Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia35***

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość zendi
hej od lipca przeprowadzam się do Częstochowy, szukam przyjaciółki z którą będę mogła porozmawiać,pośmiać się, wyskoczyć do kina czy też spędzić aktywnie czas np. na zumbie. Mój mail paulina_1986@autograf.pl

Gość zendi
hej od lipca przeprowadzam się do Częstochowy, szukam przyjaciółki z którą będę mogła porozmawiać,pośmiać się, wyskoczyć do kina czy też spędzić aktywnie czas np. na zumbie. Mój mail paulina_1986@autograf.pl

Gość gość
Hej, szukam koleżanki ze Swarzędza lub okolic... :) Mam 30 lat i rocznego synka.. Fajnie byłoby poplotkować spotkać się na pogaduchach.. Odezwijcie się dziewczyny!!

Gość gość
Agnieszka mam 23 lata i męża, mieszkam na Śląsku i chętnie poznam jakąś kobiecą bratnią duszę :) siatkara16@wp.pl

Gość PAulinaAAAasss
Hej , mam 21 lat, mieszkam niedaleko Warszawy , szukam koleżanki / przyjaciółki . Od października zaczynam studia w Warszawie :)

Gość PAulinaAAAasss
wiki.paula@op.pl

Gość gość
cześć dziewczyny! jestem z Rzeszowa mam 23 lata. Jestem otwarta na nowe znajomości. Piwko, impreza, pogaduchy, zakupy mile widziane

Gość gość
ja szukam kolezanki mam34 lata ,męża i dwujke dzieci niepracuje więc mam dużo czasu jak dzieci są w szkole szukam kogoś do popisania przy kawie kto jest w podobnej sytuacji i popisaniu o życiu

Gość Annjosz
Hej jestem Ania mam 35 lat mieszkam w opolskim szukam przyjaciolki do pogadania. Juz od 5 lat jestem wdowa dzieci nie mam czasem chcialabym z kims po prostu pogadac

Gość niuniawp
Hej szukam dziewczyny żeby była ladna.jestem less to mój nr 502702617 piszcie niunie

Gość śmieciuszekk
Jestem wrażliwą i nieśmiałą 35 - latką z Lublina. Mam dzieci i męża i prawie wszystko czego potrzeba żeby cieszyć się z życia. Tylko bratniej duszyczki brak.

Gość gość
jest tu jakaś dziewczyna z zielonej góry?:)

Gość gość
up pup

Gość gość
Hej. Od dawna męcze się że swoją samotnością. Mam 34 lata, meza i 3 letnią córkę a mimo to brakuje mi bratniej duszy. Wszyscy powyjezdzali i zostałam sama. Pisz jeśli chcesz pogadać od serca o wszystkim. Jeśli jesteś z Bielska to jesxcxe lepiej, bo brakuje mi kogoś do pogadania przy kawie lub piwku. Dana

Gość justyynnnaaa
hej mam na imię Justyna i mam 22 lata szukam koleżanki do popisania na każdy temat o każdej potrze dnia czy nocy :D i żeby było jasne mam na myśli czyste relacje nic innego chodzi mi o pisanie drogą mejlową, przez gg ,listy tradycyjne lub sms ale to po dłuższym zapoznaniu potrafie słuchac wiec jeżeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na gg 47730774 nie chce spotkań na żywo po prostu tylko popisać :D

Witam, mam 27 lat i chętnie poznałabym jakieś fajne dziewczyny które lubią wyskoczyć na kawę lub ciacho i sobie porozmawiać, jak i wyskoczyć na imprezę :) Jestem z okolic Rybnika więc cały górny śląsk jest dla mnie w zasięgu :) jeżeli masz ochotę mnie poznać to napisz : bar-koz444@wp.pl Pozdrawiam :)

Gość gość
czesc mieszkam w Wałczu. mam męża, synka, i nikogo poza nimi. szukam przyjaciela, przyjaciółki , takiej osoby od serca, z którą wypiję kawę, będę mogła się zawsze spotkać. oferuje przyjaźn, wsparcie, wszystko czego tej przyjaźni będzie potrzeba,.mam 33 lat, pracuję zawodowo. czekam na poważne maile:)

Gość gwóźć
a z Lublina?

Gość elka_80
Szukam znajomości koleżanki z okolic Bielska, Czechowic, Goczałkowic. Mam 33 lata, dwoje dzieci i męża, ale czuje się samotna. Brakuje mi kobiecych rozmów, wspólnej kawki itp. Może jest ktoś kto czuje się podobnie i chciałby zawrzeć jakąś fajną znajomość ? moj mail: ewa_80h@interia.eu

Gość Paulinovvaa
hej dziewczyny :) Mam 17 lat, jestem z kujawsko-pomorskiego (ale to nie ma znaczenia!) Szukam swojej bratniej duszy, przyjaciółki... po prostu kogoś bliskiego. Niekoniecznie z okolic, znajomość może być internetowa, chętnie również wysyłałabym tradycyjne listy przy bliższym poznaniu :) Mój email: pandziamala@gmail.com gg: 6367674

Gość zuzka0107
Hej,i ja tez szukam przyjaciółki,koleżanki na wypady do kawę,piwko itp.Jestem z Rudy slaskiej,mam 30 lat i brakuje mi kolezanek,mam dziecko 4 letnie,niepracuje,mam czas ..

Gość gość
ja też dzieciata , po 30stce z wolnym czasem nie mam co zrobić

Gość zaplakanabeksa
Szukam przyjaciółki z okolic Częstochowy. Mam 21 lat, cenię sobie przyjaźń. Mam sporo znajomych, ale często czuję się gdzieś miedzy nimi bardzo samotna. Szukam kogoś z kim będę mogła wyjść na spacer, do kawiarni czy do kina, spędzić czas na rozmowie ;) pozdrawiam ;)

Gość gość
Witam. Jestem z Strzelec krajenskich. Mam 24lata i córeczkę,mąż wiecznie zajety. Brakuje mi koleżanki do pogaduch o codzienności. Piszcie kobietki mkasia561@gmail.com Pozdrawiam

Gość gość
Ela, samotna mężatka w średnim wieku, 603 815 395 woj. mazowieckie

Gość gość
hej. A jest ktoś z okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Też szukam koleżanki bratniej duszy. A nawet małżeństwa. Można by się spotkać na jakiegoś grilla, wypad z dzieciakami do zoo czy kina. Mam 32 lata i dwóch synów 7 i 3 lata.

Hej ;-) poszukuje kolezanek zgornego slaska, ok Racibórz,Rybnik,Zory,Wodzislaw,Gliwice ;-) lubie bktywnie spedzac czas, poszukuje rowniez kolezanek do wspolnych wypadow gdzies potanczyc itp :-D mam 18lat. Moje gg 46380872;-)

Gość gość
Do dziewczyn z Czestochowy i okolic ! Jesli jestes babką 25-45lat, ktora ma czas na Przyjazn- Kolezenstwo , na to by sie spotkac , wspolnie pogrilowac, urzadzic choc by pizamowe party , wyjechac np na weekend za miasto, obejrzeć razem film, wypic, piwo, drinka czy kawie , pojechac nad wode , pojsc na zakupy czy do lasu na grzyby, na dancig czy disco , posiedziec u mnie czy u Ciebie, pogadac o naszych radosciach i smutkach , o naszych drugich polowkach albo ich braku, posmiac sie i poryczec razem , razem swietowac urodziny i oblewac wszystkie wazne wydazenia w naszym zyciu , pograc w babinktona czy pojechac na skałki do Olsztyna- zima sanki- latem rower, spacer, rolki, albo po prostu razem urzadzic uroczysty dzien leniucha, To nie ma znaczenia co bedziemy robily, czy gadaly czy milczaly , zalezy to tylko od tego czego akurat bedziemy chcialy :)) Moze polaczą nas wspolne pasje , hobby ,zainteresowania , moze bedziemy bratnimi duszami a moze to ze bedziemy zupelnym przeciwienstwem nas do siebie przyciagnie? hmm...?? no tak czy inaczej warto dac sobie taka szanse i stworzyc taka,, zgrana paczke,, Jesli jestes dziewczyna ktorej brak jest przyjaciolek ? Jestes szczerą i lojalna osobą , ktora wie ze przyjazn trzeba pielegnowac i dbac o nia . Jesli tak? Jesli nie masz grona oddanych przyjaciolek ? CZAS TO ZMIENIC! co wy na to dziewczyny? sprobowac nie zaszkodzi , a nóż nowe znajomosci wprowadza do naszego zycia wiele szczescia , radosci i chwil ktore na starosc bedziemy wspominaly z usmiechem na twarzy:)) Czy jestem zbytnia obtymistka? i moje mazenia w dzisiejszych czasach sa raczej nie realne? hmm.. no mam nadzieje ze nie i wiele z Was sie odezwie :) pozdrawiam cieplo :) Ach i moze 2 slowa na poczatek o mnie 33 latka mezatka :) smialo piszcie dziewczyny :) anianoelia@interia.pl

Gość _Ona20_
Hej. jest ktos z konina i okolic? ja również szukam przyjaciółki:)