Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Gość baku
ja mam kufer... zamkniety. troche szkoda, ze nie wrzucam do niego niczego nowego, ale wazne, ze JEST zamkniety :)

po pieknym dniu i pieknym wieczorze, po pieknych i milych slowach musze sie z Wami pozegnac i zyczyc Wam dobrej nocy. Kiciu, Tulipanie - dobranoc :) zamknijcie te swoje kufry, jutro nowy dzien i nowe nadzieje. i dla Was, i dla mnie :):):)

Dobrej nocy 🖐️ Ja muszę się uporać z resztką pracy, ale później już też odpoczynek, nadrobię zaległości jutro.. 👄

Witajcie! Do poludnia mam zbyt malo czasu. Mam nadzieje, ze ten czas dopisze wieczorem, wiec do zobaczenia. Tulipan, mam nadzieje, ze bedziesz uchwytny po przeprowadzce?

Tulipanie - tamten statek pójdzie na dno ... nie warto ratować - skup się na jednym , będzie łatwiej sterować... :P

Zostaw dla niej wiadomość i niech przyjdzie tutaj, zawsze to jeszcze jedna dama, bo ja nie wiem ile jeszcze będę mogła Wam towarzyszyć , więc ściągaj laski, żeby samemu nie zostać :P - tamtej informacji mogła nie zrozumieć :D

\"Kobieta ma zawsze rację\" :D Ale się ciesze, znalazłam świetny prezent dla Taty na gwiazdkę :D:D:D Mwaaah z tej radości! 👄

Cześć Kiciu :D Co kupiłaś ? Moze ja skorzystam ? :P Z pomysłu ... Tulipanie , ja się o Ciebie dzisiaj martwię :O Coś się dzieje ? Dopadł Cię zły nastrój ? Czemuś taki małomówny ?