Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość amandus
Te żele są świetne! Co miesiac mam kilka zamowien na nie a jak je wącham to aż mi sie chce je skosztować, odstrasza mnie jedynie informacje, że są tylko do zewnętrznego stosowania;)

Gość bogus26
Dziś dostałam zamówienie dwie wody toaletowe KAORI są z terminem do kwietnia 2007 czy można je jakoś wymienić ponieważ wody tak szybko się nie z użyje a i klient nie będzie szczęśliwy .Rozumiem dla nas czyli konsultantek jako niespodzianka ok ale dla klientów

Gość yhmmm
a do kiedy można było zamawiać ten zestaw niespodzianka? chciałam zamówić sobie dzisiaj a tu lipa :( w takim wypadku poczekam do końca miesiaca i wtedy złoże zamówienie - może trafi sie jeszcze jakaś klientak. Wydaje mi się jednak że było to ważne do 23 marca.. Czy to działa na zasadzie - do wyczerpania zapasów? nawiasem mówiąc osobiście jestem zadowlona z kosmetyków tej firmy, ale jakoś mam malo klintek, w tym miesiacu będzie bardzo male zamówienie:( ciekawa jestem co je odstrasza.. Pozdrawiam

Gość bogus26
jak się nie myle to od 9-23 ja wczoraj robiłam zamówienie i już dziś dostałam może mają ograniczoną ilość

Gość yhmmm
na to wyglada :( ehhh szkoda, jak pisza ze do 23 to myslalam ze do tego dnia obowiazuje, buuu

Jeśli chodzi o peeling Q6 , to ja jestem z niego bardzo zadowolona. Ma on kremową konsystencję, dobrze ściera nie podrażniając skóry. Co do Kaori, to myślę, że to przesada , żeby sprzedawać tę wodę z tak krótkim terminem ważności. Ja też kupiłam dla mamy i miał termin do kwietnia. Może by to zgłosic do centrali ??

Ja składałam zamówienie 21.03 koło 15.00 to niespodzianki jeszcze były. yhmmm miałas pecha. Chociaż to się okaże dopiero jak zobacze zawartość niespiodzianki ;-)

Ja raz zamówiłam paczkę niespodziankę i już tego więcej nie zrobię. Kosmetyki mają naprawdę krótki termin ważności. Wolę zamówic 3 tańsze kosmetyki z katalogu , które mi się przydadzą niż 5 , które nie będą mi potrzebne.

Gość fabe
Faktycznie, te paczki niespodzianki to wyprzedaże magazynowe. Nie macie czego żałować.

wiecie co ja zamawiałam około 12- tego marca i dostalam fajna ta paczkę niespodziankę, może te paczki niespodzianki i to co w nich jest zależy od terminu ich zamówienia i tego co maja jeszcze na magazynie. Może im wcześniej zamówisz tym fajniejsze rzeczy dostaniesz w takiej p. niespodziance.

Gość pani_W
Kto z Was wchodzi na stronęFaberlic STREFA? Mam hasło od bazy i komp nie chce mnie zalogowac:( A bardzo jestem ciekawa co oni tam piszą:)

Gość kirikum
witam :) bardzo mnie zainteresowała ta firma kosmetyczna i chciałabym zostać konsultantką, czy jest ktoś może z Wrocławia?

Jesli chcesz zostac konsultantką wejdź sobie na strone producenta i tam dowiesz sie wszystkiego o tym jak sie wpisać itd.

Gość kirikum
dzięki dziewczyny. mam nadzieję , że mi się uda z tą firmą .A więc dołączam do Was Faberliczek:)

Cześc kirikum, a moze chciałabys sie wpisac do jeszcze jednej firmy produkującej kosmetyki, ja np sprzedaje faberlic i ta drugą firme i mama zawsze super zamówienia. Jesli chciałabys wiedziec cos więcej odezwij sie na gg 910429. Pozdrawiam i ciesze sie, że bedziesz wsród nas. Pa!!!!!!!!!!!!!!

Gość Amandus
Drogie Panie mam pytanie:) W jakiej formie są "delikatne cienie do powiek" MF 1001-1006 ze strony 94 w katalogu kwietniowym? One są tak jak GC 1201-1205 (str.20)? czy to jest kredka czy dziala na zasadzie podobnej jak pomadka? Nie wiem czy jasno to napisałem, ale mam nadzieje ze ktoś to zrozumie;) prosze o pomoc:)

Cześć wszystkim, jestem nową konsultantką tej firmy, bardzo cieszę że kosmetyki mają dobrą opinię , Na początku troszkę się obawiałam ale teraz wątpliwości się rozwiały. Prowadzę jeszcze dystrybucję perfum FM , może są zainteresowani wstąpienia do tej firmy. też są super. Zapraszam moje gg 8498594

Gość fabe
Jak tak wszyscy się chwalą co mają dodatkowo, to ja też napisze, a co mi szkodzi:) Ja też zajmuję się dystrybucją perfum Federico Mahora. Dodatkowo jestem w Oriflame i Avonie. Jeśli ktoś chce przystąpić do jakieś firmy to piszcie na gg 8791381 Zapraszam

Gość kirikum
trochę śmiesznie bo jestem tez konsultantką oriflame- nie do konca ta firma mis ie podoba, teraz chce się zapisac do faberlic i przedwczoraj wysłałam do fm:) DZiewczyny mam problem jednka zależałoby mi na kims kto jest z Wrocka podrzucił katalog, bo niestety tzreba jeszcze złożyc zamówienie żeby zostac przyjętym do fabrelic:( czy ktoś poratuje? chciałabym ruszyć , zebrac troche zamówien i wtedy zapisać. Help..Wrocławianki ulitujcie się..

Gość sema83
coś te linki nie chciały działać: www.faberlicforum.mojeforum.net

cześć kirikum, jeśli nie znajdziesz nikogo z wrocławia to śmiało możemy zrobic tak jak wczoraj mówiłyśmy. Pozdrawiam. Pa

Gość yhmmm
czy korzytsała może któraś z Was dziewczyny z takiej "promocji" jak złóż zamówienie do dnia tego i tego na kwote powyzej X zł a dostaenisz kosmetyk gratis, za każde wydane X zł kolejny ? i czy warto z tego korzystac? mam na mysli to, czy w tych promocjach również pozbywają sie kosmetyków z którkim terinem ważnosci jak przy paczkach niespodziankach?

Ja dostałam w ten sposób kilka rzeczy i w tym wypadku akurat daty przydatności są w porządku. Jedynie już na cudowne superpromocje typu ileśtam kosmetyków za 15zł już więcej się nie skuszę - tylko w tym przypadku zawiodłam się na terminach przydatności. Kosmetyki, które przychodzą jako gratis do zamówienia powyżej 125zł są z reguły OK. Warto jednak się zorientować, czy oferowany kosmetyk jest z bieżącej oferty producenta - jeśli nie i już od dłuższego czasu tego produktu nie było w katalogu, istnieje większe prawdopodobieństwo, że jego termin przydatności nie będzie taki, jak by sobie można było życzyć. Jeśli jest to rzecz z bieżącej oferty, powinno być wszystko OK.

Gość fabe
Już od kwietnia super promocja!!! Jeśli kupisz w dniach 1-10.04.2007 kosmetyki za 70 zł w cenach katalogowych otrzymujesz produkt pielęgnacyjny z srii AROMA COLLECTION za 0.99zł. Dodatkowo za każde 200 zł z twojego zamówienia możesz domówić 1 sztukę wybranego zapachu w niepowtarzalnej cenie 10,90zł.(EDP7, EDP6, EDT4) 11-30.04.2007 złóż zamówienie za minimum 125 zł a otrzymasz Tonizujacy żel-krem do nóg za 0,99 zł. Fajne te promocje w kwietniu zrobili:D

Hej! Czy któraś z was mogłaby wypowiedzieć się na temat kremu RSO2? Jedna z klientek stwierdziła, ze nie spełnił jej oczekiwań bo się źle rozprowadza i nie koloryzuje. mam na niego kolejne zamówienia i nie wiem czy odradzić, czy to było tylko indywidualne odczucie? :->

W majowym katalogu mają byc farby do włosów. Wyglądają bardzo interesująco, już nie mogę się doczekać :)