Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Izabela B
U mnie właściwie prawie nie sprzedaje perfum..jakoś nie ma popytu :/ Nikt u mnie ich nie zamowil :/

Gość funieczka
kaori mi się nie podoba, moim klientkom też nie, aora- nie za trwała, ale parę osób kupiło, bo cena niska, ale najjwiększym popytem cieszą się- donna felice - są naprawdę śliczne, polecam...

Gość Izabela B
To fakt, donna felice jest naprawde ladna :) jedna osoba zmawiala u mnie.

Gość Izabela B
W lipcu już farb napewno nie będzie,bo nie ma ich nawet w sierpniowym katalog. A pozatym widziałyście w sierpniowym katalogu jaka podwyżka ceny za perfumę AoRA? 45 zł !!!

Gość agusha00
hey dziewczyny dzwoniłam do formy i powiedzieli mi ze farby najwcześniej pokażą sie kolo 15 lipca

w sierpniu to juz ceny są przesadzone , te nowe serie są bardzo drogie w porownaniu do ich starych wersji . Zele prawie 12zl za 200ml ... hehe

Gość Izabela B
Coraz bardziej przeginaja z cenami..chyba zaczely sie kosmetyki lepiej sprzedawac i uderzyla im woda sodowa do glowy :/ Niedlugo nie bedzie nikt chcial nic zamowic :/

Dzięki za opinie. W końcu się zdecydowała na Aorę. Ja zamówiłam sobie próbki donna felice i Uomo Felice. Nie wiecie czy są trwałe, bo może nam się spodobają z mężem.

Gość funieczka
moim zdaniem jak i moich klientek, donna i uomo felice są trwałe i naprawdę ładne....no ale ich cena w katalogu sierpniowym mnie zszokowała....

szkoda, że tak windują ceny. A z tymi katalogami to ja im życzę powodzenia :(

szkoda, że tak windują ceny. A z tymi katalogami to ja im życzę powodzenia :(

na moich ciuchach slabo trzymaja się perfumy Donna Felice :( ale są tak sliczne ze wybaczam im to:)

dziewczyny, mam pytanie: W katalogu na lipiec jest promocja na ostatniej stronie- tusz i puder w kamieniu za 29 zł.. Ten sam tusz jest w katalogu, ale o nieco innym kodzie. Czy ten z promocji może mieć krótki termin przydatności, albo jakąś inną wadę? bo już mnie nic nie zdziwi :(

A ja mam pytanie dotyczące deklaracji, bo trochę się już w tym pogubiłam. Tam jest okienko w którym należy wpisać nadany mi numer konsultanta, tylko że jeszcze tego numeru nie mam, jeśli dobrze zrozumiałam to nadadzą mi go przy pierwszym zamówieniu, wtedy też deklaracja będzie zarejestrowana, więc co? Mam zostawić to pole puste i oni tam ten numer później wpiszą? Pogubiłam się. I jeszcze jedno: Mamy tam wpisywać wszystko drukowanymi literami, ale chyba nic się nie stanie jeśli adres email wpiszę normalnymi? Może to dziwne pytania, ale chwilowo jestem w kropce

Aha, dzięki, a jeśli jeszcze mogę spytać to kiedy oni mnie o tym moim numerze powiadomią? W mailu jakimś czy to z zamówieniem przyjdzie?

Gość anna.roszyk
Hejka. Od 4-ech miesięcy jestem konsultantką Faberlic. Już dosyć dużo produktów zdążyłam zamówić i wypróbować na sobie, i szczerze powiem że jestem bardzo zadowolona. Nic mnie nie uczula, co ważne ponieważ moja skóra rożnie reagowała na eksperymenty z kremami czy balsamami do ciała. Z zawodu jestem kosmetyczką więc nie mam problemu żeby wytłumaczyć dziewczyną jak działają dane składniki na skórę i jak dobrze ją pielęgnować. Ceny rewelacyjne, atrakcyjne, na kieszeń każdego. Jedyne co w moim rejonie odstrasza klientki to język rosyjski na opakowaniach. Kiepsko się tłumaczy co i jak dlatego do każdego katalogu dołączam historię firmy żeby sie zaznajomiły. Czy też wasze klientki były sceptycznie nastawione do tego ?aje sie coraz bardziej popularna i cieszę sie również z tego że dołączyłam do grupy :) Pozdrawiam Konsultantki, klientki no i przyszłe klientki również :) Zapraszam do współpracy dziewczyny z Wielkopolski a szczególnie Leszna i regionu :) anna.roszyk@onet.eu Cieszę sie że firma st

To znowu ja :| Wypełniłam formularz osobowy, już nawet dzisiaj do mnie dzwonili z faberlica, potwierdziłam chęć współpracy, powiedziałam że dokumenty jutro faksem i pocztą poślę i że będę zamawiać... Wypełniłam teraz zamówienie i tam znowu to okienko że mam wpisać ten numer rejestracyjny, postanowiłam je zignorować, powypełniałam resztę, dałam na wyślij... Zamówienie wskoczyło mi do tej tabelki pod dołem, ale jednocześnie na górze na czerwono że muszę wypełnić wszystkie pola z gwiazdką (czyli brakuje mi tego numeru) Ale skoro to mi wskoczyło do tej tabelki pod dołem to zamówienie chyba poszło? Oni to jeszcze jakoś potwierdzą mailem? Niech mi dadzą w końcu ten numer bo zeświruję ;)

Gość Iwona.Faberlic
Cześć, wyślij proszę do mnie maila to podpowiem Ci co masz zrobić, żeby skutecznie złożyć zamówienie:)

No już wysłałam, wystarczyło w tym okienku wstawić myślnik \"-\" ;) a tyle się przy tym nakombinowałam ;) Wyskoczyło mi okienko że zamówienie wysłane poprawnie, potwierdzenie mailem też dostałam ;) Dziękuję za odpowiedzi :)

qrde zmienili program bonusowy , uwazam ze jest mniej korzystny niz byl do tej pory , przynajmniej poziom 14%

Jeśli dobrze widzę, to w nowym katalogu napisali cenę perfumu Donna Felice jako 64,00 zł przekreślając cenę 60 zł. Czyli taka promocja , że droższy. Te ich ceny to wogóle przegięcie. Balsam brązujący Dove kupowałam za 12 zł z groszami po promocji, a u nich 14,90 i to mniejszy...ten żel bazujący. Ludzie wolą kupować w sklepie, pomacać, dotknąć, powąchać. Jest taniej i więcej, stracimy Klientów.

Gość FABERLIANKA
Mam pytanie jak stworzyc grupę.... Jeżeli mam osobę chętną do zostania konsultantką co nalezy dalej zrobić. prosze o odpowiedz

Gość FABERLIANKA
chCIAŁABYM SIE ZAPYTAC JAK STWORZYC GRUPE... MAM CHCETNA OSOBE DO ZOSTANIA KONSULTANTKA I CO DALEJ MAM ZROBIĆ????

Gość Mrs
"szukam konsultanki Faberlica z Żyrardowa lub okolic...