Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka24

Jak myslicie jakie efekty dadza 2 razy aerobik w ciagu tygodnia+dieta 1200kcal??

Polecane posty

Gość henryka24

przy wadze poczatkowej 55kg

Gość Ania_Kraków
Swietne, bedziesz super zadowolona, jesli tylko potrafisz wytrwac

Gość henryka24
a myslisz ze nie dam rady?? powinnam wiecej kalorii zjadac? jak myslisz ile mozna schudnac w ciagu miesiaca albo poltora?

Gość julka_naturella
maks 4kg

Gość Ania_Kraków
Myślę że w ciagu ms ok 5 kg, spokojnie Ja rok temu, na 1500 kcal plus cwiczenia, schudlam 9 kg w 2 ms a startowalam z podobnej wagi jak ty

Gość henryka24
a jak czesto cwiczylas??

Gość migdałka2222
ja tez 1200 i aerobik dwa razy w tyg.zobzczymy jakie beda efekty.Ja wae 63 przy 176cm,a Wy??ja mam taka dietke, ze sobie zjem czasem cos slodkiego ale mieszcze sie w 1200 1300.

Gość balascik
ja waze 75 kg i tez chce schudnac wlasnie zastanawiam sie nad aerobem ale nie wiem czy warto wydawac kaske???

Gość Ania_Kraków
Nie opłaca się wydawac jesli masz mozliwosc cwiczyc w domu Aerobik w klubie jest pod jednym wzgledem swietny- spotykasz sie z innymi, wspolnie cwiczyc sie razniej, chce sie a w domu nie zawsze, choc przed tv idzie razniej Ja w ciagu 2 ms cwiczylam prawie codziennie, w tym mialam 10 dniowa przerwe z powodu zapalenia kosci kulszowej, cwiczylam sobie po 60 minut

Gość dolores85
a co cwiczylas Aniu??na jakims sprzecie czy sama czy moze z kaseta??

Gość balascik
ja mam pelno kaset i plytek z cwiczeniami ale sama nie potrafie sie zmobilizowac do cwiczenia w domu bo zawsze cos jest innego do roboty albo czau nie ma:(:(

Ja od tygodnia staram sie ćwiczyć 3 razy w tygodniu po godzince, a w pozostałe dni tak co najmniej 20 minut!! Jesc też zamierzam mniej, zmalał mi brzuch, ale nnie wiem cy to przez okres czy przez ćwiczenia!! Mam nadzieje ze schudne tak z 5 kg w ciagu 2 miesiecy :)

balascik a jakiem masz płytki??? Ja ćwicze w domu, bo tak przy ludziach bym sie chyba głupio czuła, wolę sama w domu :) ćwiczę różne rzeczy, to na co ma akurat ochote :) [przeważnie aerobic :)

Gość balascik
mam wiele cwiczen z neta poczawszy od absow poprzez wiele cwiczen z cindy crawford oraz jane fonda ale narazie sobie tlyko na kompie leza:( ale musze sie wziasc do roboty w koncu!!!!!!!!!

Gość Ania_Kraków
Dziewczyny, Ja cwiczylam na orbitreku- staralam sie jechac godzinke a do tego robilam 50 brzuszkow, czasami hula hop, z butelkami rece cwiczylam, ale jak sprzetu nie mialam to sobie cwiczylam na skakance, gimnastyka, taniec, czasami z kaset i plyty cd, kazdy ruch jest swietny

Gość JOSZI
ciekawe jaki maz metabolizm i ile jesz dzienie posiłkow,jaka grupe krwi to tez ma znaczenie ,samego machania i 1200 kcal niezdrowej diety to moze nic niebyc ,moga ci tez uda rozrosnac jak chłopwoi ,szkoda kasy na aerobik i na odzywki ( OSZUKANSTWA z ALLEGRO http://klub.chip.pl/mma/suplementy.html#23 dobrze znalesc partnera ktory bendzie cie poganiał i razem cwiczył ,poznac swoje ciało na co raguje na jakie cwiczenia a przedewszytskim tetno jest wazne przy odchudzaniu intesywnosc ruchu,,, bezz buluu niemaa postempoww !!!! polecamna poczatek rower jesli nic wczesnije sie nie ruszałas nie obciaza stawow a dieta to podstawa owoce warzywa (białko ) zdrowe tłuszcze regularne posiłki przysfajalne cwiczyc!! i jeszcze raz cwiczyc!!!! min 3 razy w tyg po po 45min nieliczac rozgrzewek duzo wody pic nie opuszac cwiczen jesli maja byc postemy a nie załamainia psichinczne i zniechecnenia ,SEX tez polecam RUSZACCC OPONKI