Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Z okazji wieczoru i mego dobrego humoru zycze Ci nocki udanej bardzo smacznie przespanej snow slodziusich i mieciusiej podusi kocham cie sloneczko spij slodko i snij o nas!(koleżankach wirtualnych)

hehehehehehehehhe...dobry dowcip:D:D:D...hehehe...kontrola....hehehehe...teraz to nie zasnę...tak mi się trzewia ze śmiechu trzęsą:D:D:D

Si siniora, si! Do podusi glowke zloz, Swoje sliczne oczka zmruz. Skonczyl sie meczacy dzien, Niech juz przyjdzie nowy sen. Gwiazdy oczka Ci puszczaja, Moje buzki przesylaja! 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

jak bym opowiedziała ostatnie sny:D...to by mnie tu przegnali:D:D:D...widać głodnemu we śnie...chleb na myśli

Mendelku na ciebie to zawsze mozna liczyc.. He he he :-D ze nie spisz :-D Ja tu w pracy sie zwijam ale juz ide do domu tylko jeszcze jedna klientke zalatwie... zaraz wracam nie spijcie jeszcze OK??

Spójrz, świat powoli poddaje się nocy, wszystko pogrąża się w ciemności. Już pora na sen. Zamknijmy oczy i zaśnijmy wreszcie. Być może dziś spotkamy się we śnie.:classic_cool:

Królik, mrówka i kurczaczek, żabka, krówka i robaczek, misio, żuczek, słonik, żółw życzą Tobie miłych snów!

U nas slonce grzje az kamienie pekaja.. No jak sobie juz spicie to spijcie Pa dobranocka 👄

Chciałam Ci wysłać słodki, erotyczny, seksowny, uwodzicielski SMS, ale nie potrafię dołączyć mego zdjęcia.:(

Belva z erotycznych przeżyć to czułam wczoraj jak cała chałupa drżała od grzmotów! I dziwne,że jeszcze coś dzisiaj widzę potym jak wpatrywałam się w niebo z błyskawicami! Ale bylo szalone widowisko!

Pisanie Jezu który nie brałeś pióra do ręki nie pochylałeś się nad kartką papieru nie pisałeś ewangelii dlaczego nie pisze się tak jak się mówi nie pisze się tak jak się kocha nie pisze się tak jak się cierpi nie pisze się tak jak się milczy piszę się trochę tak jak nie jest Niebieskie okulary, 1980 j,Twardowski

Wiem wiem az tutaj bylo was slychac :-D :-D w telewizji.. Io mial byc ten erotyczny sms?? Z grzmotami?? :-D

Piekne.. jak zawsze . Ale skad ty bierzesz te poezje??? Szkoda ze musisz jechac znowu gdzies

Ojej! to tak przyroda protestowała przeciw mms-owi! A teraz coś dla odchudzających się ,albo i nie? Leciutka jak okruszek Przyszedł do mnie raz w nocy diabeł za oknem była zawierucha pomysły nawet miał ciekawe więc go zaczęłam słuchać A kiedy już nastał lato diabeł sposoby różne ma umowę miałam podpisaną i powiedziałam diecie pa! Odchudzać się nie muszę do woli mogę jeść sprzedałam diabłu duszę sprzedałam no i cześć Leciutka jak okruszek z bankietu mknę na bal sprzedałam diabłu duszę i nic mi nie jest żal Gdy przyjaciółki mnie widziały jak eteryczna biegnę sadem z zazdrości tyły i wołały niech diabeł porwie taką babę A on to właśnie zrobił wczoraj i ja najlepiej o tym wiem bo była już najwyższa pora żeby się spełnił taki sen Odchudzać się nie muszę do woli mogę jeść sprzedałam diabłu duszę sprzedałam no i cześć Leciutka jak okruszek z bankietu mknę na bal sprzedałam diabłu duszę i nic mi nie jest żal Pod Budą Teraz juz ide spać,bo jutro mam gości z Kanady(Polacy, więc muszę mieć kondycję) :D

WITAM WAS MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY Belvuniu, juz wyjasniam Twoje obawy, napisałam ze w pomieszczeniu w ktorym znajdują sie serwery , czyli cały \"mozg\" jest 46 st. C , to pomieszczenie to 2x3 m , nikt tam nie siedzi , wchodzimy sporadycznie... chodziło mi o to, ze nikt nie przejmuje sie tym , ze cały ten sprzęt moze sie przegrzać i paść... my mamay taki komfort , ze siedzimy w sali w temp ok. 30 paru stopni.. przy otwartych , południowych oknach musze leciec do przychodni , bo p. doktor przepisła nie te leki , ktore trzeba mojemu synowi na alergie... bo tak to jest jak sie sprawy załatwia przez telefon.. mino ze jest juz \"starym koniem\" alergia dokucza mu bardzo mocno... byłam upewniana , ze z wiekiem synowi bedzie to przechodzic , ale widzie , ze z wiekiem powieksza mu sie ta dolegliwość.. cały dzien pracuje i musze za niego załatwiac takie rzeczy... zwolnienie sie na 2 godz do lekarza , rownałoby sie z brakiem \"dyspozycyjności\" , a przychodnia niestety tylko funkcjonuje do 14-tej... koszmar!! płacic lekarzowi prywatnemu 50 zł tylko za wypisanie recepty to dla mnie absurd całuje mocno i zycze miłego dnia ... do zobaczyska

Nojka🌻 złapałaś grzybicę pewnikiem.Odmiana najgorsza - muchomorus germanicus.Zanim poszukasz ratunku w aptece,potraktuj nóżkę domestosem .I nie jest to żart wobec Twojej biednej nogi,ale metoda wypróbowana.. A na drugi raz pamiętaj.Jeżeli masz do czynienia z Niemcami,zdeimij rękawiczki,szczególnie jeżeli one są białe,ale załóż mocne obuwie. Całuski dla wszystkich...

ale miałam przejścia w pzrychodni... nie wiedziałam ,ze lekarze strajkuja , zmiana recepty jest nieosiagalna , bo jest tylko jeden lekarz wzywany do nagłych przypadkow ratowania życia ludzkiego... i wszystko w tym temacie...poszłam wiec do apteki i ubłagałam pańcie zeby wydała mi inny lek... była na tyle łaskawa i ugieła sie pod moimi prosbami... ufffff jaka ugla...jak malo potrzeba do szczescia... co? Pozdrawima wszystkich alergikow.. trzymajcie sie jakos.. jeszcz tylko 3 miesiące juz bedzie po wszystkim!Bede zaklinac deszcz, zeby padał, wtedy jest o wiele lepiej oddychc, otworzenie okna w czsie upalnej nocy, to wydanie wyroku na siebie, jezeli sie mieszka 200m od lasu brzozowo -olchowego spadam moje kochane ... musze wyssac odkurzaczem wszelakie kurze i fruwajace nasiona topoli z pokoju syncia trzymajcie sie cielo

no...cześć...szarooka miło Cię widzieć...a mendelka też..oj zaszalała wczoraj.Zapomniałam Ci powiedzieć...że byłam u Twojej znajomej p.doktor...i jak byłyśmy chwilkę same...pozdrowiłam ją od Ciebie.Najpierw nie załapała z imienia...więc powiedziałam Twoje nazwisko...zrobiła dziwną minę...a potem powiedziała:...taaaak? ...ale przecież ona mieszka we Wrocławiu..a ja na to:...zgadza się.Znów podejrzliwie mi się przyjrzała po czy zapytała: a ile pani ma lat?!(hehehehe...jak zwykle...już mnie nic nie dziwi, bo wielu lekarzy mnie o to pyta jak mam poważne problemy ze zdrowiem...nie dowierzają, że jetem taka stara)...to powiedziałam ile i dodałam skąd się znamy...uśmiechnęła się , zdziwiła i zamyśliła.No to tyle...bo nie kojarzę czy Przekazała swoje pozdrowienia...może nadal nie dowierzała. Do końca tygodnia...mam latanie po lekarzach i urzędach...czegonie trawię i zaraz jestem podwójnie chora po czym zdrowieję jak mam za sobą to wszystko.brrrrrr!!!!

...dziękuję Ci Aleks...jesteś kochana...a ten domestos...to nie jest przypadkiem środek do czyszczenia kibelka?A może maść o takiej samej nazwie...a jeśli tak...to można go kupić bez recepty? bo dermatologa nie mam w planie...nie ma wolnego lekarza.Bardzo zależy mi na tej odpowiedzi...kurczę brzydko to wygląda.

belvuś...chciałam Ci powiedzieć....że jak zobaczyłam malwy,które uwieeeeeeelbiam...(!)...to ciepło mi się zrobiło.Proszę Cię wklej mi jeszcze parę ujęć tych kwiatków do malowania....cudne są.:D❤️

Szarooka...ja latami miałam alergię...od traw puchłam na twarzy, że oczu nie było widać...nos wiecznie czerwony a rano kichałam po 40 razy zanim wyszłam z domu...oczy załzawione...po lekach zyrtec..tyłam...aż w końcu przejęłam inicjatywę we własne ręce i........zrobiłam 10 lewatyw...tak...tak...wypłukały i oczyściły krew z toksyn i alergenów...a potem zrobiłam wyniki...i było na zero we wszystkich punktach, które wcześniej wykazywały plusiki.Trzeba jednak umiejętnie ją zrobić zgodnie z wiedzą z książki...żeby nie narozrabiać...i jest do tego l. jednorazowa w sklepie medycznym za niespełna 5 zł.Wiecej info jak chcesz to napisz do mnie na maila...wyjaśnię co i jak?ok?...👄

Nojka:D Oczywiście ,to jest ten płyn do czyszczenia kibelka.Zapewniam Cię ,że nóżka Ci nie odpadnie,ale dobrze byłoby,abyś jeszcze w aptece dokupiła sobie jakąś maść leczącą grzybicę. Poza tym pamiętaj....wszystko musisz zdezynfekować i wyprać co się da..Ręczniki ,pościel ,dywaniki w łażience,buty od środka... Cóż,nie pierwsza Polka jesteś,której kontakty z Niemcami nie wyszły na dobre.Pomyśl o Wandzie,córce Kraka..Tej to głupio poszło...

Stokrotne dzięki...nóżkę posmarowałam...choć na noc zastosowałam plaster cytryny i te bąbelki,które przekłułam dla eksperymentu a miały kontakt z cytryną...już zaczęły się goić.Reszta nie drgnęła.Nie ma jak domowe sposoby naszych babć, które np. na tę przypadłość dróg erogennych stosowały płikankę z sody oczuszczonej...tej którą dodaje się do pieczenia ciast...hehehehe Aleks👄...zareagowałaś...jesteś super babeczka

Babeczki kochane witam Was goraco!!! Cztery Medle( medelku) pozwolisz, ze sie do Ciebie tak zwroce:) Jestes bardzo pogodna kobietka, zawsze czytam Twoje wpisy i piekne wiersze👄 Szarooka🖐️ Aleks_555🖐️ Belwo🖐️ Nojka, ja tez sie na basenie kiedys nabawilam grzbicy... A wleczylam ja ta mascia, ktora kupilam w Polskiej aptece: LAMISILATT - lek przeciwgrzybiczy

Nojeczko ... dzieki! najpierw Toja grzybica... popros pańcie w aptece o lek ktory tak gorliwie reklamuja wszystkie prawie stacje Tv, jest w biało -niebieskim opakowaniu... za chiny ludowe nie pamietam nazwy... ale wejdz na str. internetowe \'\'leki przeciwgrzybicze\'\' na stopy i wszysko jasne... zapewne znajdziesz jakiś specyfik...odnosnie lewatywy... tak masz słuszna racje w 100% , w taki sposob pozbawiłam sie grypy jelitowej... po prostu wypłukałam wszystkie toksyny , ktore zawsze umiejscawiaja sie w jelicie grubym ... prawie 60 % dolegliwosci mozna zlikwidowac tym sposobem ... jest to bardzo stara metoda , ktora już stosowali starozytni chinczycy... chylę czoła przed nimi , bo rzeczywiście mieli rewelacyjne wynalazki medyczne , ktore może były kontrowersyjne , ale bardzo skuteczne... wiem nawet ,ze bóle stawow i głowy spowodowane są odkładającymi sie toksynami w jelicie przez niewłaściwą diete... i trzeba usunąc to cholerstwo... juz pisałam na ten temat na topiku , ale jakos to chyba umknęło uwadze... jezeli chodzi o syna ... no coz ??????. jest pod tym względem dziwolągiem i chyba nigdy w zyciu nie zdobędzie sie na taki wyczyn...jednorazowy sprzet mam ... czeka w pogotowiu... nie tylko od zyrteku sie tyje , prawie od wszystkich antyalergenow Nojeczko życze wytrwałosci... trzeba miec końskie zdrowie zeby chorowć i stalowe nerwy u urzędach

widze , ze topik sie zapełnia i widac znajome bużki.. bardo fajnie... tyko, ze ja juz musze isc na popoludnie do pracy.. buuuuuuuuuuuuuu!!!! szkoda .... całuje was mocno i do zobaczyska wieczorkiem po 22-ej milego gadulcowania{czesc]🖐️🖐️ ps. Stefciu pozdrawiam ciebie serdecznie i zycze zdrowka ...jak wpadniesz po południu do klubu to zabawiaj nasze damy... tak mało piszesz a i za nasza Enneczką sie juz steskniłam... co ona tam porabia????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować