Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Marzenka jejku fotki są super :) ale ci zazdroszcze :( mnie we wrzesniu czekaja tylko polskie gory ale tez suie z tego powodu ciesze! kurcze a u mnie cos nie tak chyba po tym bromocornie cos @ mi sie rozszalało az musze podwojna ochrone zakladac, nie wiem dlaczego :( musze t jakos wytrzymac. Nie powinnam przy @ pic kawy a ale biore ten bromek i musze bo jak nie to ciezko bedzie. Eh taki juz urok kobitek :(

Gość katia100
Witam dziewczynki:) czuje sie pominieta:( teraz niemam jak tak czesto tu poisać bo ju z mieszkamy na swoim a niemam tam internetu ani kompa:( a wy widze wysylacie sobie jakies zdiecia a ja niedostaje nic:( trinity dziekuje za fotki ..... jak mi sie marzy morze aj.... moze za rok!! ale faktycznie jakoś inaczej wygladasz ... taka usmiechnieta i szcezsliwa:) na nowym mieszkanku super spi sie superancko spokuj cisza ranoptaszki spiewaja inne powietrze niz w miescie:) no i na swoim to i mozemy poszalec:P:P:P hihihi narazie odlozylismy dzidzie... dalam e na luz niechche puki co sie schizowac :Pa ni dreczyc sie myslami.... ja tylko czekam az ktoas z was napisze ze sie UDAŁO:):):) i tym bede sieteraz cieszyc:) zywa powodzenia bo co czerwcówki zadnej niebylo to lipcowka chociaz dziewczyny:)

Gość katia100
Pazia/Warszawa...........26.............19.............. ...ok 08.07.07 Trinity /k.Łowicza.........30.............18...............ok.13-14. 07. 07 Lenka/Ostrołęka...........28.............10............. .......15.06.07 akasia/ZielonaGóra........26..............27............ ........28.07.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26.............37....................14.06.07 Surfitka/ Kraków...........27.............31.................ok.11.0 6 .07 kukusia .......................25.............6.................ok. 07.07.07 karolcia_26...................27 ...........13 ................ok.04.07.07 Eliza333/Kraków............30.............10............ .....ok05.07.07 Monia80/ Kutno.............27.............30 ...............ok.21.05.07 lidka-kitka....................25..............3........ ........ok 01.05.07 Martika-2327.................23............14........... .........28.07.07 Marta 24/USA................24..............2....................3 0. 07.07 voltare/k.Opola.............30.............61........... ......ok.22.07.07 Justyna24....................24.............24.......... .......ok.06.07.07 jadira/Kraków...............34..............8........... . .....ok.19.07.07 Katia100/Gliwice............23..............8........... .......ok.21.07.07 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25............30............... .......07.09.2007 Justyna/Londyn...........26............26............... .......04.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31............18.............. .......27.10.2007 anisik/Wrocław............28............13.............. .......22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26............11............ .........30.01.2008 I moja mała poprawka na tabelke:P

a ja dostalam siwtna książke od kolezanki NIOSĄCA RADOŚĆ o ludziach ktorzy nie dceniaja tego co maja, super wciagnela mnie bardzo, zrobie w pracy co mam zrobic i biore sie za dalesze czytanie :)

no i pięknie sie rozpadało, jak zwykle jak mam jechać autobusem to leje, a tu zaraz wychodzić muszę. Katiu ja wiem jaka to radość być w końcu na swoim. Bo ja tak naprawdę dopiero jesteś u siebie dopiero od października zeszłego roku. A przez 5,5 roku mieszkaliśmy w jednym pokoju, lub okupowaliśmy pokoik 2x3 m w czasie remontu naszej części a to trwało 10 m-cy. Rany jak sobie przypomnę ten brud, bałagan, hałas, śmierdzący lakier to mnie aż ciarki przechodzą. Ale przynajmniej zrobiliśmy tak jak chcieliśmy i wszystko jest w ciepłych kolorach, bo to uważam najważniejsze, żeby było przytulnie i abyście dobrze się czuli. Z czasem mały bączek też się pojawi (tak przynajmniej było u nas). No i dziewczynki pamiętajcie o tym co powtarza Dianka i ja się przyłączam dużo luzu, zero myślenia.

Gość katia100
My tez mieszkankow cieplych kolorach robimy takie przytulne nielubie az tak wsyztsko na nowwoczesno:/ ja w pracy a mezus tylko dzowni co gdzie ma wisiec:P:P hihihi bo z tesciem koncza remont:) wiesz tak calkiem mysle c sie nieda ale mialam okres ze bylam "chora" na tym punckcie plakalam jak przyszla @ i tylkoz agladalam do wozkow na miescie:/ ale przemyslalm sobie to wsyztsko ze wsumie teraz niema warunkow jak maz znajdzie prace wsytzsko sie ustatkuje moze wtedy pujde do gina i zaczniemy "myslec" teraz niechhe sie juz nawet stresowac wizyta u ginekologa:/ oczywisice siedzi w sercu dzidzia i nieda sie tego calkiem olac ale .... teraz musimys ie skupic na innych rzeczach:)

Witajcie kochane ... u mnie tez szaro, buro za oknem i znowu szykuje nam się śpiacy dzień .... wlasnie zjadlam śniadanko - chyba za chwilke poprasuje sobie pranko - moze czas szybciej zleci ... karolciu - zdjęcia sliczne - naprawde - az chce się gdzies wyjechac - my całe wakacyjne miesiace siedzimy w domku - może na wekend - nad jeziorko się ruszymy ... ale jak projekt męza wypali ruszamy pod koniec września na wyspy Greckie Kreta , Santorini , Rodos - zobaczymy jednak na razie planujemy i marzymy w sumie cel sobie obralismy - teraz musimy zarabiac pieniązki ;) Paulisiu - ciekawa jestem jakiej płci fasoleczke nosisz w brzuszku ...

my tez za 2-3 tygodnie robimy mały remoncik w dużym pokoju - zrywamy tapete i kładziemy na sciany tynk mineralny - kolorowy ... teraz jesteśny na etapie szukania fachowca ktory nam to polozy - bo miniek niestety nie ma takich zdolnosci ... jak fachowiec się sprawdzi to może za miesiąc zajmie się kuchnią - a raczej sufitem - bo strasznie jest nierówny - gipsy by się przydalo polorzyć ... a na koniec maly pokoik tez gipsy i malowanie ślicznymi kolorkami .... ja tez lubie cieple odcenie ... takie sloneczne, oliwkowe , kremowe , bezowe ...

Czesc dziewczyny nie nadązam za wami czasu mi ostatnio brakuje.KUKUSIA no to teraz laba egzaminy masz juz za soba -gratuluje. Wszystkim dziewczynom do których @ zawitala ta bezwzgledna znajoma zycze wytrwałosci i dzialan w przyszłym miesiacu ja stresowac zaczne sie w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!

Ja wpadłam sie tylko przywitać, bo niestety nauka!!!:( mam nadzieję, że synek pomoże mamusi, w końcu jak coś zapomnę to mi podpowie:) po coś uczy sie ze mną, może z przymusu..ale:) Całuski dla Was , obiecuję że po obronie będę więcej pisała. Pa, pa

Dziewczyny odebrałam wyniki: TSH 4,17 uIU/ml - norma - więc jestem blisko górnej granicy FT4 1,3 ng/ml - norma TESTOSTERON 0,211 ng/ml - norma Ogólnie mieszczę się w normach, ale czy powinnam się martwić tym TSH blisko górnej granicy, bo w sumie rozpiętość jest duża a mnie niewiele brakuje do przekroczenia tej normy??? Co Myślicie?

poczekaj az surfitka sie pojawi ona jest specem od wszystkiego :) bo jakas taka pustka sie tu zrobiła :/

Karolciu - ja bylam powyzej normy bo mój wynik Tsh to 4,92 :( poczytalam sobie w necie i niestety trzeba to zbic - akasia o tym pisala - dla kobiet starających się zajść w ciaze i w naszym wieku wynik powinien byc w granicy 1-2 ... takze pewnie czeka cię leczenie niedoczynnosci - zreszta warto byloby isc z tymi wynikami do endo ... ja nie robiam sobie T4 ... tylko samo tsh ... teraz musze zrobić sobie - atpo czyli sprawdzenie czy nie mam zapalenia tarczycy ...

dziękuję Trini, cofnę się zaraz do wpisów Akasi, która do Ciebie wtedy pisała. Wybiorę się do gina-endo ale to dopiero w sierpniu, do tego czasu porobię wszystkie badanka

witajcie ,wpadłam się przywitac ;-) tylko na chwileczkę,bo idę kończyć obiadek. Tak,tak karolciu z tą tarczyca tak wlasnie jest....my z Trini nawet jak juz zajdziemy w te upragnioną ciąże to bedziemy musialy zwiekszyc dawke hormonu tyroksyny--poniewaz w okresie ciazy tarczyca jest bardziej obciązona.Mi juz Endo zapowiedzial,ze jak tylko zajde to mam się zajwic.

wpadłam sie tlyko przywitac, bo zaraz uciekam na spacerek, karolciu nie dostałam kolejnej partii zdjęć( czyli tej pierwszej)

no to już doczytałam o tej tarczycy, czyli też mam za dużo :( bo przy starankach to 1-2 może być. Ciekawa jestem czy to tylko dlatego sie nie udaje, hhmmm. Martyniu zaraz Ci wyslę, ale już kilka razy próbowałam i mi wracały.

Cze ść dziewczynki !!!!:-) :-) Jadirko - wysłałm Ci maila. Voltare i Karolciu - dzięki że czymamcie kciuki - ja za was oczywiście też , może teraz nam sie uda :-) Diano 24 - miałaś przesłać mi swoje zdjęcie , od Elizy 333 tez poproszę , bo jeszcze nie mam. a od Kukusi też nie dostałam jeszcze maila , nie wiem moze on jest do wybranych tylko dziewczyn - dajcie znać to nie bedziemy sie upominać ( pisze w liczbie mnogiej , bo widziałam , że Jadira i Marta tez o niego pytały ).

Acha - Karolcia , dzięki za zdjecia !!! Wakacje napewno były super , aż Ci zazdroszczę !!!!! :-)

Justynko, a ja mam do Ciebie inny adres mailowy, czy teraz tylko ten jest aktualny, czy poprzedni też??

Poprzedni też - tekze jak coś , to możesz wysyłać na który chcesz !!! :-) Osobiscie wolę skrzynki na telenie , dlatego załozyłam sobie drugie konto mailowe.

karolciu - porób sobie wszystkie badanka - potem dopiero trzeba bedzie ocenic sytuacje - u mnie tarczyca niby nie ma wplywu na inne badania - bo wyszły prawie dobrze - gdyby nie ten za mały stosunek Lh do Fsh - bylabym happy ... no i prolaktyne muszę jeszcze raz zrobic z obciązeniem - także tez pewne w sierpniu bede wiedziec co w trawie piszczy ...

Czesc dziewczynki U mnie @ rozszalala sie na dobre....:( Ja dopiero wstalam ide zrobic sobie kawke i sniadanko bo zaraz padne... Kukusiu - gratulacje zdanych egzaminow.... Karolciu 26 - ten wklejony tekst to byla mala awaria -przepraszam -ja zawsze cos nabroje...:D Katio 100 -dlaczego czujesz sie pominieta - zagladaj tu do nas jak najczesciej , ja tez nie pisze czesto ale staram sie...:P Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i dla Surfinci rowniez .... Pozniej zagladne

Gość KATIA100
Ale ja mam malo czasu w pracy maly zapiernicz:/ zaraz jade na paznokcie... hehe chwila relaksu a potem do odmku i sprzatanko jestem ciekawa oc tam moj maz z tesciem zrobili:) tak wiec napisze dopiero jutro... ah az jestem zla i taka nie wtedmacie i w ogole taka wyobcowana:(( smutno mi.... caluje goraco moje drogie i zycze wam milego dnia:*

Trini, na jakim forum lub stronie znalazłaś że TSH musi być 1-2 jak sie stara o dziecko? Ja tak przeglądam net, są ogólne informacje, ale takich nie znalazłam. Marto - smacznego śniadanka, ja już myślę o jakimś słodkim podwieczorku :) Katio musisz częściej do nas zaglądać, nie odpisałaś czy doszły do Ciebie fotki, a już 2 razy wysyłałam.

Jasna cholera by ta pocztę wzięła, Jadira dostałam od ciebie maila, ale niestety zdążyłam tylko przeczytać i się zawiesiło, i znowu nie mogę się zalogować. Spróbuję później. A co do dzieciaczka. Pan doktor oglądał ze wszystkich stron, oczywiście dzidzia wierciła się jak zwykle jak szalona (wcale mnie to nie dziwi), sprawdzał serduszko, wątrobę policzył paluszki i się zapytał nas czy znamy płeć. Więc my zgodnie, że nie. Pan doktor stwierdził, że na dzień dzisiejszy to dziewczynka. I wiecie co pierwsze pomyślałam, że Trini ma dar jasnowidzenia, bo dla mnie wymyśliła dziewczynkę. Także wydaje mi sie, że Martyniu musi być facecik, bo tak powiedziała Trini. Tylko nie rozumiem jednego jak dziewczynka może tak rozrabiać. Chyba, że się słucha swojego tatusia, który zapowiedział, że obojętnie co będzie to będzie od małego kibic z którym będą oglądać mecze. Wyobraźcie sobie 3-4 letnią dziewczynkę ubraną w koszulkę reprezentacji i drącą sie w niebogłosy za każdy zdobyty punkt. Ubaw po pachy. A na dzień dzisiejszy waży 610 gram. Znowu się rozpuściłam w pisaniu. Sorki.

Pisz Paulko jak najwięcej do nas, gratuluję dziewczynki, chociaż jak lekarz powiedział że na dzień dzisiejszy tak jest, to żeby potem nie było zmian w planie, bo zawsze już sie człowiek jakoś nastawia :) A co do poczty, to załóż sobie gdzie indziej konto, ja mam na o2.pl i nigdy nie miałam problemów :D