SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala, no nie wiem, co to za akcja, przygarnij z***iszonka?:D musze Cie ostrzec ze to troche kosztuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Kociulinda Ci powie więcej na ten temat. Dla ciekawostki Ona też mieszka w Irlandii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Osz Ty Pindirindo :P Nie chcesz zaopiekować się malym futrzaczkiem? :P Interesowna jesteś Świnko :P P.S. Kropka mam na tyłku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 ski, mam nadzieję, że jak weje teraz na meila zobaczę Twoją mordkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 I gdzie ta SUNSHINE? Pewnie przestraszyła się mojego kropka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 jestem jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 ... a już myślalam, że będę miała spokój :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 nic z tego:D tez mam kropka na dupu:) prawym w dodatku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 *Dora*, dziękuję za kartuchę walentynkową :D Ależ Ty szybka jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Nie gadaj? Myślałam, że jestem wyjątkowa :D Całe życie to sobie wkręcałam :D Poczekaj, może jestem :P Ja mam kropka na... muszę sprawdzić... na lewym półdupku jędrnym :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 aparatka- dzwoniłam do profesora, mam za słaba krzepliwość powidział, muszę powtórzyć badanie. Na razie umówię sie na usunięcie korzenia, na to nie trzeba badania krzepliwości. Połknę wcześniej Cyclonamine i nie bedzie może krwawo :) a z ta ósemką to nie wiem :-( Może ją zostawic do lata :) Tylko orto bedzie się złościć, ale co tam.... Na razie mnie nie boli. Musze miec ją wyciętą do aparatu? Chirurg boi sie wycinać, coś gadał o podłączaniu krwi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 na sflaczalym paskudnym dupsku chcialas powiedziec?:P a Ty tez masz chore nerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Mówisz o sobie, aha :P:P:P Noo, nerki i jeszcze mi pęcherz jebany nawala :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 witaj w klubie:D wiesz od czego pecherz choruje? szalejesz za bardzo :P z wielka stopa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 wysylam Ci prezentacje menelu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala - masz problemy z pęcherzem???? Ja też, od trzech lat :-( Może pogadamy? A może byłas na fajnej stronce poświęconej pęcherzowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 tylko ja zapisz a nie ogladaj z poczty bo Cie efekty omina;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 Sunshine23 - co za prezentacja? Może sieĘ pochwalisz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Dora, zaraz Cala Ci o niej opowie:) poczekajmy :) taka glupotka, dostalam od kumpla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Wielka Stopa nie ingerowała w mój pęcherz :P Rok temu, jak były te zajbiste, rekordowe mrozy czekałam na przystanku i zajebiście przemarzłam. Za kilka dni... kwiczałam z bólu:o No i teraz co jakiś czas kwiczę. Tzn. zabezpieczam się;) Po prostu czuję kiedy to gówno się zbliża. Od kiedy biegałam po wszystkich aptekach bez recepty błagając o Furaginum i dopiero w x-tej aptece facetka sie nade mna zlitowała, mam jego zapasy w apteczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 *Dora*, odwiedziłam mnóstwo stron na ten temat, od kiedy zaczął on mnie dotyczyć. Zapalenie pęcherza to jest masakra normalnie :O SUNSHINE plugawa dżdżownico, poczta mi nawala:/ Wp, wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala.. rok temmu jak byly te zaj****te mrozy to stalam codziennie po 1-2h w zasranym toruniu i czekalam na autobus do Bdg. pomijam to ze tam nawet wiaty nie bylo, a autobus relacji torun bydgoszcz juz w toruniu mial conajmniej godzinne opoznienie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala, ale naprawde zbytnie.. szalenstwo lub naduzywanie pewnych hmm konfiguracji prowadzi do z.p. rowniez:D szczegolnie jesli wielka stopa ma wielkie cos jeszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 dżdżownico??? no wlasnie! caly czas sie zastanawialam do czego to ja z twarzy jestem podobna.. dziekuje!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 O jeny! Biedna SUNSHINE Ja rok temu mieszkałam na wrzosach, osiedle leśna polana, nie wiem czy kojarzysz. W każdym razie to było przed znakiem skreślonego Torunia:) Do miasta jechałam 23 minuty autobusem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 O nie SUNSHINE! Wiem co masz na mysli zboczuchu Ty jeden perfidny:P Nie ze mna te... \"konfiguracje\":P No, ale jak to staropolskie powiedzenie mówi: \"Głodnemu chleb na mysli\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Wypłoszu... ja kiedys mieszkalam w Totuniu:) wlasciwie pod:) w Rozgartach niejakich miescila sie siedziba mojej babci:D (dom na kurzej nozce, szklarnie z rozami, do ktorych lubilam wpadac z szyba-mam blizne na ryjku do dzis...wiedzma babcia.. ahh wspomnienia:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Buehehe :D Wiesz z ta dżdżownicą niekoniecznie miałam na myśli Twoją twarz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Wiejska dziewucha z Ciebie:) Do tego z bliznami... miodzio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 GŁUPIA!!! nie \"te konfiguracje\" bo to jest oblesne. chodzi o sam fakt umieszczenia stopy z tylu Ciebie, nie o otwory:P (cale zycie z debilami..:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach