Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich s膮dzicie?

Polecane posty

Go艣膰 amandus
Te 偶ele s膮 艣wietne! Co miesiac mam kilka zamowien na nie a jak je w膮cham to a偶 mi sie chce je skosztowa膰, odstrasza mnie jedynie informacje, 偶e s膮 tylko do zewn臋trznego stosowania;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bogus26
Dzi艣 dosta艂am zam贸wienie dwie wody toaletowe KAORI s膮 z terminem do kwietnia 2007 czy mo偶na je jako艣 wymieni膰 poniewa偶 wody tak szybko si臋 nie z u偶yje a i klient nie b臋dzie szcz臋艣liwy .Rozumiem dla nas czyli konsultantek jako niespodzianka ok ale dla klient贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhmmm
a do kiedy mo偶na by艂o zamawia膰 ten zestaw niespodzianka? chcia艂am zam贸wi膰 sobie dzisiaj a tu lipa :( w takim wypadku poczekam do ko艅ca miesiaca i wtedy z艂o偶e zam贸wienie - mo偶e trafi sie jeszcze jaka艣 klientak. Wydaje mi si臋 jednak 偶e by艂o to wa偶ne do 23 marca.. Czy to dzia艂a na zasadzie - do wyczerpania zapas贸w? nawiasem m贸wi膮c osobi艣cie jestem zadowlona z kosmetyk贸w tej firmy, ale jako艣 mam malo klintek, w tym miesiacu b臋dzie bardzo male zam贸wienie:( ciekawa jestem co je odstrasza.. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bogus26
jak si臋 nie myle to od 9-23 ja wczoraj robi艂am zam贸wienie i ju偶 dzi艣 dosta艂am mo偶e maj膮 ograniczon膮 ilo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhmmm
na to wyglada :( ehhh szkoda, jak pisza ze do 23 to myslalam ze do tego dnia obowiazuje, buuu

Udost臋pnij ten post

Je艣li chodzi o peeling Q6 , to ja jestem z niego bardzo zadowolona. Ma on kremow膮 konsystencj臋, dobrze 艣ciera nie podra偶niaj膮c sk贸ry. Co do Kaori, to my艣l臋, 偶e to przesada , 偶eby sprzedawa膰 t臋 wod臋 z tak kr贸tkim terminem wa偶no艣ci. Ja te偶 kupi艂am dla mamy i mia艂 termin do kwietnia. Mo偶e by to zg艂osic do centrali ??

Udost臋pnij ten post

Ja sk艂ada艂am zam贸wienie 21.03 ko艂o 15.00 to niespodzianki jeszcze by艂y. yhmmm mia艂as pecha. Chocia偶 to si臋 oka偶e dopiero jak zobacze zawarto艣膰 niespiodzianki ;-)

Udost臋pnij ten post

Ja raz zam贸wi艂am paczk臋 niespodziank臋 i ju偶 tego wi臋cej nie zrobi臋. Kosmetyki maj膮 naprawd臋 kr贸tki termin wa偶no艣ci. Wol臋 zam贸wic 3 ta艅sze kosmetyki z katalogu , kt贸re mi si臋 przydadz膮 ni偶 5 , kt贸re nie b臋d膮 mi potrzebne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fabe
Faktycznie, te paczki niespodzianki to wyprzeda偶e magazynowe. Nie macie czego 偶a艂owa膰.

Udost臋pnij ten post

wiecie co ja zamawia艂am oko艂o 12- tego marca i dostalam fajna ta paczk臋 niespodziank臋, mo偶e te paczki niespodzianki i to co w nich jest zale偶y od terminu ich zam贸wienia i tego co maja jeszcze na magazynie. Mo偶e im wcze艣niej zam贸wisz tym fajniejsze rzeczy dostaniesz w takiej p. niespodziance.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani_W
Kto z Was wchodzi na stron臋Faberlic STREFA? Mam has艂o od bazy i komp nie chce mnie zalogowac:( A bardzo jestem ciekawa co oni tam pisz膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
witam :) bardzo mnie zainteresowa艂a ta firma kosmetyczna i chcia艂abym zosta膰 konsultantk膮, czy jest kto艣 mo偶e z Wroc艂awia?

Udost臋pnij ten post

Jesli chcesz zostac konsultantk膮 wejd藕 sobie na strone producenta i tam dowiesz sie wszystkiego o tym jak sie wpisa膰 itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
dzi臋ki dziewczyny. mam nadziej臋 , 偶e mi si臋 uda z t膮 firm膮 .A wi臋c do艂膮czam do Was Faberliczek:)

Udost臋pnij ten post

Cze艣c kirikum, a moze chcia艂abys sie wpisac do jeszcze jednej firmy produkuj膮cej kosmetyki, ja np sprzedaje faberlic i ta drug膮 firme i mama zawsze super zam贸wienia. Jesli chcia艂abys wiedziec cos wi臋cej odezwij sie na gg 910429. Pozdrawiam i ciesze sie, 偶e bedziesz wsr贸d nas. Pa!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amandus
Drogie Panie mam pytanie:) W jakiej formie s膮 "delikatne cienie do powiek" MF 1001-1006 ze strony 94 w katalogu kwietniowym? One s膮 tak jak GC 1201-1205 (str.20)? czy to jest kredka czy dziala na zasadzie podobnej jak pomadka? Nie wiem czy jasno to napisa艂em, ale mam nadzieje ze kto艣 to zrozumie;) prosze o pomoc:)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 wszystkim, jestem now膮 konsultantk膮 tej firmy, bardzo ciesz臋 偶e kosmetyki maj膮 dobr膮 opini臋 , Na pocz膮tku troszk臋 si臋 obawia艂am ale teraz w膮tpliwo艣ci si臋 rozwia艂y. Prowadz臋 jeszcze dystrybucj臋 perfum FM , mo偶e s膮 zainteresowani wst膮pienia do tej firmy. te偶 s膮 super. Zapraszam moje gg 8498594

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fabe
Jak tak wszyscy si臋 chwal膮 co maj膮 dodatkowo, to ja te偶 napisze, a co mi szkodzi:) Ja te偶 zajmuj臋 si臋 dystrybucj膮 perfum Federico Mahora. Dodatkowo jestem w Oriflame i Avonie. Je艣li kto艣 chce przyst膮pi膰 do jakie艣 firmy to piszcie na gg 8791381 Zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
troch臋 艣miesznie bo jestem tez konsultantk膮 oriflame- nie do konca ta firma mis ie podoba, teraz chce si臋 zapisac do faberlic i przedwczoraj wys艂a艂am do fm:) DZiewczyny mam problem jednka zale偶a艂oby mi na kims kto jest z Wrocka podrzuci艂 katalog, bo niestety tzreba jeszcze z艂o偶yc zam贸wienie 偶eby zostac przyj臋tym do fabrelic:( czy kto艣 poratuje? chcia艂abym ruszy膰 , zebrac troche zam贸wien i wtedy zapisa膰. Help..Wroc艂awianki ulitujcie si臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sema83
co艣 te linki nie chcia艂y dzia艂a膰: www.faberlicforum.mojeforum.net

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 kirikum, je艣li nie znajdziesz nikogo z wroc艂awia to 艣mia艂o mo偶emy zrobic tak jak wczoraj m贸wi艂y艣my. Pozdrawiam. Pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhmmm
czy korzytsa艂a mo偶e kt贸ra艣 z Was dziewczyny z takiej "promocji" jak z艂贸偶 zam贸wienie do dnia tego i tego na kwote powyzej X z艂 a dostaenisz kosmetyk gratis, za ka偶de wydane X z艂 kolejny ? i czy warto z tego korzystac? mam na mysli to, czy w tych promocjach r贸wnie偶 pozbywaj膮 sie kosmetyk贸w z kt贸rkim terinem wa偶nosci jak przy paczkach niespodziankach?

Udost臋pnij ten post

Ja dosta艂am w ten spos贸b kilka rzeczy i w tym wypadku akurat daty przydatno艣ci s膮 w porz膮dku. Jedynie ju偶 na cudowne superpromocje typu ile艣tam kosmetyk贸w za 15z艂 ju偶 wi臋cej si臋 nie skusz臋 - tylko w tym przypadku zawiod艂am si臋 na terminach przydatno艣ci. Kosmetyki, kt贸re przychodz膮 jako gratis do zam贸wienia powy偶ej 125z艂 s膮 z regu艂y OK. Warto jednak si臋 zorientowa膰, czy oferowany kosmetyk jest z bie偶膮cej oferty producenta - je艣li nie i ju偶 od d艂u偶szego czasu tego produktu nie by艂o w katalogu, istnieje wi臋ksze prawdopodobie艅stwo, 偶e jego termin przydatno艣ci nie b臋dzie taki, jak by sobie mo偶na by艂o 偶yczy膰. Je艣li jest to rzecz z bie偶膮cej oferty, powinno by膰 wszystko OK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fabe
Ju偶 od kwietnia super promocja!!! Je艣li kupisz w dniach 1-10.04.2007 kosmetyki za 70 z艂 w cenach katalogowych otrzymujesz produkt piel臋gnacyjny z srii AROMA COLLECTION za 0.99z艂. Dodatkowo za ka偶de 200 z艂 z twojego zam贸wienia mo偶esz dom贸wi膰 1 sztuk臋 wybranego zapachu w niepowtarzalnej cenie 10,90z艂.(EDP7, EDP6, EDT4) 11-30.04.2007 z艂贸偶 zam贸wienie za minimum 125 z艂 a otrzymasz Tonizujacy 偶el-krem do n贸g za 0,99 z艂. Fajne te promocje w kwietniu zrobili:D

Udost臋pnij ten post

Hej! Czy kt贸ra艣 z was mog艂aby wypowiedzie膰 si臋 na temat kremu RSO2? Jedna z klientek stwierdzi艂a, ze nie spe艂ni艂 jej oczekiwa艅 bo si臋 藕le rozprowadza i nie koloryzuje. mam na niego kolejne zam贸wienia i nie wiem czy odradzi膰, czy to by艂o tylko indywidualne odczucie? :->

Udost臋pnij ten post

W majowym katalogu maj膮 byc farby do w艂os贸w. Wygl膮daj膮 bardzo interesuj膮co, ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 :)

Udost臋pnij ten post