Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

witajcie moje drogie Libra ja tak czekałam na buraczki i tam gdzie posiałam zaczęłam kwiatki sadzić i okazało sie ze czerwone kiełki w ziemi to własnie buraczki . Posiałam drugi raz i znów jak nie doczekam sie to zapomne gdzie posiane :D Miłej niedzieli, ide na działeczkie kafeee i ewentualnie grilka zrobie 🌼👄🖐️

Gość Stefek bawidamek
Dzien dobry Paniom! WSzystkie witam i caluje raczki! Zofinko z tak urocza Dama piwka sie chetnie napije:) Copertko pozdrawiam , Eneczko i wszystkie pozostale👄 Brunetki Blondynki ja wszystkie was dziewczynki calowac chce ... Ps. Czuje sie lepiej i musze wam troszke podokuczac:)

witam was moeje kochane dziewczyny nie było mnie prze kilka dni ... juz enneczka sie martywiła o mnie...miała racje pracowałam.. w piatek wieczorem skonczyłam prace o21 -ej i razem z dziewczynami poszłysmy do pubu na piwko ... było fajowo , bo kazda chciała sie wyluzowac po całym tygodni ....zeszło nam do 22.30 . Puby są klimatyczne bo w obrebie starego rynku... jest ich duzo, jeden obok drugiego.. drugim powodem były imieniny i obiecałam dziewczynom , ze postawie piwko z soczkiem http://www.sknh.uni.lodz.pl/poziom2/rynek.htm własnie pod tymi arkadami pijemy chłodne piwko , a po przeciwnej stonie pracyje i chce tu wyprostowac enneczke... nie pracyje w szpitalu... widocznie mylnie zinterpretowała \"dyzury\" na ktore chodze w soboty do prcay... po prostu tak nazywamy te soboty jestem umysłem ścisłym i analitycznym , ale w zyciu nie w medycynie... ale za to mam stycznosc z klientami ... pieszczotliwie nazywamy ich \"pacjetami\" ... to taki nasz żargon przesle wam troche wrzutek, bedziecie miały namiastke moich łódzkich klimatow po ktorych sie poruszam codziennie http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Stare_Miasto_brzeg_Lodz.JPG http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Fontanna_Staromiejski_Lodz2.jpg http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Park_Staromiejski_Lodz.JPG

witam i dobrej nocy zarazem życze dopiero co do domu weszłam byłam no miejsza oto gdzie może kiedys lub w innych okolicznościach powiem nooo to ja sprostuje tez eneczkie z medycyną to ja mam co nieco wspólnego czym chwalić sie raczej nie lubie lubie swój zawód ale.....mamy dziwny kraj stefku ty nasz rodzynku a dokuczaj nam dokuczaj aby delikatnie:D belvoo ja tez za mendelkiem tęsknie i pozstałymi Paniami, iskiereczka emerytka nie wspomne ze brak Gabi i Samej do mięłgo kofaniutkie paaaaa

szarooka moja droga a moje miasteczko na fotosiku widziałas?

zofiko Tobie obiecuje ze z powodu nastepnej chandry ino i tylko wyłacznie z Tobą sie napije - napój Ty wybierze :D:D:D

Moje kochane Babeczki! Ja tez dopiero wrocilam, ale z kiosku! Ze zdrowiem juz lepiej to zmienilam Mm o 17-tej.. Szarooka kochana sorry, ze zmienilam Ci zawod,ale jestem ciezko-kapowliwa:)👄 Copertko, milutko pozdrawiam i ciesze sie ,ze wszystko OK..👄 Blvo TY nasza wesola kochana tancerko👄 Panie Stefku i wszystkie Babki ktore nie wymienilam cmokam👄👄 i pozdrawiam 👄👄

Ja caly dzien dzisiaj przepielilam w ogrodzie... Lojojoj jaki on wielki a ja mam tylko dwie raczki.. Pamietacie taki wierszyk z lat dziecinnych \"pucu, pucu, chlastu chlastu nie mam raczek jedenastu za to mam dwie raczki male LECZ DO PRACY DOSKONALE :-(\" No moj mily ( z rekami pianisty) jest tez tego zdania i mysli ze samo sie wszystko robi.. Ja po tych wczorajszych balach mam jeszcze apetycik na wiecej.. he he Czy kiedys wam wyslalam to ?? Jezeli tak to przepraszam za powtorke ale dla mnie to jest takie wakacyjne i ... i co jeszcze? Wypowiedzcie sie kochane http://www.dailymotion.com/visited/search/lambada/video/x5nc2_kaoma-lambada

Wiatm was moje kochane dziewczyny upały nie z tej ziemi, ale pocieszajace , ze bedzie wszystko rosło czekam z utesknieniem na truskawki zrobie sobie je ze smietana i wtrzachne pełna salaterke zamiast np. jakiejs golonki czy schabowego heheheh... na obiad! copertko kochana , jesli mozesz to przesyłaj wszystko co jest zwiazane z twoim miastem ... nie miałam szczescia go zobaczyć ... moze to tylko moje gapostwo... utożsamiam sobie miejsce z dana osoba ...moja wyobraznia otwiera sie bardziej na to wszystko... moge sobie wtedy pomyslec , ze w tym miejscu była albo jest własnie copertka ... i ja to widze .. te same ulice , domy sklepy i dzrewa,... tak to poprostu odbieram...lubie poznawac nowe miejsca.. i do tego jestem ciekawa całego świata... dlatego wedruje po nim oczywiscie wirtualnie kiedy mam tylko czas ... mam podłaczony program \"Eath google\"... cos wspaniałego... dzieki niemu mogłam zobaczyc miasto w ktorym mieszka moj brat Sasskatoon...(nie widziałam sie z nim blisko 20 lat).. kiedy przyjechałą do mnie jego corka pokazała mi nawet dom w ktorym mieszkaja.... zdjecia stelitarne sa bardzo dokładne .. na ulicach widac wyraznie nawet samochody jadace po ulicach... program jest wysmienity moje zainteresowania sa tylko i wyłacznie spowodowane tym , ze jestem zapaloną geograficzka... no niestety przez moja głupote( bo inaczej tego nie mozna nazwać) nie dokonczyłam rozpoczetych studiow na tym wydziałe... pasja zostałą moze za długo sie rozwodziłam na swoj temat i o moich fanaberiach całuje was mocno lece do swoich zajec domowych o pozniej do pacuńki pa pa wpadne wieczorkiem

Dlaczego tu tak dzisiej cicho??? Moje kochane klubowiczki! Wpadlam na chwilke a tu takie pustki!!!! Rozumiem pogoda dopisuje:)To wszystkie Alibabki w plener do Nojeczki pojechaly:-D Kochane Majtki!!! Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i caluje!!!!! Bevelo, urocze to twoje miasto!!

Ja dzisiaj cala noc nie spalam wiec ruszam sie jak mucha w smole..i nawet nie ide do pracy Enko a ty??? pokaz swoje miasto!! Czy twoj maz jest Niemcem czy Polakiem?? Wysylam wam muzyczke ktora czesto slucham w tym wykonaniu http://www.youtube.com/watch?v=McVpQMA0dFg&mode=related&search= Potem wam wysle w innym wykonaniu i ciekawe ktore wam sie bedzie bradziej podobalo??

Witajcie :) Tak dzisiaj pusto tutaj? Hm.... :) A ja własnie wróciłam ze wsi , byłam robić za gapia!!! Paliło się u nas , cztery jednostki straży pozarnej przyjechały!!! Oczywiście ta , która ma siedzibę najbliżej , przyjechała ostatnia!!!! A paliły się komórki obecnie a kiedyś obórki i chlewiki , jak padły PGR-y to stały się rupieciarniami i miejscem popijania \"wyskokowych\" przez wsiowych moczymordów! No i któryś chyba niedopałek rzucił!!! Ale się paliło!!!! A dym prościutko do nieba leciał , czarny jak smoła , bo chyba tam jakieś opony były i inne swiństwa :) (pogoda jutro jak drut!!) Całe szczęście że wszystkie pijaczkizdążyły uciec, nie mieliby szans , zapaliło się bardzo szybko , dachówki strzelały jak karabiny, szczęściem budynek mieszkalny obok się nie zajął!!! Jak by nie patrzył : atrakcja na sennej wsi była :) To tyle meldunku :) cztery mendle? dzięki za fotę , zbieram je , właśc\\nie szczególnie Wroclawia :) belvo? ładnie śpiewała dziewczyna , czekam na obiecane wykonanie przez kogoś innego :0 😘

witajcie moje kochane narewszcie w domu po pracy.... ukrop nie z tej ziemi... Bevus zwiedzałam Twoje miast ... portowe nad Adriatykiem.. najpierw była Werona , Wenecja i na koncu Triest .. wszystkie klimatyczne i przeurocze ... najbardziej podobały mi sie weneckie koty , ktore co do jednego nosiły na obrożkach dzwoneczk, kuzyn wjasnił mi ze słuza do tego zeby ostrzegały wroble , na ktore te przepiekne kocury poluja własnie on pokazał mi miasto zupełnie z innej strony... zna to miasto od podszewki . bo tam słuzył 2 lata w wojsku eneczko przeslij cos kolwiek o swoim miescie... nie pamietam czy to było Botrop , czy Essen

Szarooka :-)Czy twoj maz byl w wojsku w Triescie czy w Wenecji?

Scusa ... nie doczytalam.. kuzyn :-) Ten kuzyn to syn tej cioci od pastasciuty??

Mendelku Wrocła otworzył sie jest piekny , te stare koscioły sa przepiekne .. ostatnio zwiedzałam Ostrow Tumski i byłam pod wrazeniem...martwi mnie Twoja choroba ... zdrowiej nam szybko

tak Belvus .. włsnie tak jest jak piszesz .. syn mojej ciotki Viktorii

a kuzyn był w wojsku w Wenecji jako młody 20 letni chłopak ... teraz ma jaos koło 60 -tki

szarooka kochaniutka ja też tym programem wędruje czasem po calutkim globie :D

Belvo jak masz taka mozliwpsc pozdrow Nojeczke od nas wszyskich... przesyłamy człuski

a teraz na spokojnie obejrze i posłucham waszych linków belvo już ćwicze lambade :D

no tak kolejna strona a szarooka wcale nic mojego nieprzeczytała :( PRZED CHWILą DOSTAłAM SMS OD NOJKI POZDRAWIA WAS

no i znów mam to samo uczucie czy ja bywam poprostu niewidzialna???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować