Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

CZEŚĆ J_3007 dzisiaj własnie mnie gardziołko odpuściło i widzę ze dotarło az za granicę , to nie ja winna tylko ten wiatr co tak wiał ........ pozdrawiam i stawiam piwko grzene dobre na wszelkie bóle lecę sie kapać i spać ............... DOBRANOC !!!!!

Witajcie przed pracą w nowym tygodniu!Zaraz jade do tyrki.Jestem zaganiana przez ...choinki.Niech juz przyjda swieta to sobie odpoczne!Zyczę miłego dnia i miłego tygodnia.W piatek jade do KRAKOWA.Mój małżońek jest laureatem konkursu literackiego ,jest w pierwszej czwrce wśród 150 osób ,które nadesłały opowiadanie na konkurs.Jestem z Niego dumna i moze bedzie 1...ale tego dowiemy sie na miejscu.AISZA mój mąż znowu mnie mile zaskoczył.A ty walcz o swoje....szczęscie w życiu.PA!!! Powodzenia

🌼 BASKA 👄 Z okazji Imienin, życzę Ci tego, co się szczęściem zowie, wszystkiego najlepszego, o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie, krótko mówiąc - wszystkiego po trosze!

Wszystkim milego wieczorku:D:D:D Basiu Spełnienia marzen,sloneczka duzo radosci 🌼Oby kazdy dzien,byl dla ciebie radoscia i spelnieniem sie🌼 Aby smutki\"gineły \"w morzu radosci❤️❤️ Moc zyczen-sciskam mocno👄 Małgos dzieki-Gratuluje:classic_cool:

Malgosia gratulacje, mam nadzieje ze masz dla niego nagrode?? :classic_cool: Boli gardlo ,kicham ,leje z nosa jak z kabanosa(jakies to nielogiczne) :O i marze o tym zeby zakaszkec i nie narobic w majty 😭

J-3007 ZDROWKA_ZDROWKA_I jeszcze raz -ZDROWKA Wygrzewaj sie ,masz byc zdrowa:classic_cool:👄❤️

WITAM DZIEKUJE KOCHANE MOJE ZA ZYCZENIA , oczywiście otwieram lodówke i barek dla Was ❤️ MAŁGOŚ to jest super sprawa - moze bedzie niespodzianka trzymam kciuki ASIU ❤️ wszystko jeszcze sie ułozy pozytywnie ta różdzka mi cos tak mówi POZDRAWIAM !!!!!!!🌼

JOLA -czyżby nastapiła zmiana warty ? teraz Ty do domku i leżeć cieplutka podusia i kocyk i nicnierobienie słodkie :D:D:D:D Zyczę dużo zdrowia a nosek spinaczem od bielizny spiąć 😘

Witam z usmiechem na buzi wszystkie Pszczolki. Basiu zycze Ci super roku- niech wszystko Ci sie ulozy a slonko radosci niech swieci nad Twoja glowka. Wrocilam wczoraj ok 22 i ogladalam powrot Polskich Wice- mistrzow w siatce. Wzroszylam sie bardzo ale radosci bylo co niemiara. Juz wtorek....zycze milego dnia Zakreconym i do najblizszego spotkania.

Askaa dzieki 👄 Gabi niestety musze pracowac dopiero co bylam na zwolnieniu :( Lece do sypialni posciel zmienic wypocilam sie po tych kapielach i zolkach jak w saunie. Na poprawe humorku ;) Lekcja ginekologii u studentów Akademii Medycznej w Lublinie. Zima, w szpitalu chłodno. Jednego studenta poprosili o przeprowadzenie badania macicy. Doprowadzili dziewczynę, rozebrała się. On ręce umył, włożył weń, wyjął, wstał i stoi. Długo stoi. Z mądrą miną. Grupa czeka. Wszyscy myślą: \"Teraz to on on nam wyłoży- stan, rozmiar i budowę, wszystko.... Profesor go nagli: - No, i jak tam? Chłopak westchnął i wydał: - Ciepło. * * * * * Szkocka armia. - McDonalds, ku*wa! - krzyczy kapral. - Czemu wasza spódniczka jest dluzsza o 10 cm niz przepisowa w regulaminie?! - No wlasnie ’czemu’? Jak pan mysli, kapralu? :classic_cool:

Gość gabi 25
WITAM POZDRAWIAM WAS I ZYCZĘ WSZYSTKIM SCHOROWANYM ZDROWIA , ZAPRACOWANYM WYTCHNIENIA A NIEDOTLENIONYM TLENU 🌼

Witajcie wieczorkiem -jestem zmeczona Przyszlam wam powiedziec-zyczyc dobrej nocki:D Dzis po pracy porzadki-wiec teraz czas odpoczynku. Cos mi pisanie nie wychodzi:O:O:O Dobranoc Pa Pa Pa J-3007❤️👄 Szyszuniu-❤️ 🖐️

witam POZYTYWKI nakręcone razem zjednoczone czasem kobiety wyzwolone a czasem robotą zniewolone Dla Was gwiazdka zaświeci uśmiech juz niosą dzieci i serce ❤️ bije gorące gorące jak w lecie słońce A MIkołaj czerwony u drzwi rozpromieniony worem trzęsie ogromnym prezentem bardzo nieskromnym

Gość agnes-01
Witajcie Kochane :) Jestem już w domku. I bardzo za Wami stęskniona. Właśnie czytam sobie powolutku topik popijając kawkę. Dziękuję wszystkim, które trzymały za mnie. WYGRAŁAM. I mam nadzieję, że w końcu będę mogła spać spokojnie i przestaną mnie ścigać duchy przeszłości. Pozostaje mi teraz jedynie czekać na uprawomocnienie się wyroku z nadzieją, że druga strona się nie odwoła. A teraz życzę wszystkim miłego dnia, chorym szybkiego powrotu do zdrowia, zapracowanym chwili wytchnienia 🌼

Czesc Czolem Pszczolki Kochane. Wczoraj nie zawitalam na topik ale o Was nie zapomnialam- a jesli kogos przeoczylam przepraszam. Dzisiaj juz czwartek...ale czas biegnie. Do Swiat coraz blizej. A ja z racji swojej pracy dekoracje koledowanie i przygotowanie do swiat mam juz od konca listopada. Na dom juz nie starcza pomyslow i checi- wyswietuje sie w pracy. Ale przynajmniej pospie- tzn juz o 6 rano szeroko otwarte bede miala oczy...ale spanie.... Pozdrawiam pa

Witam! Jutro kraków...jedziemy a jak będzie? napiszę Wam.Wszystkiego dobrego! pa!!!!:):):)

Witajcie-to co teraz napisze to tytuły ksiazek-pomocnych,w naszym zyciu:D Jesli chcecie to przeczytajcie. Znalazlam je na forum dziewczyn,ktore borykaja sie z klopotami w swoich zwiazkach-malzenskich:O:O:O Melody Beattie \"Koniec wspoluzaleznienia\" Allan Pease Barbara Pease \"Dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie potrafią czytać map\" Sherry Argov \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" Doris Wolf \"Rozstania - na drodze ku nowemu etapowi zycia - gdy partner odchodzi.\" Susan Forward \"Kiedy Twój partner łże jak pies\"- Charakter na całe życie ?\" Mirosława Słowikowskiego \"Jak mowić NIE i budować udane związki\" Carli Wills-Brandon \"Inteligencja emocjonalna\" Daniela Golemana Lustereczko, powiedz przecie\" Lindy Papadopoulus \"Gdyby zamilkły kobiety\" Krystyny kofty Tadeusz Niwiński \"MY czyli jak być razem\" Gary Smalley - \"NA DOBRE I NA LEPSZE Jak rozumieć poznawać i kochać męża\" * * * * * * * * * * * * * * ** ** * ** * * * * ** * ** ** * * * ** ** * * * * ** * * ** * * * TEST NA PRZEMOC W ZWIAZKU http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=942800 🌼 Mireczko-gratuluje

🖐️ Malgos trzymam kciuki :) Askaa nie czytaj tyle bo zglupiejesz moze bys tak lepiej jak juz poczytala \"jak sie go pozbyc nie mordujac?\" Ten tytul oczywiscie wymyslilam tak mi sie jakos nasunal :O 👄 Dobranoc 🌼

J-3007:O:O:O:D Wiesz dobra mysl-tylko jak to zrobic:classic_cool::classic_cool: Milego wieczorku-lece dalej sprzatac🖐️ Jeszcze tydzien rozmow z wami-i milkne -:classic_cool:-na miesiac??? Zobaczymy........sie w styczniu ;););););)

Witajcie kochane zakręcone :).Wpadłam powiedzieć że żyje i wszystko u mnie ok. Kurcze Mikołaj zamówił dla mnie na gwiazdke futerko z norek :):):).Chyba byłam grzeczna.Znikam i buziaczkuje

WITAM POLA RAKSA -gdzie dorwać takiego świetego ? no ja mam usilna [potrzebe na brylancik moze być na środkowy palec i jakieś krótkie bo krótkie futerko oczywiście może być z ogonków norek waniliowe !!!!! o kurcze rozmarzyłam sie ! wróć na ziemie ! PODAJE PIWECZKO I POZDRAWIAM wszystkie zakręteczki ❤️

W nocy byla wichura ,powyrywala plot, kwiaty i drzewka wiecie co ten rok to dla mnie przeklety, zeby sie juz jak najpredzej zakonczyl ,mam serdecznie dosyc wchodze do norki :(

J_3007 ja w przeciwieństewie chciałabym aby ten rok sie tak szybko nie skończył bo był dla mnie wyjątkowy :D:D:D:D:D:D ALE MOŻE I NASTEPNY NIE BĘDZIE GPORSZY ? A MOŻE LEPSZY ? zyczę Wam zakrętaski pozytywne dużo radości przy sprzataniu , bo nie ma co blużnic -samo sie nie zrobi . Najlepiej puscić sobie muzyczke relaksująca ,drinka , rozpylić jakiś ciekawy zapach i do boju !!!!!!!a potem juz tylko luuuuuuuuuuuuuuuuz🌼

Witajcie w niedziele,przed poludniem:D Dzisiaj jakby zimniej,jakos tak sennie-czyzby zima sie zblizala? Pozdrawiam wszystkie serdecznie-zapraszam na poranna kawke.:D Dzis odpoczynek po obiadku-a jutro znowu do pracy:D:D:D 🖐️🖐️🖐️🌼

Witam laseczki.Miłego dnia życze.Jestem zabiegana i niełatwo mi znależć czas na spotkanie z Wami.Moze niebawem? Przesyla buziaki 😘

Czesc Zakrecone- prawdziwie zakrecone...tyle roboty dookola Nas ze faktycznie mozna sie zakolowac. Ja juz tak mam. Dobrze ze swieta juz niebawem. Na dluzsza mete mozna bybylo zalatwiac sobie miejsce na oddziale psychiatrycznym. I w pracy szalenstwo przed -swiateczne i w domku.... ALE DAMY RADE> Pozdrawiam .