Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

zresztą wielkim wymiataczem nie byłem ale podchodziłem sumiennie do tego-i teraz dalej zamierzam, choć po takiej przerwie to mam jak dziadzio zawiasy zmurszałe 😡 tak-to zdjcie w płaszczu ja bym usunął :O nadal nie wiem co ćwiczyś deusik :P mi też pchnięcie z jednym :P

kiedy miałem 16 lat i jeszcze byłem długowłosy to mnie okradli i stwierdziłem że never again... co do bicia się to jak mówię-musiałem

no ładnie dea-uprawiasz sport który jest dziełem szatana! :O :O :O nie wstyd Ci ? na kolana i powroem po plecach 10 minut dziennie-może nie zgnijesz wtedy w piekle :O

czy się można przy mnie bezpiecznie czuć to nie wiem-nie wyglądam tak żeby ktoś widział że lepiej nie podchodzić...

zamierzam czekac do ślubu albo i do złotych godów-szanowac się trzeba!:P :P :P nie uprawiam bo jakbym potem mógł taki brudny moralnie w lustro spojrzeć :O :O o taaak-jestem prawdziwym prawiczkiem z wyboru!!!!!!!! :P

myslisz że prawiczek to coś złego?toż to prawie anielskość! jestem przez to bliżej ideału czystości... :P nie-nie serio :O

dea----->masz racje fryzurka to rzecz gustu :) racja tez, ze Tomek ma sklonnosci do dodawania sobie lat wygladem, czego ja nie lubie za bardzo ale dodam calkiem szczerze, ze mam kolezanki co takich mezczyzn szukaja i z takimi sie spotykaja wiec to chyba tez nie jest jakis biiig problem;) to chyba tak jak napisal kiedys briggs - Tomka problemem jest sposob myslenia, a nie wyglad... Pozdrawiam wszystkich i zmykam do nauki :) P.S. oczywiscie pewnie tu wroce zobaczyc jak sie sprawy maja ale teraz trzeba wiedze zdobywac:)

nie, nie miałem-nawet w snach bym się onieśmielił... {serce] a jak sądzisz?

dea czy Ty na poważnie te pytania zadajesz? :P no ale rozrywkowa jesteś i ch!? :P :P :P :D już za póżno-zostałaś z etykietką i ostracyzm zaraz na Ciebie spłynie jak karzący piorun :O

kiedy byłem mały mama ubierała mnie we wstążeczki i karmiła piersia do pierwszej klasy... :O :O :O ale Tomi niektóre lubia prwików-mogą sobie podominowac i pokontrolowac-znajdz taką z bdsm :O

dzisiaj chodzisz w glanach i fleku z arafatką? :O splunąc też lubisz na ulicy? :P :P :P :D

tak Tomi-większośc woli takich co im pokażą kto rządzi-rajt ale i takich prawych lubią tez instruować :)

uwielbiam takie kobiety co chodzą w sztruksach albo skategaciach-są eortyczne do zspiku mózgowego :O najlepiej w brązowych zamszowych traktorach i swetrze w paski :P i na jeża scięte :P :P :P to jest jak magnez...:O

topiki tkie wywodzą się z tego że niektóre to lubią czy tego potrzebuja-zawsze potem w łóżku się rozładjuje konflikty mocniej :P

jesteś ziom a twoje motto to \"blanty kręcę-po to mam ręce\" :O

brakiem szacunku dla boga jest prawiczenie i przez to nieokazanie szacunku do tego co odczuwamy i druga osoba ❤️ :P ta argumentacja trafi :)

tzn że jesteś master a ktoś- servant? :classic_cool: let\'s play master and servant :classic_cool:

szpilki ❤️ no to dwoista natura :P bazowanie na męskim ułomnym edypalnym spojrzeniu 😡 :P

to kobiecy świr, w każdym razie jeden z pozytywnych :P :P :D bo ja po prostu nie cierpię takich sztruksowo-zgrzebnych stylem... tak-a jak twój Pan zajęty? idzie sprawa do przodu?

nikt nie powiedział że ze starszą nie można życ w czystości O:) nawet do srebrnych godów :P a twój przyszły Pan-starszy?