Gość ale tu fajna impreza Napisano Kwiecień 22, 2007 to ja na tym koniu po większą partię rakiji pojadę starczy i dla konia i dla nas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Nojka graj bo ludzie uciekaja cos z zyciem dziewczynko .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 coperto nie odchodź...belvo...konik dostał avovado z talerza...a zaprowadzimy go później do boksu....szarooka zakręć bioderkami http://www.youtube.com/watch?v=IWKhbR33bww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Siostrzyczko, ja Ciebie w dwoch slowach rozumiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 Nokjo!-- poloz konika do lozeczka i wracaj do nas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Nojeczko, bez pospiechu, ale o wiecej usmiechu poprosze:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 konika trzeba szanować...nie wolno dawać wódki....idę po wodę i jabłuszka dla niego a na deser cukier w kostkach a wy tu szybciutko do samby....stefciu...obraziłeś się...coś Cię nie widzę? http://www.youtube.com/watch?v=kN1Yd0Pnad0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stekan Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 A a a gzdie moj koolegaaa?? juz jestem pijany . czy ktos ze mna zatanczy------- czego sie boisz glupia, czemu nie chcesz isc na calosc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 O tak az strasznie Nojus wykanczylas konika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 do mazura dziewczyny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ...no dobrze stefanku...biały taniec...ja proszę do tego utworu.... http://www.youtube.com/watch?v=btiO3kHfXc4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 Nokjo! masz racje, juz podaje na tacy cukier w kostkach, a ile tych kostek moge mu dac. Oj! Stefciu cos glowka slaba, twoj kolega tam tanczy-- popatrz jak ladnie to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Stefciu, odaje sie w tancu Tobie cala no to z kopyta konik rwie:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 Nkojo!! Trzymaj Stefcia--- bo sie nam przewroci!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ....i dla kochanych dziewczynek dzielnie trzymających się na nóżkach...super utwór aha i przyprowadziłam Wam super facetów na ten jeden taniec http://www.youtube.com/watch?v=q5a0OAtzrXE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Widze ,ze cos malo bawisz damy:) Kochany Bawidamku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 Ennkaa__ przeciez ty mysz sie jeszcze ze mna spotkac, on ci moze krzywde zrobic-- popatrz jaki on pijany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Trudno zaprosze Karolka:) KAROLKUuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawi damek Napisano Kwiecień 22, 2007 Wykapalem sie w zimnej wodzie-- juz dobrze sie czuje, ale kto tak na mnie krzyczy!!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 juz zarzucam bioderkiem w rytm tej gorącej samby___ az mi te kolorowe piora powylatywały a dyferencjału ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 no ja się zasiedziałam...uciekam tylnym wyjściem ale wy bawcie się proszę!!!!!!....a ten utwór dedykuję belvie http://www.youtube.com/watch?v=6Ml3NUIDpFg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawi damek Napisano Kwiecień 22, 2007 Zapraszam was wszystkie do koleczka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Karolku, przedstaw sie DAMOM:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 dziewczyny juz chyba sie zmeczylam , odprowadze blizniaczke do domu i koniec balu panno lalu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 O zywil sie Stefanek po tym klapsie w policzek..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Ja lubie ten utwor Santany :-) Troche sie zmeczylam tym podskakiwaniem.... Dobrze ze jest cos spokojnego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2007 Dziekuje za mila zabawe i dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Nie obraz sie Damkubawi , ale ktos mondry powiedzial Cytuje " Jak chama z rana w morde nie strzelisz to caly dzien glupi chodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 żegnam Was milutko, mnie juz sie nogi plączą , nie mowiąc o reszcie. pamietajcie położyc konia spać nich chłopisko sie wyspi. Całuje mocno papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Sory!!!!!!!!!! Ale to taki cytat sama sie strasznie usmialam jak go przeczytalam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach