Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
*Dora*

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - KTO JESZCZE?

Polecane posty

Cala, no nie wiem, co to za akcja, przygarnij z***iszonka?:D musze Cie ostrzec ze to troche kosztuje:D

Kociulinda Ci powie więcej na ten temat. Dla ciekawostki Ona też mieszka w Irlandii:)

Osz Ty Pindirindo :P Nie chcesz zaopiekować się malym futrzaczkiem? :P Interesowna jesteś Świnko :P P.S. Kropka mam na tyłku :D

ski, mam nadzieję, że jak weje teraz na meila zobaczę Twoją mordkę :P

I gdzie ta SUNSHINE? Pewnie przestraszyła się mojego kropka :D

... a już myślalam, że będę miała spokój :P

*Dora*, dziękuję za kartuchę walentynkową :D Ależ Ty szybka jesteś ;) ❤️

Nie gadaj? Myślałam, że jestem wyjątkowa :D Całe życie to sobie wkręcałam :D Poczekaj, może jestem :P Ja mam kropka na... muszę sprawdzić... na lewym półdupku jędrnym :P:P:P

aparatka- dzwoniłam do profesora, mam za słaba krzepliwość powidział, muszę powtórzyć badanie. Na razie umówię sie na usunięcie korzenia, na to nie trzeba badania krzepliwości. Połknę wcześniej Cyclonamine i nie bedzie może krwawo :) a z ta ósemką to nie wiem :-( Może ją zostawic do lata :) Tylko orto bedzie się złościć, ale co tam.... Na razie mnie nie boli. Musze miec ją wyciętą do aparatu? Chirurg boi sie wycinać, coś gadał o podłączaniu krwi :O

Mówisz o sobie, aha :P:P:P Noo, nerki i jeszcze mi pęcherz jebany nawala :o

witaj w klubie:D wiesz od czego pecherz choruje? szalejesz za bardzo :P z wielka stopa:D

Cala - masz problemy z pęcherzem???? Ja też, od trzech lat :-( Może pogadamy? A może byłas na fajnej stronce poświęconej pęcherzowi?

Sunshine23 - co za prezentacja? Może sieĘ pochwalisz? :)

Dora, zaraz Cala Ci o niej opowie:) poczekajmy :) taka glupotka, dostalam od kumpla

Wielka Stopa nie ingerowała w mój pęcherz :P Rok temu, jak były te zajbiste, rekordowe mrozy czekałam na przystanku i zajebiście przemarzłam. Za kilka dni... kwiczałam z bólu:o No i teraz co jakiś czas kwiczę. Tzn. zabezpieczam się;) Po prostu czuję kiedy to gówno się zbliża. Od kiedy biegałam po wszystkich aptekach bez recepty błagając o Furaginum i dopiero w x-tej aptece facetka sie nade mna zlitowała, mam jego zapasy w apteczce.

*Dora*, odwiedziłam mnóstwo stron na ten temat, od kiedy zaczął on mnie dotyczyć. Zapalenie pęcherza to jest masakra normalnie :O SUNSHINE plugawa dżdżownico, poczta mi nawala:/ Wp, wiadomo 😡

Cala.. rok temmu jak byly te zaj****te mrozy to stalam codziennie po 1-2h w zasranym toruniu i czekalam na autobus do Bdg. pomijam to ze tam nawet wiaty nie bylo, a autobus relacji torun bydgoszcz juz w toruniu mial conajmniej godzinne opoznienie:D

Cala, ale naprawde zbytnie.. szalenstwo lub naduzywanie pewnych hmm konfiguracji prowadzi do z.p. rowniez:D szczegolnie jesli wielka stopa ma wielkie cos jeszcze:P

dżdżownico??? no wlasnie! caly czas sie zastanawialam do czego to ja z twarzy jestem podobna.. dziekuje👄!:)

O jeny! Biedna SUNSHINE 👄 Ja rok temu mieszkałam na wrzosach, osiedle leśna polana, nie wiem czy kojarzysz. W każdym razie to było przed znakiem skreślonego Torunia:) Do miasta jechałam 23 minuty autobusem:)

O nie SUNSHINE! Wiem co masz na mysli zboczuchu Ty jeden perfidny:P Nie ze mna te... \"konfiguracje\":P No, ale jak to staropolskie powiedzenie mówi: \"Głodnemu chleb na mysli\" :P

Wypłoszu... ja kiedys mieszkalam w Totuniu:) wlasciwie pod:) w Rozgartach niejakich miescila sie siedziba mojej babci:D (dom na kurzej nozce, szklarnie z rozami, do ktorych lubilam wpadac z szyba-mam blizne na ryjku do dzis...wiedzma babcia.. ahh wspomnienia:D)

Buehehe :D Wiesz z ta dżdżownicą niekoniecznie miałam na myśli Twoją twarz :D

Wiejska dziewucha z Ciebie:) Do tego z bliznami... miodzio :P

GŁUPIA!!! nie \"te konfiguracje\" bo to jest oblesne. chodzi o sam fakt umieszczenia stopy z tylu Ciebie, nie o otwory:P (cale zycie z debilami..:))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się