ani77 0 Napisano Październik 28, 2007 mężatka, surfitka - dziękuję za zdjęcia!!! fajne kobitki z Was :) ja już nie pamiętam komu jeszcze nie wysłałam, upomnijcie się jeśli kogoś pominełam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 28, 2007 Cześć dziewczynki. Ja dzis cały dzień przespałam .Teraz skończyłam prasowanie ubranek małej i włączyłam pralkę z następnym praniem Wczoraj bylismy u znajomych po opony zimowe, bo trzymaliśmy u nich w garażu i wróciliśmy bardzo późno, chyba o 2. Uśmiałam się jak nie wiem a Natalka całą noc się wierciła w brzuszku, chyba udzielił jej się dobry humor mamy. A dzis jak jadłam zupę tak mnie kopnęła pod prawym zebrem, że aż mi łezki w oczach stanęły. Cos mnie zaczęło pobolewać dziąsło na górze pewnie ósemka mi się \"wyrzyna\":( Omega dziękuję za wysłanie dziewczynkom moich zdjęć A przy okazji dziękuję dziewczynki za miłe słowa. Mężatka dziękuję za zdjęcia Aisza ja najchętniej brzusio przekażę każdej, tylko ciekawe czy Omega się ucieszy;) Malolepsza kac morderca Cię chyba dopadło, bo nic nie piszesz:P Voltare plan pierwsza klasa! Mam nadzieję, że na punkcie pierwszym się zakończy. Ani77 super, że znalazłaś dobrego lekarza- to podstawa. Justynka ucałuj skarbusia od ciotki Milka Ryba pościel niczego sobie:) Spróbować można;) surfitko trzymam kciuki za jutro:) Widzę, ż powoli mdłości cię dopadają, ale przecież to takie przyjemne dolegliwości:) Jagody Ty pewnie wertujesz przepisy w poszukiwaniu inspiracji na ciasto? A tak w ogóle to mnie dopadły znowu dziwne zachcianki jedzeniowe. Przed chwila zjdłam paczkę cukierków kinder schoko-bons a teraz mam ochotę na kiełbasę;) Co zrobić-ide do lodówki;) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 28, 2007 Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza...........32.............24.i dosc teraz inf...............30.10 Jagody................32.........................9.... . .. ...............31.10 Aisza..................23.......................1.... . .................kto to wie? Ryba_lufa.............32.......................11.... . ................25.11 Ani77..................31.........................6... .. ................31.10 Mężatka..............24.......................10.. . ...................07.11 Voltare...............30........................66.. ....................23.11 Milka..................32........................12..... .................17.10 Telesforka...........35........................11... ...................06.11 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Mimi............... 26.......................36...... .................27.11.07 Surfitka...........28.........................7......... ..............14.06.08 Babcia topikowa Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Jutro zaczynamy 36 tc :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 28, 2007 witajcie no ladnie,znowu wyszlam na topikowa pijaczke:P kaca nie mialam czasu leczyc, bo dzis bylam w pracy, oczywiscie w czynie spolecznym, przenioslam tyle sltolow i kozetek,ze teraz to dopiero umieram caly dzien sie nawadniam, obecnie rowniez mam w szklance co nie co:P Rybka____posciel, pierwsza klasa, ze juz nie wspomne o suwaku, ciazy wczseniej nie bylo, i ja juz wiem dlaczego, bo nie bylo bierdonek, teraz zla passa na pewno sie odwroci Surfitka_____nic sie nie boj, jutro krzycz,zeby ci dali pierwsza fotke szkrabika, a ty potem grzecznie nam te zdjatko wyslij, wkleje do albumu, przy fotkach adrianka i natalki jakie mialy krasnale jeszcze robione w brzuszku Voltare_____ja poprostu nie potrafie zyc bez planu, dlatego tak alfabetycznie sobie wszystko podzielilam, ale jestem pewna,ze za ciebie zabiora sie ostro w tej klinice i zatrzymasz sie jak Surfitka na planie A Mimi_____cukierki to moze sobie podaruje, ale mysl o kielbasie jest kuszaca, zwlaszcza na kaca szukam jakis doznan kulinarnych, tez zaraz mykam do lodowki Mezatka____jesszcze nie zajrzalam na poczte, ale zaraz tam wpadne, moze tez ci podesle jakas fotke Omega____mamo przytul mnie dzis do piersi, a jednak umieram, ale warto bylo, zrobilysmy z aga inauguracje jej drinkowania, i raczej finisz mojego:P Justynka____tradycyjnie gilganie w pietke od ciotki malolepszej Jagodka____a ja tam trzymam kciuki zeby franca nie przyszla, i to trzymam bardzo mocno Ani_____sprawdze czy ja tez dostalam, chcialabym zobaczyc twoje oblicze, wiec licze na fotki na poczcie Aisza_____no i dobre podejscie, nie ma jak spontan i luz Milka< telesforka, ____duza buzka niepokoje sie o Tymoteusza, ma dzisiaj jakis niekontrolowane ruchy, podsakuje, jak oszalaly, zdurnialo mi rybsko do reszty, jego zachowanie nie jest nornalne, czyzby upodabnial sie do wlascicielki??????? z tym pytaniem was zostawiam, narazie milego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 28, 2007 no i dupa, poczta nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 28, 2007 Malolepsza zwracam honor:D Myślałam, że przespałaś cały dzień a ty pracusiu w robocie, biedactwo. Zapraszam na rybkę po grecku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 28, 2007 Mimi_____na rybke sie pisze zawsze, ale twoim sladem polecialam do lodowki,wiec tym razem juz na rybke chyba miejsca nie mam:((] poglaszcz brzusio od cioci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 28, 2007 Mezatka_____dziekuje za fotki, superowe, a jaki bokser uroczy:D wysalalam tez jakies swoje, mozesz zajrzec na poczte Aisza, Ani_____od was fotek nie mam::( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 28, 2007 Malolepsza brzucho wygłaskane:D A ja dalej wcinam cukierki;)po rybie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 28, 2007 Mimi_____to wpadnij po cuksach na zurek do mnie, pychota:D, mam jeszcze kurczaka w cebuli, rosol, pycha pierniki, krolestwo smakow, wpadaj, pobuszujemy razem w kuchence:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 28, 2007 Oj wpadłabym, wpadła...tylko szkoda, że mieszkamy daleko od siebie . No ale gdybyś mieszkała bliżej to pewnie ciągle bym ci siedziała na głowie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 29, 2007 Hello ;-) Melduję, że wstałam ;-) Ja już na nózkach!!! zaraz lecę do pracy,miłego dzionka wam życzę, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 29, 2007 w pracy od 7 :( odmeldowuje sie a wy?? malolepsza zdjecie zaraz wysle buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 29, 2007 a myslalam ze strona bedzie moja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 29, 2007 a może jednak moja...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 29, 2007 dziewczyny jutro kierunek Gdansk, rano zjawila sie@, odrazu tel do kliniki, o 12 w poludnie badania, o 16 nastej wizyta u docenta, zwolnilam sie z pracy, nie jestem w stanie sie skupic na robocie, zaden dzsiaj ze mnie pozytek, wiec jestem w domu, zaraz sie biore za uzupelniannie dokumentacji, musze sie dobrze przygotowac na jutro, zeby niczego nie pominac, nie musze wm chyba mowic jak bardzo sie bojejutro powinna zapasc decyzja jak to bedzie wygladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Październik 29, 2007 maly na moment w \"wytrzezwialce\" czyli lozeczku ktorego ogolnie nie lubi, woli spac na mamie;) ludzie jak ja jestem do tylu z wami - szok! mezatka, ani i aisza baby jedne a do mnie fotek to nie laska podeslac???? po dupach nastrzelam!!! voltare dzieki za rozgrzeszenie - maly to wielki skarb i pozera caly moj czas! szczegolnie ze moja mam juz w pl od czwartku! musze radzic sobie sama, tatus kocha szkrabka nad zycie ale za bardzo to sie nim nie zajmuje- lepiej wychodzi mu pracowanie, zreszta juz pisalam malolepszej, ja fisiuje jak ktos inny niz ja trzyma dziecko! nawet tata:) maly cos zaskomle i juz go zabieram:):) wiem ze stuknieta jestem no ale...moze mi minie! malolepsza pozdrow ode mnie gdansk, teraz tak bardzo chcialabym tam byc, a nie tu sama jak palec (nie liczac szkrabka i meza)! mam nadzieje ze wszystko sie powiedzie, ciesze sie okropnie ze dzialasz! oby tak dalej!!! nadal trzymam za was WSZYSTKIE kciukasy i czekam na wiadomosc komu mimi przekazala brzuszek! bo to juz tak blisko! mimi slonko wyglaskaj malutka ryba juz niedlugo surfi tez czekala i czekala, wyluzowala i prosze, brzuch przekazany:) surfitka badz tak mila i skrobnij na maila lub gadu jak sie czujesz, jak fasolinka itd, dzieki telesforka, omega dzieki za smiechowe rzeczy, poczte sprawdzam od czasu do czasu noca:) no i sie zaczyna \"wytrzezwialka\" chyba gryzie:) musze spadac, mam nadzieje ze jak pisze jagoda jak bedzie starszy to bede miala wiecej czasu na ploty a tym czasem obowiazki:) musze go nakarmic i leciec do pl sklepu (to bedzie nasz spacerek) po sode oczyszczona bo mi dostal paskudnych potowek przy szyjce i pleckach, biedulinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 29, 2007 Witam Malolepsza - będę trzymać jutro kciuki z całych sił. To Ci @ zrobiła niespodziankę, ciekawe kiedy moja franca przyjdzie. Bo do tego, że przyjdzie mam coraz mniej wątpliwości. Justyna - może to zabrzmi głupio ale kto pyta ten nie błądzi do czego ma służyć soda. Chyba jakiś kolejny domowy sposób ;) Surfitka - Ty pewnie też cala w nerwach bo dziś ważny dzień. Pierwszy raz zobaczysz swoje małe szczęście :D Pozdrawiam WSZYSTKIE serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 29, 2007 Cześć kochane Właśnie przyczłapałam z bazarku, z zakupami. Oczywiście od rana snułam sie z kąta w kąt i nic nie zrobiłam:( Oj mam wyrzuty sumienia bo bałagan nieludzki a ja nie ma na nic siły... Justynka nareszcie:D:D:D Mały musi być cudowny i opieka nad nim też. Ja mam ambitny plan, że Natalka będzie spała w swoim łóżeczku ale jak będzie to okaże się w praktyce. Malolepsza trzymam mocno kciukasy za jutro!!! Nic się nie bój, będzie dobrze!!! Dziś M przywiózł od kolegi z pracy wiejską kiełbasę taką prawdziwą-masz ochotę?;) Surfitko czekam z niecierpliwością na wieści!!! dla każdej, napiszę później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 29, 2007 Mimi____kielbaska mowisz,chetnie, mogalm wybrac Novum, jutro juz palaszowalabym z toba w lodowce:D kliknelam suwaczek, wedlug niego tylko 17dni do godziny zero, naprawde?????? dziewczynki napisze wam co mnie czeka:nie wiem czy jestescie tym zainteresowane ale jakbyscie chcialy wiedziec to zerkniecie:D: ___jutro pierwsza klasyfikacja ___decyzja, krotki czy dlugi protokol ___krotki, od 21 dc wyciszanie, po 16 dniach stymulacja tak dlugo az cos rozsadnego urosnie, najlepiej najwiecej jak sie a, wiec sa to silne hormoniska ___dlugi, cykl,albo dwa antyki, pozniej dopiero stymulacja ___jak sie uda wyhodowac cos rozsadnego odbywa sie punkcja, pobieraja komoreczki, jak sobie bede zyczyla podobno w znieczuleniu ogolnym ___potem zapladnianie, klasyfikacja zarodkow, nerwy bo to selekcja, mam nadzieje,ze wszystkie beda zdrowe, ___transfer po 36 godzinach ___oczekiwanie przez dwa tygodnie czy sie zagniezdzilo ____to wszystko w telegraficznym skrocie, to tego cale reklamowki lekarstw ___do tego jeszcze mililony badan weryfikujacych, wiec caly czas wileka niewiadoma tak wam to pisze i sama nie wierze, ze to juz plan C trzymajcie kciukasy Surfi____no i jak??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 29, 2007 Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza...........32.........................26...............27.11 Jagody................32.........................9.... . .. ...............31.10 Aisza..................23.......................1.... . .................kto to wie? Ryba_lufa.............32.......................11.... . ................25.11 Ani77..................31.........................6... .. ................31.10 Mężatka..............24.......................10.. . ...................07.11 Voltare...............30........................66.. ....................23.11 Milka..................32........................12..... .................17.10 Telesforka...........35........................11... ...................06.11 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Mimi............... 26.......................36...... .................27.11.07 Surfitka...........28.........................7......... ..............14.06.08 Babcia topikowa Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 29, 2007 Malolepsza łezki mi pociekły ze wzruszenia jak przeczytałam tekst w stopce Kochana oczywiście, ze nas interesuje! Interesuje nas wszystko co związane z poczęciem dzidzi u każdej z nas!!! Faktycznie Novum nie tak daleko jak Gdańsk do mnie:D ale co tam jak bardzo będziesz chciała tej kiełbasy to wyślę Ci pocztą;) Surfi PISZ SZYBCIUTKO!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 29, 2007 Mimi___dziekuje testuje suwaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 29, 2007 Hejka No i wyszlo ze jestem niewiernym Tomaszem..dzis po raz pierwszy zobaczylam dzidziusia, jedego z duzym bijacym serduszkiem :) Niesamowite uczucie. Mam zdjecie, jak mi sie uda zakamuflowac jakos i zrobic skana to wam podesle :) Dzidzia ma wg usg 7 tyg i 5 dni, termin 13.06, jest dluga na 12 mm i jest sliczna ( oczywiscie w mojej wyobrazni ;) ) Gin skierowal mnie do poloznika, on tylko potwierdzil ciaze, bo on jest endokrynologiem, nie poloznikiem. Wiec pewnie w przyszlym tygodniu pojde do \"fachowca\", ale wg tego wszystko jest super, najwieksze zagrozenie minelo ( podobno u kobiet z pco, najgorzej jest do momentu jak zaczyna bic serce) , mam odstawic leki ale za to przepisal mi inne (witaminki ) i kazal dbac o siebie. Oczywiscie nie zapomnial kilkakrotnie pogratulowac :D:D:D:D:D Zycze wam aby kazda z was na wlasne oczy mogla zobaczyc takie najukochansze malenstwo z bijacym serduszkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 29, 2007 Malolepsza suwaczek pierwsza klasa! Surfitko tak się cieszę:D:D:D:D:D To niesamowite uczucie zobaczyć bijące serduszko własnego dzidziusia, pamiętam jak płakałam ze wzruszenia. Kochana cieszę się ogromnie z waszego szczęścia teraz juz tylko same chwile wzruszeń przed Tobą. A zdjatko wysłać MUSISZ KONIEC I KROPKA!!! Skanuj kochana szybciutko i ślij!!! Ściskam Cię mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 29, 2007 Malolepsza - ja Cię stuknę, ja kto nas nie interesuje??????? Oczywiście, ze nas interesuje. Nawet obiad dzisiaj zrobiłam na dwa dni żeby jutro za Was kciuki trzymać a przy okazji żeby M z głodu nie padł ;) Surfitka - super wieści :D Czekam na pierwsze fotki malucha. Mimi - a Ty tych zakupów z ryneczku to zbyt dużo nie niosłaś mam nadzieje? A bałaganem się nie przejmuj - zapytaj Justynę co ja teraz obchodzi bałagan jak mały się do niej uśmiecha :D Czyżby reszta jeszcze ciężko pracowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 29, 2007 Hej, wróciłam i jestem padnięta zaraz ide sie lenić ;-) Jutynka wysłałm właśnie foteczki do ciebie Malolepsza, dzięki za zdjęcia ,dla ciebie Milka, Ani a wasze zdjęcia??????? Czekam....cierpliwie.....;-) Surfitka, napewno takie uczucie musi być niesamowite i oby każda z nas kiedyś tego doświadczyła.... Malolepsza trzymam kciuki, powodzenia Pozdrawiam i przesyłam całusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 29, 2007 no nie znów strona moja, to znak ;-) Hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 29, 2007 Ale to Wichy po bokach jest wkurzające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 29, 2007 Mężatka - a myślałam, ze to tylko mi przeszkadza wszędobylska reklama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach