Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezeta

dlaczego urzędnicy są wredni?

Polecane posty

Gość bezeta

W szczególności panie w urzędach skarbowych i pozostałych urzędach sektora publicznego. Wiecznie niezadowolone, nieuprzejme.

Gość no bo tam pracują sami
brzydale i się mszczą na nas ładnych:P

Gość bezeta
właśnie nie, czasami całkiem fajne babki tam pracują, zadbane, ale strasznie wredne są

może i czasem się zdarzy fajna wyglądem, ale my fajniejsze pewnie i się wredna mści;)

Gość nieprawda że...
... prosilabym o nie uogólnianie... ja nie jestem wredna... :)

Gość bo mają beznadziejnie
głupich klientów i szlag ich trafia!

hm można wierzyć tylko powiedz czy Ty tak o sobie myślisz czy też petenci...

Gość bezeta
wczoraj odwiedziłam zus, zero uprzejmości, miałam do czynienia z trzema paniami później skarbówka - 3 pokoje, w każdym po 2 panie, wszystkie niemiłe, ton arogancki. Urzędu miasta nie załatwiłam, bo było 5 minut do końca pracy i pani stwierdziła, że nie zdąży, choć była to kwestia przyjęcia jednego prostego dokumentu.

nie nowość,14.45.torebki na stół i do domu:O

Gość bezeta
nawet na zwykłe dzień dobry odpowiadają, ajkby robiły łaskę, może nie trzeba ich witać wchodząc do pokoju?

a najbardziej człowieka wtedy wkur**a że oni tam siedzą za nasze pieniądze:O

Gość nieprawda że...
nie pracuje w bezpośrednik kontakcie z petentami (tzn w jakim okienku albo na typowym stanowisku zwiazanym z obsługą ludzi) ale do mnie jesli juz sie ktos zwraca to prosi o bardzo wazne informacje i moglabym kazdemu odmowic i nie moglby miec mi tego za złe... ale zawsze staram sie pomoc o ile lezy to w zakresie moich mozliwości... przez wszystkie lata swojej pracy nie pamietam zebym komus odmowila pomocy.. czy to student czy starsza pani...

Gość milka zmiłka
ja dzisisaj w urzędzie zastałam jedna panią w pokoju, która piłowała sobie paznokcie i kazała czekac na koleżankę

Gość trututu
Bo to jest beznadziejna , nudna praca , ani się tam człowiek nie rozwija , ani nic nowego nie uczy , tylko przybija pieczątki do wyrzygania. Klientów jest od choery i trochę , każdy pyta o to samo , one to znają na pamięć i wkurza je , że muszą powtarzac po milion razy tę samą śpiewkę

to niech pracę zmienią

Gość jak ktoś nie ma kontaktu
dużego z klientem, nie dziadzieje i jest miły. Ja wiem, że petenci tez sa niemili, ale jesli ktoś zwraca sie uprzejmie, to czemu urzednik jest arogancki?

uczniowie i studenci uczą się za nsze pieniądze a tacy głupi i czytac ze zrozumieniem nie potrafią.

Gość petenci i klienci są święci

Gość nieprawda że...
.. nie kazda praca na urzedniczym stanowisku jest nudna i beznadziejna jak ktos tu określil... a rozwijac się można i uczyć i to ile.. tyle ze trzaba umiec znaleść na to czas a w pracy gdzie ciagle jest cos "na wczoraj" trudno o doksztalcanie sie non stop. Moim zdaniem wszystko to zależy od charakteru czlowieka...

Gość to czy studenci
ucza się za nasze pieniądze, nie ma nic do sprawy, to są dzieci i mlodzież na utrzymaniu rodziców i uczą się po to, żeby później pracując utrzymywać m.in.urzędników

no własnie...to chyba ta świętość tak źle wpływa na naszych urzędników:D

Gość laguna to lubię
bo muszą bidne jeszcze: zrobic zakupy po drodze z pracy, ugotować jakąś obiado-kolację, włączyć pranie, sprawdzić lekcje dzieciakom, pokłocić się z facetem, ze mało zarabia, i one muszą chodzić do pracy i załatwiać nieuprzejmych interesantów, przygotować jakieś ubranie na drugi dzień, usiąść na tyłku wreszcie i obejrzeć głupi film.... a jutro ten sam film od nowa....

Gość czy jest tu jakiś urzędnik
niemiły? Niech sie wypowie czemu jest niemiły.

Studenci też mpoga byc urzędnikami. A uczą się za nasze pieniądze i powinni umiec czytać ze zrozumieniem.

-> nieprawda... może Ty akurat nie jesteś wredna ale to nam się zdażyłaś jak ewenement JEDNA NA MILION:O

Gość jakie zakupy po pracy
one zakupy robią w trakcie pracy wychodząc z urzedu

bardzo dużo wiecie o życiu prywatnym urzedników...ciekawe skąd???

Gość wydz. komunikacji
ja jestem praktykantem w komuniacji i popieram ze ludzie sa co niektorzy wredni dla petentow ( zwanych pacjentami):p ja staram sie byc mily ale czasem nie idzie poprostu :[

Gość jakie zakupy po pracy
bo mieszkam obok urzędu w małym mieście, nie pracuję, widuję je często. Załatwiam tez soprawy urzędowe, i jeszcze nigdy nie byłam uprzejmie przyjęta.

Gość nieprawda że...
znam wielu pracownikow, róznych urzędow... i wierzcie mi... jedni maja stycznosć codziennie z petentami i sa mili od rana do wieczora a drudzy jak im ktos przerwie "cisze" w pokoju gotowi sa skoczyć petentowi do gardla... ale jak juz pisalam wczesniej wszsytko to zalezy od charakteru czlowieka... Praca w urzedzie (jakimkolwiek) to praca w tzw slużbie cywilnej... a slużba.. to wg mnie służenie innemu czlowiekowi - pomocą, poradą... Ja tak rozumiem definicję urzędnika i jego pracy