Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Anielica 2007
Witajcie Polecam serię LU trzeba tylko uważać na krem na dzień ten z pompką ma konsystencję mleczka i to bardzo rzadkiego.Ciężko nakładać na rękę i potem rozsmarowywać bo spływa z dłoni za to pod oczy i na noc są dobre.

Gość a którą z wód
toaletowych lub perfumowanych polecacie? Dodam, że lubie raczej mocne, słodkie, korzenne i orientalne zapachy ;)

No ja mam tylko Angelicę i ona jest raczej delikatna, na początku czuć takie soczyste liście, potem aromat kwiatów, takiej fajnej, słodkiej frezji. Trwałość raczej średnia - czuję zapach przez kilka godzin, potem przestaję, choć może po prostu się przyzwyczajam, bo mój chłopak twierdzi nieraz jeszcze wieczorem, że ładnie pachnę ;)

Gość dziewczyny czy któraś
z Was zajmuje się także sprzedażą wysyłkową? bo u mnie konsultantki nie uświadczysz, a ja nie za bardzo chcę się osobiście w to angażować :)

Też myślałam w ten sam sposób, ale zarejestrowałam się i stwierdzam, że to jest tak, jakbyś zamawiała książkę z księgarni, czy perfumy z perfumerii internetowej: nikt nie zawraca Ci głowy limitami, promocjami i nie wiadomo czym. Płacisz za przesyłkę 7zł i to jedyna dodatkowa opłata, jaka Cię obowiązuje. Kosmetyki masz taniej o 27% i nie musisz zamawiać na jakąś określoną kwotę. Na jedno by wyszło, gdybyś zamówiła teraz poprzez internet kosmetyk od konsultantki.

Gość amandus
Co prawda ten wątek był dla dziewczyn, ale cóż... jestem konsultantem i chyba to sie liczy, a nie płeć. Zrsztą zadna z pań nie zabrała głosu w tej sprawie. Użytkowczniczko "Dziewczyny czy któraś" zapraszam do kontaktu ze mną - możemy wszystko ustalić:) moj numer gg 4430523. Pozdrawiam!:)

Gość dziewczyny czy któraś
dzięki amandus 🌻 nr na gg zapisałam i zgłoszę się jak tylko będę w posiadaniu jakiejś wolnej gotówki ;) Pozdrawiam :D

Gość amandus
Bardzo się ciesze. Zamówienia przyjmuje cały czas:)

Gość elmirka87
eh czytam ten wątek i czytam i chyba dalej czegoś nie rozumiem :( wypełniam formularz rekrutacyjny na necie i wysyłam. i tam później jest ta internetowa deklaracja członka klubu (koniecznie muszę mieć przełożonego czy sponsora?) i pisze że ona jest aktywowana przy pierwszym zamówieniu.. ale jak mam coś zamówić skoro nie mam katalogu, tzn wiem, że na necie jest ale jakbym chciała pokazać koleżankom to na żywo zrobi większe wrażenie ;). poprostu wdzięczna bym była za jakieś takie ludzkie opisanie kolejnych etapów zapisywania się. z góry dziękuję!

Gość proszę o odpowiedż
Witajcie,mam pytanie do pań .Kuszą mnie olejki Faberlica z serii ES-4.Ale zastanawiam się jak je stosować przed nałożeniem kremu,po czy razem z kremem i czy są naprawdę dobre jak piszą w ulotce.

Gość fabe
elmirka87 jak potzrebujesz katalogi to napisz mi na meila aders to ci pośle pare sztuk. Mogę też posłać ci deklarację członka klubu. Jak cos to pisz na ilonafaberlic@o2.pl

Gość pipi *5
aj mam taki problem :9 ze bylam konsultantka ale raz czegos nie zamowilam i juz niemialam katalogow na nastepne razy -zeby zamowic i nr do sponsora zgubilam i tyle chcialabym zostac ja opnownie -ale co kiedy znow z jakiegos zamowienia nie wysle? nie bede miala katalogu -co zrobic?

Gość fabe
pipi *5 teraz firma co miesiac posyła nowy katalog kazdej konsultantce nawet jesli nic nie zamówi:) Pozdrawiam

Gość pipi*5
to ja chyba musze sie znow ponownie zalogowac tam u nich - ale poczekam na katalog 03 bo on mnie bardziej interesuje

Ho ho, nowy wygląd strony Faberlic jest o wiele lepszy niż przedtem , no i w końcu jest strefa konsultanta chroniona hasłem. A do tego katalog na marzec :D

Gość Anielica 2007
o co chodzi z tą strefą konsultantek

Gość fabe
Strefa konsultantek jest dostępna tylko dla zarejestrowanych konsultantów. Można tam zobaczyć swoje faktury, swoją grupę itd..

Fabe a Ty masz już hasło do tej strefy? Czy oni je wysyłają do każdego konsultanta , czy trzeba się upomnieć o nie? Ja już się upomniałam i czekam na odpowiedź od B.O.K. :D

Gość fabe
Ja mam hasł, zaraz jak sie zarejestrowałam i złożyłam pierwsze zamówienie to zadzwoniłam i mi podali. Teraz sobie biegam po strefie do woli:)

Ok, hasło już mam ale dopiero od jutra będę mogła z niego korzystać :D

Gość unna
bylam tez konsultantka Faberlic.moja opinia jest taka ze te kosmetyki sa do kitu!!!gorszych nigdy nie uzywalam,kobitki zamawialy ode mnie tylko po jednym razie potem juz nic nie chcialy z tej firmy,i do tego sie musialm nasluchac co ja im wciskam.Bylam konsultantka ponad rok temu i jeszcze mam kosmetki z tej firmy,prawie nieruszone,kupilam ich bardzo duzo,a teraz ich nie uzywam.nie polecam.

Gość olaga-dapolga
unna szkoda,że zrezygnowałaś z bycia konsultantką .Ja po wielu próbach z Avon.Oriflame i innymi markami z średniej półki natrafiłam nareszcie na dobre kremy i kosmetyki.Owszem po gwałtownym przejściu z kremów Avon z dnia na dzień i przejściu na kremy z serii LU miałam uczucie dyskomfortu na twarzy i też miałam chwile zwątpienia.Zaczęłam wprowadzać je stopniowo i w tej chwili moja cera wygląda o niebo lepiej jak po 'złotej" serii Avon.Myślę,że twoje klientki mogły mieć ten sam problem i to je zniechęciło.Nauczona doświadczeniem mówię swoim klientkom aby nie stresowały skóry nagłą zmianą kremu.Poza tym myślę ,że opinie dziewczyn na tym forum też świadczą o dobrej jakości tych kosmetyków.Trzeba tylko dopasować je do swojej skóry.I pamiętaj one mają krótki okres używalności [mało konserwantów-to też o czymś świadczy] tak więc rozdaj je koleżankom ale im nie wciskaj.Piszesz,że ich nie używałaś więc dlaczego twierdzisz,że są do kitu?

Gość unna
oczywiscie ze ich uzywalm,ale dziewczyna ktora mnie wciagnela do tego,poradzial abym zamowila duzo kosmetykow,zebym mogla pokazywac je paniom i reklamowac..i w sumie zostalam z nimi bo ja uzywac nie chce.podam przykalad:stosowalam z faberlic krem i zel na cellulit ok 3 m-cy,ucieszylam sie bo byl tanszy niz np w avonie.no niestety nieskuteczny,a dodam ze nie mialam jakiegos koszmarnego problemu z cellulitem,byl minimalny.no coz faberlic nie pomogl ,pomogl za to avon. Kremy z tej firmy powodowaly ze skora mi sie kleila,doslownie jakbym smarowala sie kleiem.a ten cudowny A17 zdaje sie ze wycofany zostal jak jeszcze bylam konsultantka,wspanial adawka tlenu,dobra na wszystko.no coz nic dziwnego ze zostal wycofany,nie wiem jak teraz,tusz do rzes,boze wystarczylo ze padal snieg a mialam go pod oczami a nie na rzesach itp,no ale moge stwierdzic ze blyszczyki byly super,naprawde najlepsze jakie uzywalam ,tylko na ktrotko starczaly.iecie dziewczyny nie wiem to bylo rok temu,moze cos sie zmienilo,to jest tylko moje zdanie,jak komus sluza te kosmetyki to ok

No najwidoczniej, droga Pani, wiele się zmieniło, bo moja koleżanka zamówiła kilka kosmetyków z serii antycelulitowej i twierdzi, że są bardzo dobre, a używała wcześniej wielu wielu innych, m.in. tych z Avonu, z których nie była zadowolona. Znajoma rodziny wzięła też kilka produktów antycelulitowych, co owocowało tym, że w następnym zamówieniu kupiła kolejne. Podobnie rzecz ma się np. z serią przeciwzmarszczkową, która również została bardzo dobrze przyjęta. Jak widać tak wiele musiało się zmienić w ciągu roku, bo inaczej nie mogę tego sobie wytłumaczyć, a nie chcę podważać niczyjej wiarygodności.

Gość ehhhhhhhmmmmm
co z tymi hasłami do strefy ? nie mogesie zalogowac na podane hasło od nich :( niby ze od 16 ale juz jest 19 i dalej nic..

W ogóle coś ciekawego jest w tej strefie? Ani razu się tam nie logowałam - pewnie dlatego, że nie upomniałam się o hasło :P

W strefie możesz zobaczyć wszystkie swoje i swoich konsultantów faktury. Tak wygląda menu: ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE RAPORTY KONSULTANTA Faktury Twoje Dane Personalne Struktura Grupy Konsultanci z grupy osobistej Konkursy i Promocje: Zestaw dezodorantów DEO Zestaw CT Zamówienie z niespodzianką II 2007 Program Rekrutacyjny II 2007 Krem niespodzianka II 2007 REGULAMIN KLUBU FABERLIC i to tyle , nic ciekawego.

Aha, dzięki, Cleo. Czyli nic ponad to, czego można by się spodziewać. Ja dostałam kilka dni temu paczkę, fajną rzecz wyłowiłam: - krem-maska A-8, przeznaczony do suchej skóry - bardzo dobrze nawilża, ujędrnia i napina skórę, poprawia jej kondycję i wygładza. Na noc zostawiłam sobie jak krem, rano skóra wyglądała zdrowo. Krem nie przetłuszcza nawet mieszanej cery, bardzo dobrze się wchłania. Godny polecenia. - wzięłam sobie jeszcze pomadkę modelującą, ale kolory są zupełnie inne niż w katalogu. Pomadka w zasadzie nie nabłyszcza, jest matowa i kryjąca. Nawilża nieco, ale nie natłuszcza. Kolory są bardzo jaskrawe. Jestem z niej średnio zadowolona.

O to dobrze wiedzieć, bo ja miałam chrapkę na tą modelującą pomadkę, właśnie z powodu delikatnych kolorów jakie są w katalogu. A co do tej maski , to czy ona też ma taką żelowo-kremową konsystencję jak krem na dzień z tej samej serii? Ten krem jest super , ale do cery suchej to on się nie nadaje. Ja mam mieszaną i jest w sam raz :)

Gość pytanko11111111111
cześć dziewuszki mam pytanko ,chciałabym zostać konsultantka faberlick ,przegladałam ich stronke i nie moge znaleść informacji do jakiej kwoty pieniężnej można zamawiać kosmetyki z odroczonym terminem płatności .Jest jakiś limit