Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Dobrywieczór Słonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 16, 2007 wosk zalozony ide spac papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Ciao ski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 a ja.. ide spac:D nie ucze sie, postanowiłam. to jest za głupie i za łatwo sie u niego sciaga zeby zaprzatac sobie glowe nauka:D dobranoc Robale:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Spać? Tak szybko? Zostawiasz mnie samą? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 nooo spac ...:) ciezki dzien przede mna:P co samą? a gdzie giczała mała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Na treningu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 Tyyy.. co on trenuje o tej porze???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 To zmykaj Rosochata. Jakoś przeżyję... chyba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Koszykówkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 eee no nie wiem.. znowu bedziesz sie pod lozko chowala ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Właśnie wrócił mój Jordan :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 koszykowka o polnocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Możesz spadać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 no widzisz:) to sie nim zajmuj, a ja ide z ta koszmarna mysla spac;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 No wyjątkowo dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 SUNSHINE, kiedyś będziesz mogła do nas dołączyć:D Dobranoc Grubasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 16, 2007 jeeeeeeee :) ta myśl juz lepszejsza. nie szalej za bardzo;) do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 16, 2007 Będę grzeczna ;) Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 17, 2007 A ja idę dopiero teraz spać. Zagrzebałam się w tonach papierzysk i wyjść z nich nie mogę. Ale daję sobie luz do niedzieli do wieczora, a potem od początku. Wczoraj wieczorem przyjechało moje Kochanie i mam zamiar Jemu poświęcić swój czas i ani słówkiem nie wspomnę przy Nim o pracy (zakazałam sama sobie ;) ).Pracoholizm to straszna rzecz, zwłaszcza w piątkową noc (w każdą inną zresztą też). A podobno nauczyciele mają tyle wolnego, ja mam teraz niby ferie :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 17, 2007 Mój też kiedyś trenował koszykówkę, w szkole średniej i na studiach był w drużynie jakiejś tam :) (takiej studenckiej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 17, 2007 Koszykarze są cool :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 17, 2007 z wyjatkiem tych o imieniu Tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 17, 2007 Ale dziś się czuję, jak kopnięta i przydeptana. Położyłam się w końcu o 2. Dobrze, żę Chłopak obudził mnie smsem. Szkoda, że nie mógł tego zrobić osobiście (czasem tak robi jak przyjeżdża do domu). Mam tak straszny bałagan na biurku, że ledwo starcza miejsca na klawiaturę (ścinki papierów, klej, nożyczki, stare gazety do wycinania, koperty, czekolada, aparat fotograficzny, miś od Taty na Walentynki, ćwiczenia, książki, 2 pary majtek i biustonosz wieńczą ten bałaganik - prosto z prania). I po pokoju wszędzie plączą się książki, na podłodze i łóżku. Jak ja to ogarnę? Zabieram się za sprzątanie, dopiero potem zrobię sobie śniadanie, a potem znowu sprzątanie :( Na weekend odpuszczam oprócz pracy jeszcze internet. Jestem cała dla Chłopaka :) . Miłego weekendu, możecie bycie niegrzeczne ;) . Starsza koleżanka Wam pozwala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 17, 2007 MMJ- cudownego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 17, 2007 wlasnie brat wlozyl moja (najlepsza, czarna, ktora mialam ubrana raz, ktora kosztowala ile kosztowala..) bluzke do pralki z bialymi recznikami na 60 stopni. wezcie mnie stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 17, 2007 SUNSHINE, Twój brat pierze?! Tez chce takiego brata... no z małym wyjątkiem... żeby robił to dobrze :) P.S. Swoją drogą podziwiam Cię... Ja bym zamordowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 17, 2007 Cala.. ja czekam az on wroci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 17, 2007 I czyżby jakiś Tomek-koszykarz zalazł Ci za skórę? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 17, 2007 nawet dwoch:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach