omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Jagody - przecieki to ma Surfitka. Ja dalej obstawiam dziewczynkę, w razie czego będziemy razem kwiczeć:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 Przecieki, aha Jedynie nadzieje, ze Malolpesza raz w zyciu sie nie mylila co do plci :P Z rachunku prawdopodobienstwa wskazanie na dziewczynke..ale ...jakos mi sie widzi chlopak. :) Ale strasznie dlugo cos trzyma nas w niepewnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Przyszłam spawdzić co tam słychać, a tu cisza! Dalej licytujecie! Ale bym się śmiała jakby malolepsza napisała, że dzidzia wypieła się na nas wszystkie i nie chciała pokazać co tam ma między nóżkami :p:p:p:p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 próba suwaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Jestem:D:D:D:D i co wiecej juz wiem:D:D:D:D szykujecie kase bankrutki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Chłopczyk??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 hejo!! ja na chwilke bo normalnie umieram ...jutro biegne do lekarza stawiam na dziewczynke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Aisza__co się stało? Choróbsko cie jednak dopadło na dobre?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 oj kochana tak mnie dzisiaj rozlozylo ze ledwo zyje M juz prawie zdrowy no to teraz moja kolej:( wiec jutro ide do lekarza- zawsze po przeziebieniu mialam zapalenie zatok wiec chcialabym w ciazy tego uniknac... co ta malolepsza nas tak trzyma w niepewnosci???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 no to idź szybciutko do lekarza i oby się obyło bez antybiotyków, trzymaj się cieplutko i wracaj szybko do zdrowia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 Aisza, nie martw sie, bedzie dobrze. Ja kurcze tez 25-ty tydzien przechorowalam :( I kto to mowi bankrutki ???? A kto juz caly mjatek przegral pare miesiecy temu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Normalnie - Malolepsza do bicia! Jak można tyle w niepewności nas trzyma???!!!! Chwal sie tu, kobieto!!!! Bo ja chce wiedizeć, czy już mam kwiczeć czy jeszcze mi trochę grosza zostanie:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Aisza___biedaku, kuruj sie kochana dobra dziewczyny, nie bede Was trzymac w niepewnosci...... BABA, sama nie moglam w to uwierzyc, ale jestem bardzo szczesliwa, musze sie tylkko oswoic z ta mysla,nasza modelka, ma dluuugie nogi i waska talie, nogi jak na koniec 22tc:P mierzy 20cm i wazy okolo 300gr.....czyli mamy coreczke i trzecia dziure na topiku, wieczorem impreza z okazji spodziewanej dziewczynki:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Malolepsza to gratuluje!!!! ha ha i dobrze trafilam:):):):):) no dziewczynki wyskakiwac z kasiurki:):):) wybaczcie kochane ale nie bede na imprezie :( ide spac moze mi sie troche polepszy... buziole dla malej ksiezniczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ha, wiedziałam!!!!:D:D:D GRATULUJE BABY!!!! No to mamy Alusię:P:P:P Jagody - ufff, przeżyjemy!!!! nie jesteśmy bankrutkami!!!:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 No to ja oddaje wygrany majatek malolpeszej :P A ciekawe co sama Malolepsza przegrala, bo znowu przegrala :P:P:P Bardzo sie ciesze z corusi :) Musi byc urozmaicenie na topiku i kobietki tez sie musza rodzic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Surfi - jak na razie idzie równo: mamy już parkę urodzoną ty i Malolepsza macie dziewczynki, a Mężatka i Aisza - chłopcy czyli narazie łeb w łeb zobaczymy do przyniosą Fasolka i Milla, Betty i Moniś :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 i znowu stronka moja:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 dziekuje dziewczynki,ze dzielicie sie ze mna radoscia:D:D:D:D ja jako matka w hazardzie nie bralam udzialu:P:P:P:Pale fakt znowu zle przwidzialam plec, jeszcze ani razu mi sie nie udalo:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 9, 2008 Omega, no Monis tez chlopaka przeciez ma, przewaga chlopakow :) Chociaz malolepsza dzis podrownala z groszkiem...groszkowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 aż sie ciśnie na usta a nie mówiłam :D:D:D:D Ja naprawdę powinnam w totka zgrać - szybciej kredyt bym spłaciła :P Malolepsza - strasznie sie ciesze, ze wszystko ok i mała to już spora dziewczyna :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 wiecie co właśnie ukłułam teorię, ze jak się "wybiera płeć" swojego dziecka to wychodzi dokładnie na odwrót. Surfitka mówiła, ze chłopak - jest panna, Malolepsza szła w zaparte, ze będzie syn jest dziewucha, oj nie dobrze z godnie z tą teorią moja Borówka jest poważnie zagrożona ;):O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 juz niedlugo bedzie pokaz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 no ciotki, uwaga, bedzie dziecko machac:D http://pl.youtube.com/watch?v=LGGrXhWGxus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Malolepsza - cudo po prostu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Jagoda___ani sie obejrzysz a bedziemy borowke podgladac, tzn mowmy lepiej ze borowczaka, zeby bylo oczywscie odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 mam nadzieję bo po co ja sobie dałam dwie dziury w brzuchu zrobić :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=D5iqQT5zrG0 czesc druga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach