Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisowiANKA_

NIE uwierzyłam w to co zobaczyłam...

Polecane posty

Gość cisowiANKA_

Pamiętam go z 997 i z ktokolwiek widział ktokowliek wie.. taki przystojny wiec rzucił się w oczy.. ehhh..myslalam ze bedzie dobrze.. a dzis czytam...:( http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=126475&scroll_article_id=126475&layout=1&page=text&list_position=1 dożywocie dla zwyrodnialców!!!! i wymiar sprawiedliosci do wymiany:o ehhh...

Gość he he...
i dlatego nie nalezy nigdy płacić okupu. porywacze porywają z zamiarem zamordowania. a złodzieje z policją mają układy i to między innymi wyszło w tym śledztwie.

Gość cisowiANKA_
ale ja nie rozumiem tego.. jak można zabic drugą osobe??? jak w człowieku moze byc tyle zła? tyle niechęci.. jak mozna zabic dla pieniedzy... i myslec , ze to sie nigdy nie wyda:( ja tez uwazam ze nie powinno sie płacic za okup ... ale moze rodzice byli juz tak zdesperowani, że nie wiedzieli co robic?:( ehh

Gość he he...
tego jak mozna zabić drugiego człowieka też nie rozumiem. nikt normalny nie powinien tego rozumieć.

Gość ale sadzic ich sie bedzie
jak ludzi....paranoja!

Gość cisowianka bylas na forum u
axxy?

Też pamiętam tę sprawę....myślałam,że rodzice są troszkę naiwni gdy sądzili,że ich syn jeszcze żyje...a on wtedy jednak żył!Okropna historia....Szkoda młodego człowieka:(