kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Cala co ty robisz w takich godzianch nocnych ?????????? chyba za to wlasnie lubie swoje studia - mimo ze dzienne to zajecia czesto dopiero na 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, ja właśnie zawsze rano umieram:O Gdybym jeszcze chodziła wcześnie spać, ale nie... Najwcześniej po 24 chodzę do wyrka. I odczuwam dokładnie to samo co Ty. Autentycznie wymiotować mi się chce. Na początku myślałam, że w ciąży jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, szpadaj :P Nie oddam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 kamyk22, no właśnie budzę się :( Przynajmniej się staram bo nie raz mi nie poszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Cala.. nawet za laptopa?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 na ja tez jestem mocno nietypowa w tym :P wzgledzie sunshine chetnie oddam ze dwa numery !!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, nawet za laptopa :P Oooo widzisz, kamyk22 Ci odda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 szkoda ze sie tak nie da bo chetnie bym je odebrala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 nawet dorzuce kompa za zabranie ciezaru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 To może weź przykład z Dody ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 No nie... kolejna, która chce się kompa pozbyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 z Dody nie, to chyba musi boleć, aua.kamyk ja moge ponosic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 ... jesli to mniej niz 20kg wazy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 nie wiesz na co sie piszesz :P twoj kregosłup nie byłby zadowolony :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, chcesz robić za biustonosz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Cala, ja Cie chyba musze znalezc w tym Toruniu:P eee moze nie za biustonosz. juz wole posiadac. moze jak w ciaze zajde to jakis cud sie wydarzy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 no przydałby mi sie jakis poządny :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, ojej :O Chyba muszę image zmienić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 hihihi ale mam polewe z niektorych topicow na kafeterii:D wlasnie odnalazlam jeden pasujacy do tematu naszej rozmowy obecnej- jakas pani dzieli sie swoimi rewelacjami sadzac ze urosl jej biust po piciu ziół:) juz nie potrzebuje Twoich Cala, zahoduje swoje na wywarze z ziół:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Kafeteria to jest jedyna w swoim rodzaju skarbnica wiedzy :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, dobra dobra. Znalazłaś ten topic przypadkiem... Pewnie szukałaś sposobu ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 no Cala, tu mnie masz.. caly dzien siedze i wstukuje w google \"zioła na porost biustu\" :D cicho teraz czytam o \"szczelinie odbytu\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Buehehehe :D \"Szczelina odbytu\"? :D:D:D Podaj link też chce sie pośmiać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3270222 prosze bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 cos sunshine mocno sie zaczytała skoro nawet linka nie chce podac :P :p :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 \"Jakie objawy?tragedia!hemoroida też przy okazji miałam\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 23, 2007 to wy dziewczynki czytajcie o dupach :P :P ja uciekam sie myć bo dostep ciepłej wody mam ograniczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Jaaaaa... W ogóle nie wiedzialam, że jest taka choroba jak szczelina odbytu :o I z tego co mozna wyczytać w tym jakże ciekawym topicu duzo osob na to cierpi :O Mam nadzieję, że ta szczelina odbytu mnie nie dopadnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 kamyk, myj sie myj zebysmy pozniej nie musialy o Twojej d*** czytac:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 I hemoroidy też ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach