Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Gość gość
Witamy Izo

Gość gość
Nie ma tu możliwosci, aby się skontaktowac sie z dana osobą?

Gość gośćfinka
Witam również. Ala i Karol, macie szansę na wypicie kawy w realu :-) fajnie. Gość, zawsze jest szansa, ale trzeba podać adres mailowy. Pozdrawiam samotnych.

Gość gośćfinka
Dzień dobry. Zanosi się na kolejny pogodowo piękny dzień :-) Zostawiam kawę i ciasto ze śliwkami. Miłego dnia.

Gość gość
Zapraszałem Ale na kawę ale niestety nawet się nie odezwała- myślę, że trochę ściemniacie kobietki. Chyba na zasadzie chciałabym ale się boję Karol

Gość gość
Obronię Alę Karolu:-)))) Gdybym ja zapraszała na kawę, to zrobiłabym to tak. Spotkajmy się na kawie w sobotę 29 września o godz. 13.00 w Poznaniu na Starym Rynku w Wedlowskiej Pijalni Czekolady. Justyna:-)))

Gość gość
Droga Justyno- forma zaproszenia z mojej strony była bardziej zaczepno- poznawcza ( gdyby Ala się odezwała i zaakceptowała zaproszenie) wtedy można skonkretyzować czas i miejsce. Pozdrawiam Karol

Gość Iza100
Czytam wlasnie wasze komentarze i fajnie byłoby kogos poznac, ale to slaba nadzieja Iza

Gość gość
Skąd jesteś Izo Karol

Gość gość
Skąd jesteś Izo Karol

Gość gośćfinka
Karol, Iza napisała że jest z Kujaw. Czytasz wybiorczo ;-) Iza, jest wiele osób które poznały się na kafe i kontynuują znajomość realnie. Związały się nawet przyjaźnie :-)

Gość gość
Kierowałem pytanie do Izy nie do Ciebie i oczekiwałem od niej odpowiedzi

Gość gość
O! jaki niegrzeczny Karolek.:-P im wcześniej pokazesz prawdziwe oblicze, tym lepiej :-P

Gość gość
Och, Karolu!!!! To znaczy, że ja wysunęłam sie przed szereg. Ale blamaż:-))) Justyna

Gość Iza100
Karolu z Kujaw jestem a dokladnie z Włocławka, sorki ale nie bylo mnie tu troszke,musilam wyjsc do kuchni , ale juz jestem

Gość katalinaa
Witam Iza, Finka , Karol, Ala i goście -nie było mnie tu 3 dni i stronka zapisana , czyli coś się dzieje , fajnie :) pozdrawiam

Gość gośćfinka
Hej Katalinaa, miło że jesteś. :-) byłaś na wyjeździe? Coraz nas tu wiecej. Fajnie. Idę do fryzjera zajrzę po powrocie. Milego popoludnia. Mam nadzieję że w Opolu tez tak pięknie, słonecznie i cieplutko.

Gość katalinaa
Iza mieszkam przy Opolu Finka tak autostrada A4 to mój drugi dom :D , a słońce dziś grzeje że ho ho ! co sobie robisz z włosami ? ja za tydz .mam farbowanie i przepinkę.

Gość Iza100
To wam zazdroszcze tych włosów, bo ja mam krotkie i slabe

Gość gośćfinka
Katalina, robiłam odrost i scinałam z długości ok. 3 cm. Miałam włosy do ramion, teraz są krótsze. Iza, myślę, że włosy z wiekiem słabną. Kiedyś miałam ich zdecydowanie więcej :-)Lubię długie, bo to daje więcej możliwości. Nie myję ich codziennie,bo wszelkie suszarki, prostownice i inne zabiegi niszczą włosy. Całe życie miałam grzywkę i postanowiłam ją zapuszczać. I już prawie zrownała się z resztą :-). Wprawdzie wiele razy miałam już nożyczki w łapach, bo mnie wkurzała. Na wieczór zostawiam herbatkę i serniczek z brzoskwinia. Kupiłam po drodze. ;-)

Masz dobrze goscfinka dogadzasz sobie, a ja musze sie ograniczac, a lubie slodkosci, weekend zapowiadają chłodny i deszczowy to moze tutaj wiecej osob sie pojawi

Gość gośćfinka
Iza, dlaczego musisz się ograniczać? Wiesz, czasem trzeba odpuścić, machać ręką;-) Oglądam Nasz nowy dom:-)

Gość katalinaa
Hej , stawiam wirtualną kawę , czy zostało jeszcze trochę sernika ? Ja całe życie jestem na dietach :D z różnym skutkiem , Finka często macham i odpuszczam :D :D a że ja ze śląska to uwielbiam kołacze .

W itam, wlasnie kawke pije, ciacha nie mam zadnego,ostatni dzien ma byc ładna pogoda spacerek trzeba zaliczyc, towarzystwo by sie przydało a nie ma , no cóż trzeba isc samemu

Gość gośćfinka
Dzień dobry. Przysiadam na kawę :-). Katalina serniczek jest do kawy ;-) Iza, nie za wczesnie na spacer? Poranki są chłodne. Póki co, to ostatni dzień takiej pogody, trzeba korzystać. Miłego piątku :-)

Gość gość
Dzień dobry drogie panie!

Gość Iza100
Co taka cisza? nie ma nikogo?

Gość gośćfinka
Dzień dobry. To co - kawa? ;-) jakie plany na sobotę macie? Na mnie czeka już w gotowości Zelmer ;-)

Dzień dobry, planów zżadnych na sobotę nie mam, zostaje tylko książka