Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilite

dlaczego mezczyzni zawsze wybiora kobiete przecietna z wielkim cycem

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
poza tym od razu sugerujesz w temacie ,ze z dużym musi być przeciętna a z małym ładna-po co? a wiec powielam: czemu duże piersi? fajne piersi zaczynają sie od miseczki C miseczka A i B to drobiazgi facet musi czuć ta piersi ,mieć co polizać i czym sie bawić i jeszcze coś: babki które maja E niestety to tłuste baby ,rzadko która ma takie piersi i figurę-no chyba ze sylikon reasumując C i D to najfajniejsze piersi....kto twierdzi inaczej to albo jest jeszcze chłopcem lub przewrażliwioną deska i zgadzam sie z wypowiedzią:ze wszystko musi grac za równo buzia + figura+ piersi i oczywiście temperament(charakter)

Gość loosie
http://www.dutchteengalleries.com/dta/roos/1/images/8.jpg ona ma idealne ciało..Najlepiej by było gdyby wymieła by sie z moja dziewczyna na ciała ..Do głowy mojej laski dołozyłbym wszystko co znajduje sie ponizej glowy tej w wannie.. zamienilyby sie na ciala tylko glowy zostałyby te same..

Gość lilite
czy wy serio musicie sie tak czepiac ..trudno jest tak skonstruowac temat ..aby ..uzyskac tylko odpowiedz na pytanie w nim zawrate...moge napisac jescze inaczej ladna laska + cyc A przecietna+ cyc C,D.. jest setka innych kombinacji..ale mi chodzi tylko o te dwie

Gość gdd
little ..A ty lepiej idz wydoic swojego chłopaka bo biedny pełno nasienia ma w jajach ty przesiadujesz sobie na forum godzinami

Gość lilite
akurat mam to gdzies co sie dzieje z nasieniem mojego chlopaka

Gość gdd
to co z ciebie za dzieczyna?Moze go zdradzasz?

Gość lilite
nie widzialbym wtedy sensu w tym zwiazku..temat nie jest o mnie i moim chlopaku dowidzenia

>Bo ja znam ich sporo i musze przyznac ze przewaznie sa >piekne,naturalne i inteligentne, znaja kilka jezykow,dobrze zarabiaja no >i oczywiscie maja swoje wymagania... A oprócz tego mają po trzy doktoraty i pomagają głodujacym dzieciom w Afryce.

Gość do little z 19.23
ładna laska z cyc A? toc to się wyklucza. Absolutnie.

Gość do taaaaaaakkkkkk
mam rozmiar 75e i nie jestem sflaczałą obwisłą babą:-)

ja mysle, ze nie mozna generalizować...iważam, że jeśli mężczyzna szuka kobiety tylko na sex..to moze i patrzy na cycki..ale jesli chodzi o coś wiecej....to wazniejsze według mnie jest to magiczne COŚ... równie dobrze może byc laseczka z duzymi cyckami, jak mi poczwarka..i na odwrót...przeciez nie mozna powiedizac, że wszystkie dziewczyny z nieduzym biustem są zgrabne i ładne.... jakiś meżczyzna sie tu wczesniej wypowiadał,ze piersi, to piersi, a nie wymiona ;) przepraszam jeśli kogoś obraze, ale ja ciesze sie ze mam A i dobrze z tym wyglądam...niz bym miała miec C..i za 10 lat..moje cycki by buty oglądały.... ale wszystko jest piekne...i tyle ile ludzi na świecie tyle poglądówi gustów. KAżDY CYCEK JEST FAJNY :-)