Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Oki, poszlo, ale moja skrzynka pusta...tzn. nie dostalam od ciebie maila. Dziewczyny, wszystkie normalnie doszukujecie sie jakis wad, jak nie to , to tamto....ja siebie zaakeptowalam. Ogrmny biust zawsze dodawal mi pare kilo. Potem te kilogramy przyszly i osadzily sie w brzuchu :( No i tylko nosze fasony sukienek co nie podkreslaja talii. Chociaz w tym roku po raz pierwszy kupilam sobie taka z talia :) Chyba zrobie sobie zdjecie i wam podesle :) To zobaczycie jaka ze mnie paskuda ;) A tak na serio, dziewczyny macie piekne serca, ktore przewyzszaja kazda urode, chociaz co do waszego wygladu nie mam zastrzezen.:) Wszystkie jestescie sliczne. I bedziecie slicznymi mamusiami... Akasiu, samolotem to zapraszam do mnie...;) Nowy Jork, plaze, skwar, Statua Wolnosci, dziura po WTC...moge robic za przewodnika. :) A na serio to nie znam sie na wyprawach turystycznych. Ja nigdzie nie bylam...oprocz wypraw po USA. Dianeczko, dbaj o siebie i Dawidka.:) Jadirko i Trynitko trzymam jak zwykle za was kciuki na przyszly miesiac. Musicie wierzyc ze sie uda. Akasiu, zaklinam te gonadotropiny...niech sie uda !!!!! I niech ida tylko do prawego jajniczka. A ja dzis znowu dostalam szpilek w brzuchu. Strasznie to dziwne... Pa,pa przyjemnych snow.

Witam Was wszystkie.Od pół roku staramy się z mężem o drugie dziecko.Okres miałam dostać trzy dni temu,ale ostatnio też mi się spóznł.Zrobiłam sobie trzy testy ciążowe,dwa wyszły pozytywnie,ale kreseczki były ledwo widoczne.Dlatego do końca nie jestem pewna czy jestem w ciąży.Co myślicie o tym?

Sluchaj, jak nie jestes pewna to idz zrob bete :) Ale to chyba ciaza... Dziewczyny wyslalam zdjecia, mam nadzieje, ze do wszystkich...Jak ktos nie dostal to niech glosno wola bede wysylac dalej :) Dobrych snow.

Czesc Dziewczynki :) I juz czwartek i nawet słonko świeci , S Surfitka dostałam zdjecia od Ciebie -super Voltare a od Ciebie nic nie doszło Co do mojego stanut to się wkurzam bo jak wiecie dosc długo @ się rozkręcał i nadal jeszcze cos kapie :( Misiek sie tez wkurza i hihra ze juz by sie zakończoł bo by cos działał :) No a teraz uciekam Miłego dzionka papa I Pozdrowienia dla Mamusiek i dal urlopowiczek niech szaleja ile wlezie

witajcie 🌻🌻 sufitko dziekuję za zdjęcia -rewelacja!! gdzie te kilogramy o których pisałaś?? tak na moje oko to duzo zjechałas z wagi ...! a piersi to tylko atut ;-) zresztą możesz oddac troche trinci i bedzie po równo :-) A co do N.Y. to z chęcią :-) mielismy kiedys taki wyjazd w planach.Ale teraz juz cala rodzina przeniosła sie do Kanady,i nici.

witam 🌻 Dianko, zdrowiej szybciutko, nie wiem jak u ciebie ale u nas pogoda wreszcie zrozumiała, że mamy lipiec a nie listopad :D Trini i Akasiu, nie macie powodów do kompleksów, zreszta wszystkie dziewczynki tutaj jesteście śliczne. Ja mam w sumie troszkę za duzy brzuszek, ale to na własne życzenie, objadam sie słodyczami a nie chce mi sie ćwiczyć, to mam za swoje :( Jadirko, skoro to @ to szybciej zaczniesz kolejne staranka, nie martw się 👄👄👄 Surfitko, dziękuję za fotki, pięknie wyglądasz :D Voltare, napisz później co i jak się skończyło, odpisałam Ci na maila. Elizko - może już wkrótce @ się skończy i będziecie mogli działać :)

Witajcie kochane ... obudziło mnie słoneczko - ale teraz się chmurzy - cisnienie spada i jestem senna jak muszka ;) Nie dostałam zdjecia Surfici - przesle mi ktoś ? Voltare odpisałam CI kochanie ... Karolciu - od niedzieli nie jem nic słodkiego - słodze tylko kawę - i juz jestm u granic wytrzymalosci - bo wiesz jak to jest przed @ - zawsze największe zapotrzebowanie na słodycze ;) ja tez brzuszek mam galanty jak w 3 miesiacu ciazy ... zaczełam troszke ćwiczyc i chodzic na basen 3 razy w tygodniu - może wróce do poprzednej wagi 56 kg - bo teraz to juz prawie mi 60 stukneło i dlatego zaczełam ostra walke ;) - a tak na serio to mysle ze po duphastonie mam wiekszą ochote na jedzenie i stad te kilogramy .... zmykam na kawke ... bo zaraz zasnę ...

Trini, przesłałam ci fotki od Surfitki :) ja tez mam w planach jakieś zajecia fitness ale od sierpnia, jak wrócę. W domu kompletnie nie mogę się zmobilizować, zawsze cos innego jest do zrobienia, a wieczorem to już jestem zmęczona.

Cześć moje drogie!!! SURFITKO dziekuje za zdjecia,sa bardzo ladne,ty tez nimozesz nazekac na swoja urode nic Ci nie brakuje,a co do biustu to masz asa w rekawie. mozesz mi troche odstąpic. Voltare zaraz wezme sie za czytanie meila od Ciebie,najpierw chcialam zobaczyc co u was słychac. Elizko niech@ juz sie konczy i do dzieła. Trinitko ciesze sie ze filmik pomógł i Cię rozweselił. A ja mam dalej brązowe plamienia w krew to się nie zamienia,brzuch mnie nie boli i niewiem czy brać clo.Ale przynudzam.poprawie się,obiecuje.

Witam Was.🌻 Surfitko - ja tez nie mam zdjec od Ciebie.... Voltare -dostala maila od Ciebie ale postaram sie odpisac pozniej.. bo ide jeszcze troszke pospac,,,, u mnie dopiero po 6, odprawilam meza do pracy i ide jeszcze polulac, zajrze pozniej ... Milego dnia drogie panie👄

ojej, ale pogoda sie zrobiła, byłam w mieście na małych zakupach, myślałam że zemdleję, taka jakaś duchota, i głowa zaczęła mnie boleć, muszę kawkę sobie zrobić Marto, fajnie możesz sobie pospać, ja tu muszę się brac za prasowanie ciuchów.

Gość zaniepokojonanamaxa
Coprawda juz jedno dziecko mam, starmy sie o drugie najdłuższy cykl 33 dni najkrótszy 29 teraz czuje pobolewanie w dole brzucha, szyjka nisko twarda, dobrze wyczuwalna, sluz białawy sporo le gładki bez grudek... co myślec?????

Gość zaniepokojonanamaxa
dodam ze dzis to 33 dzien cyklu

Witam dziewczyny! ja dzis umieram. Dzis juz 15 dni mam @ czuje sie słabo, wczoraj miałam zawroty głowy i chyba dostaje anmeii. Nie moge nawet nic jeść bo na nic nie mam ochoty, kolega mnie tu dzis naciaga na pizze bo nie ma pary do jewj zjedzienia wiec moze na kawalek sie skusze :) ale powiem wam ze to straszne uczucie czuje jakby moje cialo traciło tak wewnetrznie na wartosci, czuje sie coraz bardziej taka pusta witaminowo, jedyne na co mam ochote to cola ale nie mozna jej przeciez duzo pic bo jest niezdrowa pewnie ciagnie mnie do niej bo to taka pusta energia. Eh moze jakie srady?? Juz nie moge usiedziec w pracy zaraz bede czołem pisac na klawiaturze....

nic nie mysleć - zrobić test ;-) u mnie pogoda też fatalna :-( :-( :-0 tylko na spanie ... Jadiro nie bierz Clo !!! poczekaj do krwawienia i dopiero. Ja też kiedys miałam brązowe plamienia prawie 8dni zanim przyszła @.JUtro idę do gina oglądać moje piękne dwa pęcherzyki w niedrożnym jajowodzie :-( :-( zobaczymy jak zareagowały na estrofem./

Gość zaniepokojonanamaxa
wiem tak najprościej :) czy jestescie mi w stanie powiedziec ze to na okres? raczej rozpulchniona powinna być i nisko a ja czuje twardą i nisko

martiko szoruj do lekarza,dzwoń albo nie wiem co jeszcze!!!nie może tak być - bierz żelazo + witaminki koniecznie.A o Coli zapomnij bo ona dodatkowo Cie wypłucze! Duphaston tez się bierze by zachamowac krawawienie...a ten lutenyl nie działa?! moze go za mało łykasz>?

zaniepokojona - identyczne są objawy przed @ więc ciezko cokolwiek stwierdzić.Zrób test będziesz spokojniejsza.,A co do szyjki to roznie to bywa ;-)

zaniepokojona... moze i test zrobić najprosciej, ale co ci pozostaje, my ci nie powiemy że jesteś w ciąży lub nie, wróżkami nie jestesmy :D

Gość zaniepokojonanamaxa
szkoda ale bardzo wam dziekuje a przy okazji zapraszam na moje forum :) www.psyche-soma.com :) pozdrawiam starające sie!

Martika, jeśli nie ma jeszcze twojego gina to do szpitala jedź jak nadal nie przestajesz krwawic.

dziewczyny ja to wiem kurcze ale musze byc w pracy nie moge isc nawet na zwolnienie a to by mi sie teraz najbardzie przydalo, poleze troche w lozku, marzy mi sie bo bardzo słaba i senna jestem. Podobno po tym Lutenylu to moze po 4 lub 5 dniach ustapi krwawienie wiec chyba musze czekac. co najlepiej kupic jakie witaminy??

Martika ja bym ci radziła pic barszczyk czerwony ponoc pomaga w takich sprawach zapytaj w aptece jakie witaminy beda dla ciebie najlepsze,doradza ci tam. Akasiu powodzenia u lekarza,dzieki za rady.

Martiko, mogę Ci oddać mój apetyt :P właśnie zżarłam 2 ogromne bułki z szynką, serem i ogórkiem, przepyszne. A co do coli, to ja też mam takie dni, że właśnie jej bym się napiła, idę do sklepu i kupuję, a to takie niezdrowe :O

wiem cola bnardzo niezdrowa a ja nigdy jej nie pilam bo jestem przeciwnikiem takich rzeczya teraz pije 3 małe szklane buteleczki, nie moge sie powstrzymac. Od rana mam kaca strasznie mocnego a przeciez alkoholu nie pije, mysle ze polekarz i pomaga mi tylko cola :)

własnie obejrzalam Anię na Uniwersytecie - kupiłam dzis razem z gazetą kolejne czesci Ani z Zielonego wzgórza - uwielbiam tem film ... szkoda ze nie mozna kupic na raz wszystkich czesci tylko co tydzień razem z gazetą ... Martiko - koniecznie idz do lekarza - bo te krwawienie może CIe bardzo osłabić ... kup sobie czerwony barszczyk z jabłkiem Hortexu - mozna go pic nawet bez podgrzania - jest bardzo smaczny lekarz polecal go mojemu braciszkowi jak mial problemy z krwią ... robię własnie obiadek - zielona fasolke szparagową z buleczka tartą i jajko sadzone do tego ziemniaczki i zsiadłe mleczko ... wczoraj robiłam nalesniki czekoladowe z nadzieniem serowo- rumowym z rodzynkami - polane jogurtem i posypane czekolada - miniek miał nielada wyżerkę ... jadira - aja na Twoim miejscu - chyba bym się pokusila o zrobienie testu skoro nie zaczeła się @ tyko cały czas masz plemienie ... ja na razie czekam plamienie na razie tycie - prawie wcale - ale i tak wiem ze @ tuz tuż !

Czesc wszystkim Mam wielką prośbę : Dostałam częśc wyników i wogóle nie wiem co to za wyniki i jak je interpretowac a do kliniki jade za tydzień Błagam może pomożecie Troche tego jest norma WBC 7, 4,0-9,0 RBC 4,63 3,8-5,3 HGB 14,2 12-18 HCT 39,8 34,-48, MCV 86, 80-100 MCH 30,7 27,-32, MCHC 228 120,-380 LY 53, 11,49 MO2,7 0,0-9,0 GR 44,3 42,-85,0 EO >0,7 RDW 13,5 11,5-14,5 PCT 0,21 0,08-1,0 MPV 9,5 6,-10,0 PDW17, 10,-15, Glikoza 77 65-115 kreatyna 9, 7-12 cholesterol 173 120-200, Triglicreydy 186 35,135 ? HDL-Cholester 46 50,90 AST 25 15,-46 ALT 24 11-60 LDL Cholester 90, Mocz zasadowy krwinki białe w moczu 0-2 , nabłonki liczne w prep ( nie moge doczytac) i cos na tem skł.min w moczu ze jakies bakierte Elektrolity NA 140 mmol/L K=4,6 mmol/L I co mam myslec o tym wszystkim wogule się nie znam:( A FT3i FT4 jutro Jak ktos może to proszę o interpretacje :)

Trinitko dawaj ten przepisik na nalesniczki. bardzo dziekuje