SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 aparatka poszly. ja tez mam na 3:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 7, 2007 sunshine fajnie tak trzymac w reku swoja szceke :P - ładnie ci sie przednie ząbki naprostowały aparatka o moje leczenie lepeij nie pytać - nadal faza pierwszych wizyt, powoli trace cierpliwosc wrrrrrrrr a te antenki ta sa chyba po to zeby zahaczać o nie gumki które maja zamykac luki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 Sunshine sliczny ten aparacik:-)a jakie ząbki prosciutkie, tobie jedynki zachodziły na siebie az trudno mi uwierzyc:-):-) super!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 aparatka, bo sie zaczerwienie w koncu mam juz aparat dwa miesiace bez tygodnia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 ja mam juz aparat 4 miesiace, ale u mnie na dole to była... nie wiem jak to określić, moja trójka była zupełnie poza łukiem, dziko rosła, teraz juz jest ślicznie na miejscu:-), dwojka odstawała od reszty jakies pól cm;-), teraz dołaczyła do wszystkich jakos sie napatrzec nie moge:-), a dziura po usunietej 4 prawie jej nie ma;-), ma moze ze 3mm:-) Najbardziej ie ciesze ze jak usune jeszcze jedna ósemke na górze to reszta zabków zostanie:-):-) Kamyk ja juz tez trace cierpliwośc juz chce zeby zajeli sie góra a tu jeszcze jak na złość chirurg wyjechał:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 A gdzie jest Dora?, ja tu takie dobre wiadomości mam dla niej:-), o tych szwach:-), ja myslałam ze sie pani przymierza jak je wyjąć a one były juz wyjete:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 a Cala? gipsowa szczeka ja zzarla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 SUNSHINE23, jak patrzę na Twój model to tak jakbym patrzyła na swój:) Z ta róznicą, że ja nie mam złamanej dwójki :P Ona też Ci nachodziła na jedynkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 Moze sie masuje szczoteczka:-), mi pomogło bez ibupromu sie obejdzie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 Taaa, połknęła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 tez. i byla na bok wygieta tak jak i druga dwojka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 aparatka-, ja dzisiaj wzięłam ibuprom:) Ale to nie z powodu zęboli, ale głowy. Cholernie mnie bolała:o W sumie to nie wiem czy pomógł w przypadku szczen. Lepszy byłby pewnie ketanol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 No to tak jak moja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 SUNSHINE, masz fajny dywan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 i sciany w kwiatki mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 Cala ketonal??, no cos ty nie bierz takich ja po ósemce nie brałam takiego silnego:-)a juz lepiej troszke czy tak samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 SUNSHINE wow, ja też chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 Ciekawe czy mi moja jedynka tak szybko sie ułozy ta na górze , moja bardziej sterczy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 aparatka-, nie no na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru go brać. Właśnie nie wiem czy mniej boli. A może się przyzwyczajam? Taaaa jasne. To pewnie ten ibuprom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 7, 2007 Cala przyzwyczajasz się:-), zobaczysz rano bedzie juz tylko lepiej:-), uciekam spac, dobranoc, słodkich snów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 7, 2007 Dobranoc aparatka- :) Dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 7, 2007 ee my juz jestesmy piekne i mlode jeszcze:P aparatka good night Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Taaaa... A niektore sa tylko piekne :D \"Krolewna zyla dlugo i szczesliwie, a krolewicz zyl dlugo.\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 8, 2007 Kociulinda, Maila jutro ode mnie dostaniesz. Takiego full wypas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Dzien dobry:-) Juz lepiej przestaje bolec:-), ale dobrze, Cala a Twoje ząbeczki? Dora a u ciebie jakies nowoście sie pojawiły:-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Cześć laseczki! Ale się rozpisałyście :) Jak zwykle :) Nie miałam jak zajrzeć, wczoraj po pracy byłam prawie poza domem, a w nocy już nie włączałam kompa. Robiłam dziś badanie krwi na krzepliwość. Muszę w lutym wyciąć tę ósemkę i korzeń siódemki :O Moja mama i chłopak też kiedyś mieli robione wyciski i mówią, że trochę się krztusi odruchem ... :) U mnie w mieście panuje grypa :O I pada śnieżek. Przede mną jeszcze te nieszczęsne wyciski i 2 kwietnia zakładanie \"uzdy\" :D Sunshine - ja też poproszę o fotki: krzywych zębów i aparaciku! dora.kafeteria@wp.pl aparatka- - Ale Ci super, że masz już tą ósemkę z głowy! Orto nic mi nie wspomniała o oczyszczeniu zębów z osadu, może zapomniała albo nie trzeba.... Jak będe na wiciskach to zapytam. Wyciski :O :O :O !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Dora bo nakrzycze na Ciebie;-), nie bój sie wycisków:-):-), ja jak na nie szłam to nawet nie wiedziałam co to;-)za duzo sie nasłuchałaś o tym zobaczysz wrócisz i bedziesz sie śmiała:-), a jak cos to sobie zalądek oczyscisz;-)pamietaj oddychaj noskiem:-) Co do ósemki tez sie ciesze ze juz jedna z głowy az lżej sie czuje bez niej;-), ale jeszcze musze czekac do konca miesiaca na druga:-), jeszcze raz bede to samo przezywała:-) Trzymaj sie biedulko, dasz rade:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Sunshine - czekam z niecierpliwoscia :) Dora - nie panikuj, ja Ci jakies rady dawalam, kobitki opisuja, uspokajaja. Wyluzuj sie, to tylko niewinne, bezbolesne wyciski :) Ja raz mialam odruch, bo zapomnialam o tej mojej metodzie (ale w trakcie sie wyluzowalam i juz bylo dobrze). Bylam przezarta wtedy i jakos zaden paw mi nie wyskoczyl, tylko mocno kaszlnelam - wsio! Wiec, nawet gdyby cos cie zalaskotalo z tylu gardla, to nie mysl, ze sie zaraz pohaftujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Kociulinda juz pytałam zcy mój mail do ciebie doszedł ? bo miałam male problemy z pocztą:-), jak wysyłam zdjęcia to sie czesto cos zacina:-), apropo twoich rozchwianych ząbków tez miałam raz tak, po słuczce, były stłuczone i sie ruszały:-), ale po miesiacu wróciło do normy, a boli Ciebie jak je wypychasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 8, 2007 Dora, proszę Cię ładnie o listę maili z akcji pokażmy się:) Musialam formatowac kompa i nie mam ani waszych zdjęć ani kontaktów:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach