną\" chcesz sobie wziąć ? Połaszysz się na króliki ? Eeeeeeee, Tulipan , szukaj Pierwiosnka :D

Gość Marti2
strzałka wszystkim :) cześć Tulipanku ... - no, no, widzę, że ty to stary wymiatacz jesteś, hehe, no to już rozszyfrowałam "Ty to Ty" :) - ja to ja, czyli nie to, co myślałeś, ale to chyba lepiej :)

Czas zebrać się do pracy, dopiero koło 20 wolne 😭 Buuu.. nie mam siły na nic.. Zajrzę wieczorem.. miłego popołudnia! 🌻 👄

Znowu mi tytul zmienili ... bedzie Tulipan Wymiatacz... chyba pajeczyn i kurzu ;) Witamy ... zaczernij sie jeszcze i dostaniesz swoj wlasny kat :P Pracka sie konczy... rowniez znikam na czas jakis jeszcze mecz dzisiaj ;/ a jutro za tragarza robic bede. Udanej reszty dnia. Klaniam sie.

Marti2 - witaj ! Dobrze , że Tulipanowi fanclub sie powiększa ! :P Chłopak nie będzie się dołował :D

Gość Mrti2
no hejka Nenufar :) fanclub - dobre, dobre hehehe - no niech będzie, fajny chłopak jest, niech ma :) Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma :) (oczywiście póki co, Tulipanku) ale ja tu tylko przelotem, tak na zaproszenie kolegi :)

Hmm... przelotem... ;) to ja nie wiedzialem ze my tutaj gdzies ladowisko mamy Nenufar Szalona prosze no na slowko ...!!?? Zaden funclub ... caly czas szukam rycerzyka dla Ciebie Nencia. Zaczernij nicka i nie lataj ;P

Tulipanie - ❤️ dziękuję ... dziś Nenufar bardziej Smutna niż Szalona , ale co tam ... chociaż jeden szlachetny Rycerz o mnie życzliwie myśli :D

Ale spowiadać Ci się nie będę musiała? :P Taki młody księżulo mógłby spowiedzi mojej nie przetrzymać :P

Dziecino moja zblakan owieczko klosie zboza narazony na podmuchy wiatru... jam tylko posrednikiem niegodnym roli Ucha Pana ... i Jego Ust ... nie o mnie sie obawiac powinnas lecz o swoje zycie wieczne co by mekami sie nie skonczylo i wiecznym potepieniem w ogniach piekielnych.

Brat Tulipan poprowadzi Cie za reke wskaze droge ku wiecznej chwale. Masz tu niewiasto worek lniany przywdziej go i nie zdejmuj przez najblizsze pol roku, a Tutaj chodaki z twardego debowego drwa co bys przy kazdym kroku przypomianla sobie iz oczyszczenie duszy ze zla zawsze w parze z mekami cielesnymi idzie.

\"kłosie zboża narażony na podmuchy wiatru\"..... noooooo , pięknie... :D Nie martw się Tulipanie , kłosy od wiatru mocno się gną , ale nie łamią ... A męki piekielne ? Czymże one są wobec życia tu - na Ziemi? Czasami wydaje mi się , że tam byłoby łatwiej...

Skazałbyś mnie na worek pokutny ? I chodaki drewniane ? O matko ! Za co ???

Tak, została mi ostatnia strona, ułożyć kilka testów dla moich uczniów.. I trochę może poczytać..Albo zająć się matematyką, nie wiem jeszcze :D

Zawsze jak ta pszczółka pracowita :D Siejesz Kiciu ziarna , które kiedyś piękny plon dadzą :D Zawzięta dziewczynka :P

Nadrabiam zaległości.. a przy okazji zabijam myśli. Bo nie chcę tak jak wczoraj znowu wracać do tego wszystkiego. Zapomnieć, zapomnieć przynajmniej na trochę. Ech, ten dzieciak jednak namieszał mi w głowie.. Pracą go wygonię z pamięci! :D