mężatkaa 0 Napisano Październik 21, 2008 A Jagódka__stawiam na dziewczynkę, a co tam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 21, 2008 Milla, Macius cudny :) Maly przystojniak. Wygladacie na przeszczesliwych i napewno tac jestescie. Gratuluje jeszcze raz !!! Jagody, a to mnie zaskoczylas tymi kapturami w pajacach..Nina czegos takiego nie ma i nawet nie widzialam ;) Tylko w bluzach od dresu lub kurtkach :P Aisza, fajny kubeczek. Ja jednak kupie Nuka, bedzie pasowal mi do butelki. Ale jeszcze nie teraz. Nina wczoraj zajadala sie jablkiem. A co do parowki to pewnie nie dlugo ;) za pare tygodni zaczniemy jesc miesko wiec kto wie kiedy bedzie parowa :P Pozdrawiam serdecznie wszystkiech. A nieodzywajacym sie nagana !!! Fasolka - trzymam kciuki. A moze maly przeczeka ze 2-3 dni bys pozdrowiala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Październik 21, 2008 Hej babolki! Milla-jeszcze raz gratulacje-Macius to kolejny przystojaniaczek na naszym topiku-sama slodycz. Mimi-jesli widzisz szanse to walcz o to malzenstwo,jesli zas sprawy i uczucia zaszly juz za daleko to nie warto marnowac tak cennych chwil zycia na zgryzote.Popatrz na nasze dziewczyny-niektorym porozpadaly sie malzenstwa i na nowo sa szczesliwe.Wierze ze Ty tez bedziesz. Fasolka-co za utrapienie z takim upierdliwym wiruskiem-tez nie mial kiedy Cie dopasc. Agness-tez trzymam kciuki za sukces. Voltare-super ze wszystko dobrze na usg-maluszek jak widac od poczatku model:) Jagody-co do mysze to ja ostatnio w sklepie katem oka zobaczylam jakis ruch przy regalach,spojrzalam uwazniej a to myszka sobie calkiem spokojnie wedrowala.Nawet sie zdziwilam ze nieraz kobiety tyle krzyku robia jak takie malenstwo zobacza.Tyle ze dzicy lokatorzy to zupelnie inna sprawa. Aisza- jak czlowiek unieruchomiony to nic dziwnego ze sie pomyslowy Dobromir w nim uaktywnia.Grunt ze pomysl M dziala i jestescie mobilni. Surfitka-widze ze Twoja coreczka zaczyna poznawac nowe smaki-super tak obserwowac co smakuje co nie.Dziecko to jednak nieustajaca przygoda z zyciem. Ja dzis bylam na badaniach tsh-ale pewnie konkretnie to bede cos wiedziala w okolicach piatku-bo to wtedy lekarz obejrzy wyniki i do mnie zadzwonia co z dawka i kiedy po recepte.Poza tym znowu walcze z samochodem-mam jakis przeciek plynu do chlodnicy i co raz musze dolewac-ale jutro M wezmie mi autko do znajomego mechanika-tyle ze bedzie mnie musial zawiezc do pracy a z pracy odbierze mnie kolezanka.Tu niestety nie ma rozwinietej sieci komunikacji miejskiej:):) No i cos gardlo boli ale to jeszcze ten czas kiedy spokojnie moge wziac jakies leki bez obawy ze a nuz.... No zmykam polozyc sie na chwilke. Buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Październik 22, 2008 czesc mam wiadomosc od fasolki- ZOSTAWILI MNIE WCZORAJ W SZPITALU-MIALAM 37 STOPNI TEMPERATURY I WYSOKIE CISNIENIE.ZBADALI MNIE ROZWARCIE MAM NA 1.5 CM ALE ZADNYCH SKURCZY I NARAZIE NIE WIEDZA CO ZE MNA ROBIC.TERAZ LEZE,DALI MI COS NA TO CISNIENIE ALE NI BARDZO POMAGA DALEJ JEST WYSOKIE I GLOWA MNIE TOTALNIE BOLI.NA USG WYSZLO ZE GABRYS MA 3800.DZIS PO OBCHODZIE,ZAKAZALI JESC I PIC-SIE ZASTANAWIAJA CO ZE MNA.JA BYM CHETNIE WROCILA DO DOMU,ALE JUZ MNIE NIE PUSZCZA-ALBO MI ZROBIA CESARKE ALBO BEDA WYWOLYWAC.POZDROWIENIA DLA DZIEWCZYN,PISALAM WCZORAJ DO JAGODY,ALE COS SMS NIE DOSZEDL DO NIEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 Witam Betty - dobrze, że przynajmniej z Tobą udało się Fasolce skontaktować. Nie ma pojęcia dlaczego smsy do mnie nie dochodzą. Wysłałam do niej wiadomość ale nie ma odpowiedzi. Są dwie możliwości być może rodzi i dlatego nie dopowiada albo znowu jakiś bunt sieci :O Surfitka - ponoć pajace z kapturem to najnowszy moda :P Przynajmniej tak mi próbowała wmówić ekspedientka w skalpie z ubrankami dziecięcymi. Chyba myślała, ze ja na głowę upadłam ;) Telesforka - auta to się lubią buntować w najmniej spodziewanym momencie :O Mężatka - dzisiaj wieczorem mam wizytę to zobaczymy czy Borówka się zdecyduje ujawnić, tym razem już się nie nakręcam bo moje uparte dziecko i tak zrobi jak zechce ;) Mila - oglądam ponownie Wasze fotki zaraz po narodzinach Maćka i mimo, ze źle wspominasz poród to wyglądasz na bardzo szczęśliwą także mimo wszystko warto. Aisza - widocznie M też już ma dosyć siedzenia w domu skoro znalazł sposób na jazdę autem :D Nelcia - to mieliście wesoło jak cala trojka pojawiła się u Ciebie. Dwóch częściowo unieruchomionych mężczyzn i dziecko do opieki. Ciekawe kto wymagał najwięcej zainteresowania ;) Ani - dawno się nie odzywałaś, co u Was? A może po cichu łapiesz brzuszek. Miłego dnia Wszystkim życzę i trzeba coś pożytecznego zrobić, papiery wzywają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 a i jeszcze zmieniam mini tabelkę bo Mężatka postanowiła jednak zmienić zdania i obstawić u mnie dziewczynkę. Jagody CH===Milla, Fasolka, Telesforka, D====Mimi, Malolepsza, Voltare,Ryba, Mężatka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Październik 22, 2008 wiadomosc od fasolki- O 13 MA MIEC CC.ODEZWIE SIE WIECZOREM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 22, 2008 Jagody - a mnie w swojej tabelce zgubiłaś:(:( przecież już dawno obstawiałam dziewczynkę:D No to trzymamy kciuki za Fasolkę:D:D:D:D UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ!!!! KTOKOLWIEK WIE!!!!!!!!! Pilnie poszukiwana jest MALOLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiek z wyglądu ok. ... lat Włosy długie koloru blond Humor wysmienity Często widywana przed zaginięciem z wózkiem dziecięcym... Zaginęła przed tygodniem....:(:(:( Kto widział lub słyszał proszony o kontakt!!!! :P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 22, 2008 A tak a propos: Czyżby Malolepsza pociągnęła ze sobą Rybę??????????? Też podejrzanie milczy....:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 Sprawa się wyjaśniła, Fasolka źle zapisała mój nr. Widzę, ze Betty już Wam wszystko przekazała więc nie pozostaje nic innego jak tylko zacisnąć kciuki. A swoją drogą czyżby Agness już urodziła skoro się wczoraj nie odezwała????? Omega - miałam problem z odszukaniem tabelki i to była jedyna na która trafiłam :( widocznie marnie się postarałam :P już uaktualniam CH===Milla, Fasolka, Telesforka, D====Mimi, Malolepsza, Voltare,Ryba, Mężatka, Omega coś marnie widzę tą moją dziewczynkę :P do tej pory było tak, ze im więcej osób obstawiało daną płeć tym bardziej nic z tego nie wychodziło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 22, 2008 heja baboliny :) Fasolka trzymam kciukasy i bedzie dobrze :):) hurraaa niedlugo zobaczymy Gabrysia :) Agness powodzenia niech pojdzie szybko i gladko :) Nio wczoraj bylo wesolutko :) strasznie juz mnie ciagnelo do ludzi a nie tylko w domu i w domu ... Bartus wczoraj zjadl swojego pierwszego ziemniaczka przecisnietego przez sitko na papke :) na poczatku nie wiedzial jak z lyzeczki wziasc jedzenie a jak juz sie zorientowal to nie wiedzial co z nim w buzi robic :P polizal sobie tez czekoladke Kinder dla dzieci a jak mu zabralam to byl placz :P bedzie lasuch ten moj Bartus :) dzisiaj kosztujemy marchewke :) tak bede robila do konca pazdziernika a jak sie juz oswoi z jedzeniem to przejdziemy juz na gerberki i bobovity :) M byl dzisiaj u ortopedy noa sie ladnie goi - kolejna wizyta w piatek :) ja dalej cwicze ten moj aerobik i mam nadzieje ze wreszcie ebda jakies rezultaty :) i to by tyle bylo z nowosci buziulki dla was ide do kuchni bo zamiast gotowanej marcheki zaraz bedzie zupka marchewkowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Październik 22, 2008 Gabryś - 3,820 kg , 56 cm, urodzony o 13 dzisiaj :] przez CC :) Wszytsko jest okej... :) M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 22, 2008 GRATULACJE TATUSKU I MAMUSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 22, 2008 No i oczywiście najmilszy babciny obowiązek::D:D:D:D:D:D:D staraczki Nick_______________Wiek_________ilość cykli____________________data @ Milka..................33..........................20... . .......................... Ani77..................31..........................13... . ......................... Martuniadiablica.....32.........................7....... . ..............8.11 mimi1981.............27...........................3..... ....................... A.N.N.A...............30.........................10..... ..................10.11 Ciężarówki Nick_______Wiek_____tydz ciąży_____data Fasolka81........27...........40..............(Gabriel) ............19.10.08 Agness28.........30...........40............(Roksanka). ..........19 .10.08 Ryba_lufa........33............22............(Olgierd). .............22.02.09 Jagody...........33.............21...........(Jagoda/Mi chał).....09.03.09 Voltare..........31...............12.........(Ania/Marek ).........05.05.09 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina ..........................3490.............16.06.08 Aisza..............Bartuś ........................2750.............03.07.08 Malolepszaa.....Marcelinka....................2480...... ........20.07.08 Mężatka..........Kubuś.........................2800..... ..........08.08.08 Moniś-27.........Konrad........................3570..... ..........12.08.08 BETTY83.........Natalia.......................3330...... ..........30.08.08 milla77...........Maciuś .......................3440...............17.10.2008 Fasolka 81......Gabryś.......................3820................22.10.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 22, 2008 I oczywiście z radosci wkradł się błąd, ale już poprawiam: staraczki Nick_______________Wiek_________ilość cykli____________________data @ Milka..................33..........................20... . .......................... Ani77..................31..........................13... . ......................... Martuniadiablica.....32.........................7....... . ..............8.11 mimi1981.............27...........................3..... ....................... A.N.N.A...............30.........................10..... ..................10.11 Ciężarówki Nick_______Wiek_____tydz ciąży_____data Agness28.........30...........40............(Roksanka). ..........19 .10.08 Ryba_lufa........33............22............(Olgierd). .............22.02.09 Jagody...........33.............21...........(Jagoda/Mi chał).....09.03.09 Voltare..........31...............12.........(Ania/Marek ).........05.05.09 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina ..........................3490.............16.06.08 Aisza..............Bartuś ........................2750.............03.07.08 Malolepszaa.....Marcelinka....................2480...... ........20.07.08 Mężatka..........Kubuś.........................2800..... ..........08.08.08 Moniś-27.........Konrad........................3570..... ..........12.08.08 BETTY83.........Natalia.......................3330...... ..........30.08.08 milla77...........Maciuś .......................3440...............17.10.2008 Fasolka 81......Gabryś......................3820................22. 10.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 Fasolka - wielkie gratulacje :D :D:D duży chłopak z Gabrysia :D Agness - to jeszcze czekamy na wiadomości co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 22, 2008 FASOLKA gartualcje dla ciebie i M niech maluszek chowa sie zdrowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 22, 2008 Fasolka, GRATULACJE !!! I juz jestes mama :D Bardzo sie ciesze i oczekuje zdjec..oczywiscie najpierw dojdz do siebie. Aisza, no tak te nasze dzieci beda sie uczyc teraz jesc i poznawac nowe smaki. dzis sprubujemy marchewke, a w sobote jak bedzie wszystko dobrze skosztuje domowej zupki warzywnej ;) Pozdrawiam wszystkich i dla rownowagi Jagodko nie zmieniam zdania..chlopak, jest ich wiecej na topiku :P CH===Milla, Fasolka, Telesforka, Surfitka D====Mimi, Malolepsza, Voltare,Ryba, Mężatka, Omega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Październik 22, 2008 Fasolka------------moje GRATULACJE!!!!!!!!!:D,ucałuj Maluszka od babci a dla ciebie . Gratulacje takze dla TATUSIA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Październik 22, 2008 Cześć Babolki:) Fasolka - gratuluję synusia - Tobie i młodemu Tatusiowi Kawał chłopa!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Październik 22, 2008 oooo stronka moja:D:D:D:D Jagoda----------masz racje wczoraj miałam bardzo wesoło,kto wymagał szczególnego zainteresowania to możesz sie domyślić:D:D Bartuś to jednak jest słodziak i mały terrorysta swoja słodką minką próbuje postawic na swoim:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Październik 22, 2008 Witajcie Fasolka___gratulaje:Dsuper ze synus juz z wami:D Omega___list gonczy zadzialal a tak serio, kobiety mam jakas cholerna depreche, nie chce was zarazac swoim pesymizmem, tymbardziej,ze jak nie ja, kurwa nie wiem co mi sie z psycha probilo i mam nadzieje,ze wszystko w koncu wroi do normy, bo naprawde niewygodnie mi z tym wisielczym nastrojem!!!! poza tym mam troche zmartwien, nie do pisania na forum, tzn moglabym sie z wami tym podzielic, ale jednak duzo osob to czyta i niepotrzebne mi jeszcze jakies pomaranczowe komentarze! marcelina obok w koszyku looka sobie na lampe na suficie i sie zastanawiam jak dlugo jeszcze bedzie tak zainteresowana, bo cyc sie z niej zrobil straszny i pewnie jak nic z czasem bede wzywac super nianie albo walczyc z mloda jak JustaŁP oprocz tego,ze mi sen z oczu spedza apetyt malej, a raczej jego kompletny brak mala przynosi mi wiele radosci i cale szczescie,ze jeszcze mnie cos cieszy. Nie wracam do roboty, ide po macierzynskim jeszcze na urlop zalegly i sie zwalniam , skladam papiery do innej firmy, nie moge wrocic gdzie pracowalam, bo gwarancji nie mam,ze bym dziecko widywala jak normalny czlowiek, praca swautek, piatek i niedziela, ide tam gdzie bede miala ciepla posadke, na przeczekanie zanim dziunia nie pojdzie do przedzskola, potem sie moze bardziej rozwine, narazie to sie z doliny musze jakos poddzwignac, i wierzcie mi ze pracuje nad tym, no i sobie nie myslcie,ze o was zapomnialam moje drogie kumochy i moje radosci blisko siedzicie, no i tyle, takze postaram sie pisac, i mam nadzieje,ze przezyjecie te moje smuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 22, 2008 Malolepsza, oj to zmiany widze. Zainstalowalam gg w pracy, :P wiec jak cos to pisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 Dziewczyny koniec świata !!!!!! ma być chłopczyk :D:D co za świat, ciekawe czy można gdzieś złożyć reklamację :P:P:P:P M jest w głębokim szoku - na ale jak to w ogóle możliwe on \'robił\" dziewczynkę :D biedny jeszcze nie może do siebie dojść po tej nowinie. A koleżanka w pracy mi mówiła, że to nie możliwe żeby dziewczynka tak wcześnie zaczęła kopać to musi być syn no i miała racje. Rany jak ja się przestawię z Jagódki na Michasia, nic to jak stwierdził M trzeba będzie popracować nad Jagódka w przyszłości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 22, 2008 staraczki Nick_______________Wiek_________ilość cykli____________________data @ Milka..................33..........................20... . .......................... Ani77..................31..........................13... . ......................... Martuniadiablica.....32.........................7....... . ..............8.11 mimi1981.............27...........................3..... ....................... A.N.N.A...............30.........................10..... ..................10.11 Ciężarówki Nick_______Wiek_____tydz ciąży_____data Agness28.........30...........40............(Roksanka). ..........19 .10.08 Ryba_lufa........33............22............(Olgierd). .............22.02.09 Jagody...........33.............21...........(Michał).....09.03.09 Voltare..........31...............12.........(Ania/Marek ).........05.05.09 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina ..........................3490.............16.06.08 Aisza..............Bartuś ........................2750.............03.07.08 Malolepszaa.....Marcelinka....................2480...... ........20.07.08 Mężatka..........Kubuś.........................2800..... ..........08.08.08 Moniś-27.........Konrad........................3570..... ..........12.08.08 BETTY83.........Natalia.......................3330...... ..........30.08.08 milla77...........Maciuś .......................3440...............17.10.2008 Fasolka 81......Gabryś......................3820................22. 10.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Październik 22, 2008 Fasoka - ogromne gratulacje dla Ciebie , tatusia i małego smoka!!! jagódka - a pamiętasz moją helenkę? no i mam maciusia...i jest słodki jak miód:-) fajowo masz, chłopaki są super Dziewczynki mamuśki , błagam o opinię - mam problem z karmieniem a konkretnie małuch chce tylko jeść z lewej!!Prawa mu nie odpowiada, troche rótszy jest w niej sutek i twardsza otoczka i koniec, nie i już! Co ja mam robić? odciagam ale nabiera więcej niż lewa...eh uroki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Październik 22, 2008 Fasolka wielkie GRATULACJE Masz już swojego skarba przy sobie Jagody no nie mogę!!! Byłam pewna, że będzie dziewczynka! Cóż..Chłopaki też fajne są, pomyśl sobie że nikt w przyszłości nie będzie Ci podkradał szminki:D Gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Październik 22, 2008 Hejki! Fasolka-GRATULACJE!!!!-dobrze ze wszystko w porzadku i Synus juz z Wami.Dla Tatusia tez szczere gratulacje. Jagody:):D:D:D:D to ja moze teraz w Totka zagram????jak mi sie tak dobrze obstawia.Chlopaczka obstawialam ale troche mi zejdzie w przyzwyczajeniem ze Borowka jeszcze nie tym razem.Hm.....jak mi troche zejdzie to co Wy macie powiedziec?:);) Buzki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 22, 2008 Jagody, no coz..intuicja mnie tym razem nie mylila :) Ciekawe co wygralam. Ale jak pisalysmy, najwazniejsze, ze maly zdrowy i szyjka oki. A ty sie przywyczjaaj do mysli, ze beda niebieskie spioszki zamiast rozowych ;) Chlopczyki tez sa kochane :) Milla, ja karmilam z nakladek silikonowych Aventu. Moze to pomoze malemu sie przyssac do prawego sutka? A moze odciagnij troche przed karmieniem, zeby sutek i otoczka zmiekla i wtedy podsun piers Maciusiowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 23, 2008 Fasolka__GRATULACJE, daj znać jak wrócisz jak czujesz sie po CC ??? Ucałuj maleństwo Jagódka__i znów przegrałam, a Milla ma rację chłopaki sa super, gratuluje synka ;-) na córkę też przyjdzie pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach