Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Wow, aż jedna para spodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Nic innego nie znalazłam. Ale ceny mają bardzo niskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Dziękuję Malutka, ale właśnie już wcześniej wchodziłam na tą stronkę i nie wyświetlają się poszczególne kategorie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, wrócił do mnie mail. Czyzby Twoja poczta nawalala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, a Tobie sie otwieraja np. spodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 nie chce być monotematyczna ale dalej fotek nie ma;P ps mi też się kategorie nie wyświetlają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 mycha.jm@wp.pl albo mycha.jm@wp.eu !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, właśnie spróbowałam i nie otwierają się niestety, tylko główna strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 No wlasnie :/ Ale juz sie z nimi kontaktuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Czyli tak podsumowująć wszystkie Panie oprócz MMJ mają aparaty metalowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, to moja poczta nawala Sprobuje pozniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala i co wraca ci mail? spróbuj jescze raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Z tego co pamietam aparatka z wiekszym stazem ma porcelane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 MMJ wyślij mi aparat Cali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 aparatka z większym stażem ma porcelanę z tego co pamiętam. Zobacz kilka stron wcześniej Dora wklejałaspis kto ma jaki rodzaj aparatu. Ale zdecydowana większość ma aparaty metalowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Jak się pjawi to ją podpytam o kilka spraw, bo ja mam jeszcze tyle wątpliwości a to już za 19 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, napisałyśmy to samo :) Ski, już wysyłam Ci Cali aparat :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 >>>> ski przejrzalem posty i widzialem ze chcesz moja fote - podaj maila bo nigdzie nie moge znalezc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 A powiedzcie bolało na początku?? I jeszcze jedno ja mam bardzo małe usta (kolejny defekt do porawki:)) boje się że bedzie bardzo widać mój aparat:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 mycha.jm@wp.pl ile masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, dziekuje za wyreczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 ja mam 26 widac to w tabelce *Dory* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 X-MAN, ja tez poprosze :) cala14@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 MMJ mam nadzieje ze wysyłasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Aparat zawsze choć trochę widać. Chyba, że założysz lingualny, ale to spory koszt i sepleni się przy tym. Przed założeniem aparatu nie śmiałam się szeroko, teraz ro robię, choć dalej mam wystającą trójkę, a aparat widać :) . Chociaż i tak dalej nie wszyscy go zauważają (pisałam o tym wczoraj i dziś chyba). Ski sprawdź za moment pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, nie podoba Ci sie czasem bolerko na mojej aukcji? Ty lubisz paski :) Biedne czeka na wlascicielke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, ale masz odwagę super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, podaj mi link do swoich aukcji, może ja coś znajdę dla siebie :). Też jesteś szczupła, tylko jesteś bardziej kobieco zbudowana ;) . A ja, to takie jabłuszka mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, wedle życzenia:) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4477220 P.S. Póki co mam mało aukcji wystawionych. Wiekszość się pokończyła. Ale sporo rzeczy czeka na wystawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach