Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Niestety..\"nikt nie mówił, że będzie łatwo\" ;-) Ale prawdziwy rycerz wytrzyma te trudy :-) Co się z Tobą działo cały ten czas? Ja nadal walczę o magiczne 3 literki przed imieniem, ale chyba już bliżej niż dalej. Dziś pisania ciąg dalszy.. :-) Ale już bliżej niż dalej. Kiedy się uda na pewno się tu pochwalę :D

Hmm co sie dzialo... Niestety zadnych heroicznych czynow... oprocz walki z samym soba :) wrocilem hmm na chwile prawdopodobnie :) posiedze posiedze i rusze dalej. A co sie dzieje z Nenufar ? Trzy literki ;) walcz nie poddawaj sie :P tytul MaGazynieRa to podstawa ;/ tylko nie wiem czego.

Dziś oddałam pracę. Bronię się 9.10. Stres. Co z Nenufar -- nie wiem, zaginęła, od jakiegoś czasu nie widzę jej na forum nigdzie..;/ A gdzie znowu uciekniesz?:-)

Gość z dala powiadasz...

Gość tyle czasu minęło
piszesz ze z dala od internetu.....a na naszej klasie jesteś.fajne to ostatnie zdjęcie,zawsze mówiłam że lepiej Ci w krótkich włosach...

Gość podnosisz a potem znikasz
...nieładnie🌻

Gość w długich lepiej
tyle czasu minęło piszesz ze z dala od internetu.....a na naszej klasie jesteś.fajne to ostatnie zdjęcie,zawsze mówiłam że lepiej Ci w krótkich włosach... -- ;) dodaje mu męskości, tajemniczości. Orginalności:)

Gość no a ja ciągle o nim pamiętam

Gość a ja ciągle o nim pamietam
chciałabym móc Ci wytłumaczyć wszystko...dlaczego tak postąpiłam...nie mam odwagi

Gość nie boję się tylko
jestem Ci to winna:).dasz jakieś namiary to napiszę...

Gość nie boję się tylko
tutaj nie mogę...za dużo tego jest i chyba zbyt osobiste

Ty zdobywasz zamki, księzniczki itp. to jest do zdobycia aja mialem bitwę o pieprzony stalingrad, wyniszczająca walka o każdy budynek, walka na wyniszczenie pozycyjna i kazdy metr, bez pieprzonej amunicji i bez racji żywnościowych w mrozie grudniowych nocy, targany rozkazem wewnętrznej despoty, I co w końcu myślałem że zdobyłem, że miasto jest moje, w Berlinie propaganda napierdzielała że zwycięstwo jest moje, a czy miałem satysfakcję z tego? Jaką kurwa można mieć satysfakcję ze zgliszczy?! Ale udalo się.... ale stalingrad jest daleko i zaopatrzenie tam sąłć tez jest cięzko, i jeszcze ta pieprzona niedojrzała i twarda ruska partyzantka! w końcu musiałem po 1,5 roku opuścić to miasto i w drodze powrotnej jak spogladałem na panorame tego celu startegicznego pomyślałem "kurwa po co? Po co to wszystko? dal krzyża żelaznego? dla Idei? To miał byc mój największy sukces - i nie było w tym pieprzonym mieśccie żadnej księzniczki tylko powieszone brudne i zaniedbane kobiety z zamknietymi oczyma skrywające w zakamarkach chłodnych serc swoje cierpienie...

Wydaje mi się ze kazdy idealista jest przegrany w swej naiwności...

Gość pamietasz to SZU
ja tez pamietam:)

Gość Kapelusznica
Witaj ostatni z rycerskiego rodu :) Jestem być jedną z niewielu średniowiecznych kobiet i podziałała na mnie magia twoich tekstów ;)