Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Dziękuję, juz się oblizuję:D Lubię wszystkie pierogi i makarony, oczywiście domowej roboty. Sklepowe do nich się nie umywają. Kiedyś się pomyliłam i zrobiłam pierogi z mąki ziemniaczanej. W smaku były w sumie dobre tylko śliskie:D

z ziemniaczanej? i wyszly ? przeciez to maka na krochmal :D hahaha czy ktos jeszcze pamieta krochmalenie bialej bawelnianej poscieli? a potem zanoszenie do magla ? lo matko jak ja nie znosilam sztywnej poszwy i poszewek... i serwetek dzierganych na szydelku lezacych na stole, a na nich krysztal ze sztucznymi kwiatami...

Gość cloud
hej sa jakies samotne 50-tki

Gość cloud
chetnie poznam z okolic poznania i nie tylko

Gość w takim razie dajcie szansę
N.I.E. może się polubicie ?

Witajcie kobitki :-) Ciekawe ile to dzisiaj będzie mrozu ? :s brrrrrr .... ( wczoraj u nas było minus 16 ) Młodsza ma ferie w przedszkolu, więc zaraz wychodzimy :s Szkoda że nie wolno mi szybko chodzić, bo machnęłabym tą drogę raz dwa a tak pójdziemy jak te pingwiny małymi kroczkami. Trzeba się mocno opatulić. Pozdrawiam was 🌼 :-)

A tu syn słuchał piosenkę :-) i te pierwsze słowa " pomagały mi " choć nie zawsze :-( http://youtu.be/uBxbIH23nPU Wklejam tekst bo czasami za szybko śpiewa facet i nie można rozumieć. ________ 🌼 _________ Ciężko jest wtedy wstać i znaleźć sens dalszej egzystencji. Ale ja Ci mówię: Wstań i walcz. To Twoje życie, Twój największy skarb. Tomek bez pracy trzeci miesiąc, stara się zachować pion Ilu takich jak on, wciąż czekamy na coś, wciąż nie mamy za co nabyć tych marzeń. Lecz nie damy w sobie zabić tych marzeń wciąganych w wir wydarzeń. Ania już trzeci raz składa teczkę na ASP w zeszłym roku ktoś zajął jej miejsce za kopertę, dla uczciwych tutaj droga jest gorzka i ciężka lecz gdy osiągasz coś z trudem duma jest słodsza niż zemsta. Narzeczona Andrzeja wysłała mu sms'a z Anglii, że ma nowego przyjaciela. Chłopak tylko siedzi, jara jointy, liżąc rany mówi skończył mu się świat, brat po prostu idą zmiany. Magda za to trafia na typów, że nóż w kieszeni, zaczyna myśleć że to z nią jest coś nie tak. Nie myśl tak nigdy, twoje marzenie się ziści, po prostu twój czas na miłość to jak na razie czas przyszły. Nie poddawaj się, choć nie wierzy w Ciebie nikt, oprócz Ciebie, nawet gdy nie masz nic oprócz siebie, jedziesz. Nie zrobi tego lepiej nikt oprócz Ciebie, czym jest twoja walka, oprócz Ciebie nikt tego nie wie. Nie poddawaj się! 7x Agnieszka już od dawna tu nie mieszka, mało kto ją lubił, bo praktycznie nikt jej nie znał. Odrzucenie boli, represja przy braku zrozumienia zmienia człowiekowi życie w gówno, byłem przy niej wtedy oby nie na próżno. Kamil zaraz po maturze wybił z chaty na swoje nie ma już czasu na nic oprócz pracy na moje. Za wcześnie wbił w kierat bo miał duży potencjał, ale ojca gnoja chyba dobrze, że już z nim nie mieszka Jola urodziła dziecko, w końcu jest szczęśliwa, dwa razy poroniła, boże gdzie Ty byłeś. Ta dziewczyna to anioł, a to co przeżyła to piekło, mimo to jedyne co wyczytasz z jej twarzy to piękno. Jarek wciąż pożycza hajs, siedzi rodzicom na głowie, długi nie dają mu spać, ale robi swoje, drudzy nie dają mu szans, ale goni swoje marzenia aż do dnia kiedy powiem wam "Nie poddawaj się". Choć nie wierzył we mnie nikt oprócz mnie, nadzieja, nie miałem nic oprócz niej, czas leciał, nie chciałem nic oprócz tej pieprzonej satysfakcji, że zrobię to jak chce. Nie poddałem się! 8x

Witam i usmiech na dzien dobry przesylam. :D 🌻 @Eutenio - nie lubie rapu ale niektore utwory uderzaja prawda zawarta w prostocie slow - jak ten, ktory tu wrzucilas. Raperzy oryginalnie wywodza sie z czarnych amerykanskich slumsow i pisza o takim zyciu - ciezkim, biednym, na marginesie. I traka jest esencja rapu jako kierunku muzycznego. Mowi on o tych najprostszych ludziach, biednych, z nizin spolecznych, z patologicznych srodowisk, buiednych ktorzy z trudem pna sie na szczyt. Albo taklich ktorzy wybieraja droge przestepstwa bo innej opcji nie widza. Rap opisuje prawdziwe zycie tych srodowisk bez szminkowania.

Cześć:) Ale kosta, a ja muszę wyjść:( Niech ta zima idzie sobie, nie powiem gdzie bo nie chcę się brzydko wyrażac na publicznym forum:D

hej wlasciwie to moglabym wyjsc ale nie wyjde :D bo zimno ale fakt faktem - nie musze :D mam taki zwyczaj robic wszystko na zapas i zapasy i nigdy nic nie zostawiac na ostatnia chwile a wiec mam zapas lekow, chleba i papieru toaletowego ;) nie mam tylko zapasu ;) pieniedzy, dlatego dzisiejsza prasowke zaczelam od sprawdzenia potwierdzenia, ze ZUS wysyla PIT-y...byle szybciej...tyle czlek kobiecy ma potrzeb ;)

Mój...nie wyrobiłam sie:D ale widze, że poradziłaś sobie:P przynajmniej zaliczyłaś spacerek...a na przyszłość, zapraszam, jesteś zawsze mile widziana:) po drodze zgarnij Amazonię, niech też sie przeleci, a nie tylko las i las...:D

Trochę zmarzłam, jak szłam do... nie było najgorzej, ale z... wialo mi w twarz. Brrrrrrr:( A jeszcze teraz zobaczyłam, że nie tak jak trzeba jest wypełnione zaświadczenie. Na mój rozum to nic takiego, ale jak się czepną? Chyba jutro pójdę apiać. Mój...ja też czekam na rozliczenie z ZUS-u. Mam tylko do odpisu internet, ale to zawsze parę groszy, dołożę do ogrzewania. A odnośnie lasu, jak się ociepli, jak się wypuszczę...:D Ale za zaproszenie dziękuję Chochliczko:)

hehehe... Chcochli to cecha przewodnia Sladzika zeby sobie radzić...no przespacerowalam sie...ale...oprocz Ciebie i Nekri to jakos tam mnie nikt nie bierze ;) A duzo bym dala zeby moc z Amusia chodzic do lasu ;):D

jeszcze trochę, dziewczyny, i pójdziemy w las:D tymczasem uważajcie na siebie, żeby Wam myszki nie zamarzły:D..bo ma być jeszcze mrozniej.

widać, nie inteligentna:O nie wiedziała, że są takie myszki:D za to teraz wie więcej...np. to, że ten ślad to nie jest ślad bosej stópki, tylko palonej gumy...:D